RNA Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Rivalry je najbolji od ta tri..actually...ako cemo iskreno od tog albuma svaki sledeci mi je na nizoj lestvici po kvalitetu i daleko je to od classic dana...Rivalry mi je nesto losiji od Maskarade..Victory nesto losiji od Rivalry..Brotherhood nesto losiji od Victory... mogli bi da se "dignu" na ovom novom Баш тако иду, а "Rivalry" је сасвим солидан албум, на њега немам никакве замерке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Pile Of Schules - moj naj omiljeniji Running Wild album, Gates Of Purgatory drugi po redu, pa onda svi ostali, nekako mi se ni ne razlikuju puno. meni port royal, pa onda branded & gates mrtva trka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 "Death Or Glory", pa svi ostali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Under Jolly Roger rula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 "Death Or Glory", pa svi ostali Потписујем и ударам печат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Under Jolly Roger rula Потписујем и ударам печат! a ja dajem blagoslov i legitimitet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 trka se ponistava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 "Death Or Glory", pa svi ostali nikad mi nece biti jasno sta toliko vidite u ovom albumu. previse naginje ka power-u za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 kako sta vidimo?pa evo ovako: Riding The Storm Renegade Evilution Running Blood Highland Glory Marooned Bad To The Bone Tortuga Bay Death Or Glory The Battle Of Waterloo March On osim toga nista vise... samo tosamo mi reci da su riding the storm, renegade, BAD to the Bone, Death or Glory, Battle of W. powerjeste da su pojedine malo veselije: al idi malo slusaj repsodi ili gardijan, pa se javi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 nikad mi nece biti jasno sta toliko vidite u ovom albumu. previse naginje ka power-u za mene. Album je kultan i on zauzima centralno mjesto u njihovoj diskografiji. Cist je Heavy, mada i ako ima Power-a to mi ne bi smetalo, buduci da si ti pravci nerijetko dopunjuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Мени је цео њихов опус пауер, па шта? И под пауером, опет морам да напоменем, не помиње се весела музика, него чврст хеви звук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 nikad mi nece biti jasno sta toliko vidite u ovom albumu. previse naginje ka power-u za mene. pa sta jel power losh? mislim ono... verovatno najbolji album running wilda we're facing the wind we're riding the storm :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ja ne volem mnogo power. mogu da slusam jedino ono sto ili vuce na thrash, ili ima normalne visoke(neisfeminizirane) vokale ili sa umerenom upotrebom klavijatura koje nikako ne zvuce gej. a pomenuti album RW mi nekako odudara od ostatka diskografije, i sto neko rece, previse veselo mi zvuci, neka sola su otegnuta... e sad, valjda imam pravo na svoje misljenje, a uostalom, koga zabole za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 mogu da slusam jedino ono sto ili vuce na thrash, Ух, ајмо испочетка. Пауер метал и јесте прелаз између хеви и треш метала, тачно на пола пута. Колико пута морам да поновим да би вам се то утувило у главе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 A ja da napomenem samo da on misli na US power metal, a ne na evropski power metal na koji mislim da misli Kali Yuga. Uvek volis da uneses pometnju ps. Daeth Or Glory zakon It must be a guy thing.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 A ja da napomenem samo da on misli na US power metal, a ne na evropski power metal na koji mislim da misli Kali Yuga. hvala covek tacno o tome se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Да додам да не мислим САМО на УС пауер, него и на немачки, јер немачки пауер бендови су Warrant, paragon, Stormwarrior и слични. Капиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Stormwarrior je speed, Warrant je thrasherana, Paragon heavy, upliva powera ima, koliko i Grave Digger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ништа што си написао не стоји, али не могу сад да се расправљам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Speed ne priznajem kao posebni pravac, ma sto to znacilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 RNA@ Ne ide nam nesto veceras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Де факто, а обично смо на истим таласним дужинама, мајку му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Speed ne priznajem kao posebni pravac, ma sto to znacilo Rani Helloween je Speed metal. Ja bih speed deklarisao kao brži heavy. Edited July 3, 2007 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ne volim sto se unosi pometnja s tim terminima. Mnogi Thrash bendovi su nekad nazivanima Speed Metalom, kao recimo Exciter i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 najbolje je kada cujem da su kreator i sodom speed metal. non kapito. @Divlji Tigar - a sta je onda power? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts