Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sta da ti kazem, ima cika kontakte svuda!

Znam za tu francusku plocu bas preko tebe, kad si postovao link za onu aukciju na ebayu, gde su se zajedno prodavali "Pile Of Skulls" (e, to jos uvek nemam), "The Privateer" singl i "Masquerade". Ali ovo izdanje je totalni butleg, vidi se po nejmu cim ga uocis.

Da, to si u pravu za "Handful Of Rain". Mislim da je taj album na ploci izasao samo u Grckoj, cuo sam bar to od nekih Grka. A ovi iz Helliona su me izvestili da je to bilo sve zajedno u jednom paketu: Cirith Ungol, Running Wild i Savatage.

Dobro hvalisavche ti znas dje sam juce bio :bigblue: i nasao sam kod jednog dilera ova dva bisera i malo sam se natezao s njim i dao mi je oba albuma za 35€ Masku je cijenio 25 a BHI 20.

Dobro, nisam lose prosao sa obzirom da BHI kosta kod heliona 15,50 a Masku nemaju sve u svemu zadovoljan.

Aj sad reci koliko si ti puko ili sta si trampio zauzvrat?

Posted

Trampio domace diskove, inace Maskarada kod mog coveka kosta 20 evra. Uzeo sam 6 ploca za nekih 7 diskova plus 5 nasih dema, od kojih je jedna onaj dupli have Mercy vinil koji kod Helliona ide za 18 evra valjda.

• 3 weeks later...
Posted

Dobro hvalisavche ti znas dje sam juce bio :bigblue: i nasao sam kod jednog dilera ova dva bisera i malo sam se natezao s njim i dao mi je oba albuma za 35€ Masku je cijenio 25 a BHI 20.

Dobro, nisam lose prosao sa obzirom da BHI kosta kod heliona 15,50 a Masku nemaju sve u svemu zadovoljan.

Aj sad reci koliko si ti puko ili sta si trampio zauzvrat?

CEKAJ, Jesi li ti to platio 20 € CD ILI LP MASQUERADE? PLZ answer

Posted

Sve vreme pricamo o butleg plocama za "Maquerade" i "Black Hand Inn"!

Moje nisu bootleg prijatelju, zato pitam kako ih je platio toliko malo

Posted

Eto, sad znas. A koliko je meni poznato, "Black Hand Inn" originalno nije ni izasao na vinilu.

Mislis da bi Rolf nekome se potpisao na Bootleg plocu? Ne vereujem prijatelju moj! Moj Brother ima autogram od Rolfa na toj ploci (originalan je nebrini)

Postoje Svi albumi od gates to purgatory do Rivalry na plocama!

Pile of Skulls, Black hand inn i Masquerade su veoma teski za pronaci! Pile of skulls LP nema pesmu treasure island i Black hand inn nema pesmu Genesis!

Evo gde mozes da ih nabavis ali pazi, malo su skupe :D

www.jollyrogerstore.com

Posted

Ma, iskreno, sad kad sam nabavio ove butlege ne trebaju mi toliko ti originali. Hvala na savetu, u svakom slucaju. "Pile Of Skulls" sam vidjao za 40-tak evra, jer on jos nije bio toliko redak, koliko ostale. Za "The Rivalry" znam, on je valjda izasao kao picture disc EP.

Posted

Ne mogu da se foliram sa Vinylima...nemam ni gde da ih slusam...ja sam dete nove generacije :) :sajber: ...mada volim vinyle, ali mi se gramofon sjebao dok sam bio klinac...sumnjam da sada moze da se nadje

Posted

Moj cale ima gramofon..i kolekciju od oko 1000 plocha..al retko kada ja mogu da ga koristim, tak da i nema poente da kupujem vinile..., tako da sam samo okrenut 'okazionalnom' kupovanju cda..

Posted

Sta kosta veoma, veoma mnogo? Gramofon? Me pricaj gluposti. Moze dobar gramofon da se nadje za pare koje nisu vece od bilo koje druge audio komponente.

Posted

Sta kosta veoma, veoma mnogo? Gramofon? Me pricaj gluposti. Moze dobar gramofon da se nadje za pare koje nisu vece od bilo koje druge audio komponente.

Ako se ti toliko nerviras, to nije moj problem! Ja pricam o novom gramofonu! Barem ovde u Italiji ga je tesko naci u radnjama

Posted

Pricam i ja o novom gramofonu i nemam sta da se nerviram. Ovde ga nema bas u svakoj radnji, ali mislim da nije toliki problem naci.

Posted

Za 250 jevreja se moze kupiti nov sa direct drive-om, da jede malu djecu. Naravno govorimo o gramofonu za slusanje muzike, a ne za scartchovanje i slicne gluposti.

Za 50 se vec moze naci i pristojan polovnjak.