Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ali koliko mrzim sto na Live 2002 prica na nemackom...pa to je DVD za svetsko trziste WTF?

pa isti slucaj ko na Tankardovom DVDu zar ne icon_wink.gif

Posted
Ma gde nije bitna...mene mnogo zanima sta brbljaju...kao i Tankard na novom...

Pa, brate, ako te toliko zanima, ti sedi i nauci nemacki. Nece da se baci!

I ja volim da slusam madjarske bendove, pa ne ocekujem da mi stavljaju engleske prevode na albume, nego cu lepo, mic po mic, da naucim jezik. Ionako mi je super sto je tako cudan.

Posted

Ma, kakvi. Bila bi to nevidjena papazjanija. Verujem da bi se Rolf pogubio kad bi hteo da mu ispuni zelju i izmiksuje sve to.

Posted (edited)

Koliko je meni ponzato, on vec nekih 4 godine nije u bendu, jer se ozenio i posvetio porodici.

Edited by RNA
Posted (edited)

E zaboravi haha, ne znam ni zasto sam rekao Thilo, kuckao sam napamet...mislih na Bernda Aufermanna(of Angel Dust icon_rockdevil.gif ), no setih se da je na ReV turneji svirao nek nepoznat lik...

Edited by Angelistor
Posted
Nek bude brutalna kao na Maskaradi.

Mocna kao na Pile Of Skulls.

Cista kao na Rivalry.

Da ima dushu kao na Death Or Glory.

I da ima feel kao Gates Of Purgatory.

andjelina,ako ovo bude...prestajemo odmah svi da slusamo metal,jer nece imati svrhe icon_smile.gif

Posted
E zaboravi haha, ne znam ni zasto sam rekao Thilo, kuckao sam napamet...mislih na Bernda Aufermanna(of Angel Dust icon_rockdevil.gif ), no setih se da je na ReV turneji svirao nek nepoznat lik...

Taj se zove Peter Jordan.

Posted

German metallers RUNNING WILD will release a "best of" compilation, entitled "Best of Adrian", on November 24 via G.U.N. Records. The set will include selections covering the last nine years of ther band's recording history (while they've been signed to the G.U.N. label).

Dakle od Rivalry-a pa na daljshe...No ne kapiram chemu ovo..skoro su izdali dva odlichna best ofa...ne znam.