dr.lecter Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Mislis da bi Rolf nekome se potpisao na Bootleg plocu? Ne vereujem prijatelju moj! Moj Brother ima autogram od Rolfa na toj ploci (originalan je nebrini) Postoje Svi albumi od gates to purgatory do Rivalry na plocama! Pile of Skulls, Black hand inn i Masquerade su veoma teski za pronaci! Pile of skulls LP nema pesmu treasure island i Black hand inn nema pesmu Genesis! Evo gde mozes da ih nabavis ali pazi, malo su skupe www.jollyrogerstore.com Ni ja nisam cuo da je Black Hand Inn izasao ´94 na plochi mada je moguce da sam propustio...ove dvije butleg ploce sto pricamo o njima cijelo vrijem su odlicno uradjene i sto rece RNA i ne pokusavam sad naci orginal kad je pirat "ko orginal" Quote
RNA Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 ...i kad je original toliko redak i skup. Mislim, 180 evra za original "Masquerade"... dovidjenja! Quote
StarbreakeR Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Auuuu...slusam Pile of Skulls...opet me izbija ona stara energija...yeah! Quote
The Trooper Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 (edited) Auuuu...slusam Pile of Skulls...opet me izbija ona stara energija...yeah! nego sta burazeru, nema ... svaki bend je na pochetku bio bolji: mozda taj mladalacki entuzijazam, neizivljenost itd. mislim nemoze covek od 50 godina da pravi istu muziku koju je pravio sa 18 ili 20... nema nishta bez starih dobrih osamdesetih... Edited December 2, 2006 by The Trooper Quote
RNA Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Nekad moze da pravi i bolju, zavisi sta trazis od takve muzike. Quote
The Trooper Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Nekad moze da pravi i bolju, zavisi sta trazis od takve muzike. pa dobro postoje retki primeri koji stvarno rade mnogo dobro, cak running wild tj. rock'n rolf i nije mnogo izgubio na kvalitetu i to cenim kod njega, zato mi je Adrian i avatar ali mislim metal je nastao kao muzika pobunjenika, i mislim i stare pesme koje nemaju ponekad taj kvalitet tu produkciju i tu tehniku su mi ponekad nekako draze.. Mislim pogledaj samo cover od gates to purgatory ili poslushaj black demon i sam prosudi... ima neki svoj smek iako je veooooma daleko od najboljeg Quote
The Trooper Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Deliverance, black demon... eee to bato, udri!!! Quote
Grobodan Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 ne mogu da odlucim da li mi je omiljeni album Gates ili Death or Glory...sad me popaliste na Crnog Demona,ali jebote ipak How long do you want to be the victim of state's power and force? Stand up and struggle for freedom and be Lucifer's friend Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 "Death Or Glory" bez sekunde razmisljanja, taj album nikad ne moze da mi dosadi. Mislim da bih mogao svu muziku d aotpevam od prve do poslednje sekunde. Quote
Invictus Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 DoG...krajnje granice... Ali zato Port Royal i BHI...krajnji bol.... AAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 (edited) And let's not forget : The Rivalry ...for Eternity!!! Jebi ga morao sam...to mi je prvi album od njih Edited December 9, 2006 by StarbreakeR Quote
The Trooper Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 And let's not forget : The Rivalry ...for Eternity!!! Jebi ga morao sam...to mi je prvi album od njih zaboraviste under jolly roger Quote
Invictus Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Dobro, kompletan RW opus je kvlt i da skratimo pricu. Ako bilo ko se usudi da napise makar rijec protiv ove izjave bice banovan momntalno. Quote
RNA Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Poslednja tri albuma su bezveze (mozda je "Rogues En Vogue" malko bolji). Meni ne mozes nista! Quote
Grobodan Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Slozio bih se Boskom...Ali!Nicija nije gorela do zore,i lepo je videti da se neko drzi decenijama svog zvuka i da uvek od njih mozes ocekivati ono sto godinama isporucuju. Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Steta je samo sto ne mozes uvek ocekivati isti kvalitet, kao kdo Diamonda na primer. Iskreno, ja sam mislio da ce Rolf jos ranije ostati bez ideja, ali izdrzao je poprilicno dugo. Quote
Grobodan Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Steta je samo sto ne mozes uvek ocekivati isti kvalitet, kao kdo Diamonda na primer. Jebiga,nisi nasao pravi primer,jer King je bog. ...morao sam... Quote
StarbreakeR Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 U redu je Sve u svemu ja sam pozitivan oko novog albuma...nesam nesto voleo GUN records... Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Ja sam za tu kucu imao apsolutno postovanje, posto su pomogli metalu da prezivi 90-e godine proslog veka. Mislim, koja veca izdavacka kuca (G.U.N. je divizija BMG-a) je u to vreme imala muda da izdaje Kreator, Grave Digger, Running Wild, Sodom ili Rage? Cak se i Noise presaltao na melodicni powercic, a od starih bendova im je samo Gamma Ray bio ostao. Quote
The Trooper Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Slozio bih se Boskom...Ali!Nicija nije gorela do zore,i lepo je videti da se neko drzi decenijama svog zvuka i da uvek od njih mozes ocekivati ono sto godinama isporucuju. Nego sta, kvalitet sa vrlo malo promena. Verovatno zato sto je u medjuvremenu Running Wild=Rock'nRolf i radi se kako on kaze. Pogledajte nekolicinu one-man-bendova Impelliteri, RW, King, Blackmoore's... svi oni rade kako im glavni kaze. To je npr postao problem kod Megadetha, ali ne uato sto je one-man-band nego iz lichinih dejvovih razloga. Npr. kod maidena jeste da je Harris glavni, ali se pitaju i ostali, i bash zbog toga imaju i varijacije u stilu i kvalitetu, zato sto svako hoce svojih pet minuta(sto i u neku ruku nije toliko loshe). judas priest se isto raspadao, onda bendovi preko Black Sabbatha i Deep Purpla itd itd itd... Dobro postoje primeri i za obrnuto SLAYER, ManOwaR, motörhead itd. nisu one-man-bendovi, jer su nekako slozniji. Mislim sve zavisi.. U redu je Sve u svemu ja sam pozitivan oko novog albuma...nesam nesto voleo GUN records... Koji novi album? Rouge on Vouge(ili kako se vech pishe?, ili best of adrian? Ma dobro nije izashao nikakav novi materijal osim Best of-a. Najbolje da sachekamo sta ce da se uradi(prvi singl etc.), mada nisam dospeo ninakakve informacije osim nezvanichnih da ce krajem 2006 ili u prvoj polovini 2007 da izadje novi album i da ce da krenu na turneju... ali to nije zvanichno, nemojte da me drzite za rech. Quote
StarbreakeR Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Nijedan od ta 2...ovaj koji tek treba da izadje... Quote
The Trooper Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Nijedan od ta 2...ovaj koji tek treba da izadje... pa taj sam i mislio sa tim nezvanichnim podatcima koje imam Quote
Recommended Posts