RNA Posted March 24, 2003 Report Posted March 24, 2003 MA ZNAM NEGO SAMO DOPRINOSIM ATMOSFERI HVALE GROMOGLASNOM PORUKOM!! Kad pomenu gromoglasno, na ploči "Under Jolly Roger" je stajalo: This record contains loud sound effects. We can't take responsibility for audio equipment damage! Quote
Ludi Burekdzija Posted March 29, 2003 Report Posted March 29, 2003 MA ZNAM NEGO SAMO DOPRINOSIM ATMOSFERI HVALE GROMOGLASNOM PORUKOM!! Kad pomenu gromoglasno, na ploči "Under Jolly Roger" je stajalo: This record contains loud sound effects. We can't take responsibility for audio equipment damage! Super zapazanje! a: a: Quote
RNA Posted March 29, 2003 Report Posted March 29, 2003 I nije. Na ploči je veliko upozorenje u vidu nalepnice (mada nije nalepnica, ali tako izgelda). Šta da radim kad mnogo volem te stare albume Running Wild. Quote
Aleara Posted March 29, 2003 Author Report Posted March 29, 2003 Na omotu cd-a stoji malo "upozorenje". Uocljivo je, jer je uokvireno zutom bojom (i slep bi primetio), ali treba dobro izbeciti oci i procitati to... Quote
Aleara Posted March 29, 2003 Author Report Posted March 29, 2003 A znate li vi, ljudi, sta je dobra percepcija? Kada uocite da na logoima RW (kada su ispunjeni texturom, nikako jednim valerom neke boje) postoje izbocine na slovima, ali samo sa desne strane slova, izuzetak je slovo "d", a ista slova se razlikuju (slovo "n" se razlikuje po izbocenim delovima, ima ih po dva, ali na razlicitim razmacima)... Quote
RNA Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 To je dobra percepcija kad imaš disk i višak slobodnog vremena koje ne znaš kako da ispuniš. Kad imaš ploču, ništa nije problem uočiti jer je sve dovoljno veliko. Quote
Ludi Burekdzija Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Zavisi i od ploce i od diska!Nekad su i jedno i drugo toliko nakiceni da ne mozes skoro da procitas nista! a: a: Quote
Pagan Saviour Posted April 30, 2003 Report Posted April 30, 2003 Vidim da niko nepominje album Blazin`Stone po meni to im je najbolji. Quote
Aleara Posted April 30, 2003 Author Report Posted April 30, 2003 Pa znas kako, ja bih za omiljene RW albume stavila sve,od prvog do poslednjeg. A Blazon Stone je genijalan album. Naj pesme su Heads or Tails (jedna od mojih omiljenih uopste), Rolling Wheels, Bloody red rose (fenomenalan intro), Blazon Stone (takodje genijalan intro)... Odlicni albumi su i Under Jolly Roger (ne zna se koja je pesma bolja od koje) i Port Royal (Conquistadores, Calico Jack, Blown to Kingdom Come). Quote
RNA Posted April 30, 2003 Report Posted April 30, 2003 "Calico Jack"... ta me pesma uvek pogodi u živac. Dobro me podseti da imam tu ploču. Mogao bih da je preslušam još koji put. Nije mi "Blazon Stone" baš toliko dobar album, mada ima svetlih trenutaka. Quote
Pagan Saviour Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Fire & Ice Little big Horn White Masque Ove tri su ubedljivo najbolje Quote
Aleara Posted May 1, 2003 Author Report Posted May 1, 2003 Nije mi "Blazon Stone" baš toliko dobar album, mada ima svetlih trenutaka.Sta?? Album je neverovatan! Ja bih pre rekla da nema losih trenutaka, svaka pesma je strava, od pocetka, do kraja. Fire & Ice Little big Horn White Masque Ove tri su ubedljivo najbolje Ma, sve su dobre. A dobro si me podsetio na Little Big Horn. Prava happy pesmica, kakvu samo RW znaju da napisu. Inace, obozavam njihove pesme koje vuku tematiku iz istorije (bas kao L. B. Horn). I ne smemo zaboraviti krajnje neobican instrumental Over the rainbow. Quote
Pagan Saviour Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Evo sad sam prelusao Black Hand inn stvarno je cool samo nerazumem ako je onaj lik John spaljen na brdu koje je kasnije dobilo ime Black hand hill zasto su ga oni nazvali album Black hand inn ovo prvo mnogo lepse zvuci. Quote
Aleara Posted May 1, 2003 Author Report Posted May 1, 2003 Rekla bih da je Rolf mislio na kafanu koja se zvala Black Hand Inn, ciji je vlasnik bio doticni John (onaj deo gde kaze: "the taverne has been opened the owner is Mr John Xenir"). Quote
Марија П : Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Chula sam ih.. nisu loshi.. oni su nemci el tako... ili sam ja nesto tu pomeshala? :? Quote
Aleara Posted May 2, 2003 Author Report Posted May 2, 2003 Da, Nemci su, i odlicni su, a ne "nisu losi". Quote
RNA Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 Da, odlični su sa izuzetkom zadnja dva albuma koji su loši. Nisu čak ni osrednji. I zapamtite, "Death Or Glory"!!!!!!!!!!!!! Quote
Aleara Posted May 3, 2003 Author Report Posted May 3, 2003 E, ovo je vec skrnavljenje! RW nisu, ponavljam: NISU izdali los album. Victory je dobar album, nije kao npr. Pile of skulls, ali je vrlo dobar. A Brotherhood je takodje dobar album, nisam ga bas nesto preterano slusala, ali sigurno je da nije los! Quote
RNA Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Veruj mi da jeste. Ja sam stari fan, ali ta dva albuma ne vrede bog-zna-koliko. Ne vredi ni porediti ih sa "Pile Of Skulls", da ne pričam da nisu ni prineti "Death Or Glory" ili "Under Jolly Roger". Quote
RNA Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Kad već pomenuh "Under Jolly Roger", jel' slušao neko obradu od Therion sa "A'arab Zaraq Lucid Dreaming"? Sjajno urađeno. Uopšte ne liči na Therion. Quote
Aleara Posted May 4, 2003 Author Report Posted May 4, 2003 Da, ja sam slusala, i to je jedna od retkih pesama sa tog albuma koja mi se dopada, dobro su ih obradili, mada se vokal ne uklapa bas najbolje... A da li je neko slusao obradu Iron Fire - Under Jolly Roger (album Thunderstorm)? Takodje su ih dobro skinuli. Quote
DragonHeart Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Ja sam slusao taj album IRON FIRE-a Dopada mi se kompletan,kao i ta obrada,naravno. Quote
Aleara Posted May 4, 2003 Author Report Posted May 4, 2003 Ja sam skoro dobila taj album (thanx to Black Knight) i odusevljena sam njime. Quote
RNA Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Iron Fire? Čekaj, to je izašlo za Noise? Ne, nisam to čuo. Ne spada u domen moje ekspertize za sada. Quote
Protagonist Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 evo upravo prvi put preslusavam "Under Jolly Roger" i stvarno je odlican! Mnogo je jako,ajde kad preslusam vise puta,napisacu totalno misljenje! Quote
Recommended Posts