RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Pa, boli tebe uvce kad si u Karlsrueu i kad ces videti koncert na toj turneji. Sta mi bednici ovde da radimo? I ako hoces dobru preporuku, nikako nemoj propustiti Keep It True festival sledece godine. Quote
The Trooper Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Pa, boli tebe uvce kad si u Karlsrueu i kad ces videti koncert na toj turneji. Sta mi bednici ovde da radimo? I ako hoces dobru preporuku, nikako nemoj propustiti Keep It True festival sledece godine. pa to ustvari i nije pravi festival ako cemo tako, a i ne svira ni jedan meni poznat bend... bolje da idem u wacken. hehe Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ne budi lud! Veruj mi na rec, to sto ti ne znas te bendove, ne znaci da nisu dobri. Naprotiv, cela lista je fenomenalna. A, uostalom, Keep It True je u aprilu, a Wacken u avgustu, tako da mozes i na jedno i na drugo. Dosta ovih bendova nece svirati nigde vise. Quote
Invictus Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Hmmm...da, tebe ne mogu banovati, ali zato bar mogu ovo: Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Drvljem i kamenjem me mozes polomiti, ali recima ne! Quote
dr.lecter Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 pa to ustvari i nije pravi festival ako cemo tako, a i ne svira ni jedan meni poznat bend... bolje da idem u wacken. hehe dete nema pojma Quote
The Trooper Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 dete nema pojma hehe, festival nije samo nekoliko bendova na jednom mestu, ponajvishe ne sve u jednom danu, ali recimo da je festival,... Quote
StarbreakeR Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Pa to nisu reci, to su smajliji... Brate idi na taj fest...za mene ako nista drugo Quote
RNA Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 hehe, festival nije samo nekoliko bendova na jednom mestu, ponajvishe ne sve u jednom danu, ali recimo da je festival,... Traje dva dana, ne jedan, a pocinje rano popodne. Quote
WoI Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Dobro, kompletan RW opus je kvlt i da skratimo pricu. Ako bilo ko se usudi da napise makar rijec protiv ove izjave bice banovan momntalno. eto sta sve ovi modovi rade ucenjuju posten narod Quote
Invictus Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Ono, sto jes' jes', ja sam pravo sablaznjen takvim ponasanjem modova. Bezobrazluk. Quote
RNA Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Pa, koliko si aktivan kao mod, to su puste pretnje. Quote
Invictus Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Offtopic? Offtopic je kad ja kazem da je to, a sad trenutno nije posto moram odgovoriti na prozivku. RNA, da ponovimo gradivo: Quote
WoI Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 alo bre OFFTOPIC VELIKI ma desava se to cesto ovde Quote
StarbreakeR Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Jes vala...poseti neku black temu...Dimmu Borgir na primer...ono je postala tema "Sta sam jeo za dorucak" Quote
RNA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Nista cudno, ali mi ne moramo biti isti. Mi volimo MUZIKU, je l' tako? Quote
StarbreakeR Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Zato sto on nema pedalu Pa volemo muziku, al volemo i spam... Quote
Invictus Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Ova tema mora biti ozbiljnija. pogledajte samo temu Bjecki Djecki na domacoj sceni. E to je jedna ozbiljna tema. Quote
WoI Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 to je najozbiljnija tema na forumu Quote
Recommended Posts