Lady in Black Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Komso a ti mi pa imas pojma? Sta fali Angmaru? :? Quote
RNA Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 E, da, setio sam se još nečega. Ono za logoe i njihovu povezanost sa piratskom tematikom albuma nije tačno. "Death Or Glory" je ceo posvećen pirateriji, ali logo za taj album je običan. Sada sam poprilično siguran da je sistem po kom idu 'kako nam se ćefne'! Quote
dezinsektor Posted July 30, 2003 Report Posted July 30, 2003 Pa stavila sam ih na thrash jer definitivno nisu power, mozda sam mogla i na heavy, ali nekako su mi najblizi speed metalu. A na prva dva albuma bas ima thrasha. Ipak mislim da su oni heavy. Quote
Fantomni Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Oni su heavy/thrash band...mada vise vuku heavy...sve u svemu odlican bend !!! Rock'n'Rolf je odlican muzicar... Quote
RNA Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Oni su zapravo najklasičniji nemački power metal. Quote
dr.lecter Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Tachno. Svi albumi su odlichni osim ova dva zadnja.Previshe neorginalno,puno ponavljanja... Rolf se izglupirao sa "bubnjarom" na zadnjem tvrdeci da nije ritam mashina,mada to i gluv chovjek potvrditi da jeste, i da se zove Angelo Sasso.Elem par mjeseci kasnije javlja se dotichni Angelo Sasso poznatom njemachkom Metal magazinu tvrdeci kako nije dobio ni centa od Rolf-a za programiranje "bubnja" na zadnjoj plochi.Uzgred chovjek se zove Klaus, Fritz,ili tako nekako. Kad neko jede govna onda je bar iskren i stoji iza toga i ne zavlachi narod ko Rock`n`Rolf... Quote
Kai Hansen Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Oni su zapravo najklasičniji nemački power metal. a: Quote
Mr. Smarty Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Po meni najbolji Nemacki bend a: Quote
RNA Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Tachno.Svi albumi su odlichni osim ova dva zadnja.Previshe neorginalno,puno ponavljanja... Rolf se izglupirao sa "bubnjarom" na zadnjem tvrdeci da nije ritam mashina,mada to i gluv chovjek potvrditi da jeste, i da se zove Angelo Sasso.Elem par mjeseci kasnije javlja se dotichni Angelo Sasso poznatom njemachkom Metal magazinu tvrdeci kako nije dobio ni centa od Rolf-a za programiranje "bubnja" na zadnjoj plochi.Uzgred chovjek se zove Klaus, Fritz,ili tako nekako. Kad neko jede govna onda je bar iskren i stoji iza toga i ne zavlachi narod ko Rock`n`Rolf... A zamisli onda odluku koju je doneo G.U.N. da izda trostruki box set sa zadnja tri albuma, od kojih su zadnja dva najgora u istoriji benda, a "The Rivalry" je odmah tu uz njih, mada on ima dosta zanimljivih momenata. Quote
Kai Hansen Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Po meni najbolji Nemacki bend a: Helloween,Grave Digger,Gamma Ray,Kreator,Sodom Destruction,Angel Dust,Accept,Scorpions,Rage.... :roll: Quote
Mr. Smarty Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Od toga samo valja Gamma Ray...i Helloween sa Hansen-om :roll: Quote
vudun Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Kreator i Sodom mogu 'ladno da brisu patos sa Gamma Ray, i Helloween a: a: Quote
Mr.Torture Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Od toga samo valja Gamma Ray...i Helloween sa Hansen-om :roll: Hahaha, dobar si. Quote
Kai Hansen Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Od toga samo valja Gamma Ray...i Helloween sa Hansen-om :roll: Slazem se da ta dva benda valjaju..valja i Helloween i sa i bez Kai-a....a VALJAJU BOGME I OSTALI!...ti poslusaj BAREM jedan od onih ostalih bendova,...i vid'ces da je za masu bolji od Running wild-a...osim MOZDA! Angel Dust-a..doduse meni je angel bolji,... Kreator i Sodom mogu 'ladno da brisu patos sa Gamma Ray, i Helloween a: a: To je samo tvoje licno misljenje....meni su sva 4 u istom rangu... , stim sto mi je u thrash pogledu Kreator bolji od Sodom-a , a Helloween od Ray-a. Quote
Mr. Smarty Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Od toga samo valja Gamma Ray...i Helloween sa Hansen-om :roll: Slazem se da ta dva benda valjaju..valja i Helloween i sa i bez Kai-a....a VALJAJU BOGME I OSTALI!...ti poslusaj BAREM jedan od onih ostalih bendova,...i vid'ces da je za masu bolji od Running wild-a...osim MOZDA! Angel Dust-a..doduse meni je angel bolji,... Kreator i Sodom mogu 'ladno da brisu patos sa Gamma Ray, i Helloween a: a: To je samo tvoje licno misljenje....meni su sva 4 u istom rangu... , stim sto mi je u thrash pogledu Kreator bolji od Sodom-a , a Helloween od Ray-a. Ma cuo sam ih ja sve...ali sam sve sem Runnig Wild-a prestao da slusam...pa otud moje veliko misljenje o njima a: Quote
Mr.Torture Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Ma oni su okej bend ( ) ali po meni ima puno boljih bendova cak samo iz Nemacke. Quote
Mr. Smarty Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Ma ja dosta volim Nemacke bendove samo sto ih ne slusam vise kao nekada...u principu mrzim samo Skandiavce...i to sve Quote
Mr. Smarty Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Dobro sad i ti...nisam bas bukvalno mislio...mislio sam na fenomenalne bendove kalibra Nightwish,Hammerfall i sl. Quote
RNA Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Našli ste sa kime ćete da poredite Running Wild. Oni su zakon, što ih vi ne volite - pa, vi ste ne gubitku! Quote
dr.lecter Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Helloween,Grave Digger,Gamma Ray,Kreator,Sodom Destruction,Angel Dust,Accept,Scorpions,Rage.... :roll: Svi nabrojani bendovi su dobri na svoj nachin zato i egzistiraju jedni pored drugih, ne treba praviti neka poredjenja... Quote
RNA Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Mada, većina bendova sa nemačke power scene sarađuju međusobno. Recimo da su svojevremeno Rage išli na turneju sa Kreator i Destruction, Running Wild sa Grave Digger, Helloween sa Grave Digger... Quote
Recommended Posts