WoI Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ali koliko mrzim sto na Live 2002 prica na nemackom...pa to je DVD za svetsko trziste WTF? pa isti slucaj ko na Tankardovom DVDu zar ne Quote
StarbreakeR Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ma da...to me mnogo nervira...ocu da znam sta seru u onom interviewu... Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ma gde nije bitna...mene mnogo zanima sta brbljaju...kao i Tankard na novom... Pa, brate, ako te toliko zanima, ti sedi i nauci nemacki. Nece da se baci! I ja volim da slusam madjarske bendove, pa ne ocekujem da mi stavljaju engleske prevode na albume, nego cu lepo, mic po mic, da naucim jezik. Ionako mi je super sto je tako cudan. Quote
WoI Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 a jes cemo sad da ucimo jezik da bi znali sa pricaju Quote
StarbreakeR Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Sto oni ne nauce nas jezik... Quote
RNA Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Oce zbog nas 50 koji ih slusamo ovde, sve se utrkuju ko ce pre. Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Yeah...znam Sve u svemu ima li neko neku novost o novom albumu...nadam se da ce da se otarase proklete ritam masine... Quote
Angelystor Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 I da vrati dobru produkciju! Uopste mi se ne svidja na ReV... Najavljeno je za pocetak 2007e..doduse to jos odavno..chekamo neki update.. Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 E da...produkcija...ja hocu kao na Rivalry a vi kako hocete! Quote
Angelystor Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Nek bude brutalna kao na Maskaradi. Mocna kao na Pile Of Skulls. Cista kao na Rivalry. Da ima dushu kao na Death Or Glory. I da ima feel kao Gates Of Purgatory. Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Brate ti ciljas na album godine Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ma, kakvi. Bila bi to nevidjena papazjanija. Verujem da bi se Rolf pogubio kad bi hteo da mu ispuni zelju i izmiksuje sve to. Quote
Angelystor Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ma jebo produkciju ako mi on servira dosadan i prosecan materijal. And zanima me ko ce sve svirati na sledecem albumu..da li je Thilo Hermann josh uvek chlan benda? Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) Koliko je meni ponzato, on vec nekih 4 godine nije u bendu, jer se ozenio i posvetio porodici. Edited October 13, 2006 by RNA Quote
Angelystor Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) E zaboravi haha, ne znam ni zasto sam rekao Thilo, kuckao sam napamet...mislih na Bernda Aufermanna(of Angel Dust ), no setih se da je na ReV turneji svirao nek nepoznat lik... Edited October 13, 2006 by Angelistor Quote
Grobodan Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Nek bude brutalna kao na Maskaradi. Mocna kao na Pile Of Skulls. Cista kao na Rivalry. Da ima dushu kao na Death Or Glory. I da ima feel kao Gates Of Purgatory. andjelina,ako ovo bude...prestajemo odmah svi da slusamo metal,jer nece imati svrhe Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 A zar nece tek onda imati smisla slusati metal? Quote
Grobodan Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 sad si me bacio u rebus Ocu da kazem da je to malo nemoguce. Dao sam uslov pa mi je mozak sad na leru,nemoj neke teske radnje od mene da trazis Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Za heavy metal nema izgovora. Ja da sam dao uslov danas bio bih ultra aktivan! Quote
Invictus Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 E zaboravi haha, ne znam ni zasto sam rekao Thilo, kuckao sam napamet...mislih na Bernda Aufermanna(of Angel Dust ), no setih se da je na ReV turneji svirao nek nepoznat lik... Taj se zove Peter Jordan. Quote
Grobodan Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Za heavy metal nema izgovora. Ja da sam dao uslov danas bio bih ultra aktivan! i napih se ipak u 1 u noc,nisam prodao hevi metal Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 German metallers RUNNING WILD will release a "best of" compilation, entitled "Best of Adrian", on November 24 via G.U.N. Records. The set will include selections covering the last nine years of ther band's recording history (while they've been signed to the G.U.N. label). Dakle od Rivalry-a pa na daljshe...No ne kapiram chemu ovo..skoro su izdali dva odlichna best ofa...ne znam. Quote
RNA Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Mogu da pogodim. napustili su G.U.N, pa ovi brze bolje da izdaju kompilaciju da uzmu jos malo para. Quote
Recommended Posts