RNA Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Хех, ја бих пре рекао да ће сајт тад поново да проради. aj da je se slabo prodavao to i da poverujem Тек у то не верујем. Мислим, чак, да им је то најпродаванији албум. Quote
Sale B.C. Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 jbg ne bi valjda rolf lagao, taj intervju je inače iz vremena kad je izašao masquerade Quote
RNA Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Значи, од пре више од 10 година. Могло је мишљење од тада ХУ пута да му се промени (и надам се да јесте). Quote
The Trooper Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Chekajte, ovo shto pishe ...riding the storm again in May! to valjda znachi da novi album izlazi tada ili neshto drugo? pa pazi reko sam ja pre nekih nekoliko stranica na forumu da je novi materijal za ocekivati, ali sad sta to znaci i na sta se odnosi stvar je spekulacije Quote
_powerslave_ Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Eto bilo mi dosadno pa reshih da ispishem RW albume od omiljenog do najmanje omiljenog hehe, pa ovako: 1. Death Or Glory 2. Port Royal 3. Black Hand Inn 4. Pile Of Skulls 5. Under Jolly Roger 6. Blazon Stone 7. Masquerade 8. Branded And Exiled 9. Gates To Purgatory 10. The Rivalry 11. The Brotherhood 12. Victory 13. Rogues En Vogue Quote
Sale B.C. Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Значи, од пре више од 10 година. Могло је мишљење од тада ХУ пута да му се промени (и надам се да јесте). ja sam uvek mislio da je taj album i za njega vrhunac, da je to definicija benda, nešto kao rw powerslave Quote
RNA Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Ех, музичари и шта им се врзма по глави... То нико никад неће докучити. Quote
RNA Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Што позери? Такав имиџ су фурали. Иди па кукај Индијанцу Џоу у Хамбургу што их је тако облачио. Quote
The Trooper Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 nije ih on tako oblacio negu su se oni tako oblacili a u svakom sluchaju to je bile takve godine... Quote
RNA Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Тако је било све до албума "The Rivalry", кад је Ролф обукао ону униформу и до данас је не скида. Што рекао баја у рецензији за "The Bortherhood" у Metal Maniacs: "And Rolf, please get out of the marching band uniform." Quote
The Trooper Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Тако је било све до албума "The Rivalry", кад је Ролф обукао ону униформу и до данас је не скида. Што рекао баја у рецензији за "The Bortherhood" у Metal Maniacs: "And Rolf, please get out of the marching band uniform." pa naa ovom koncertu sa brothehooda menja kostime koliko se secam Quote
The Trooper Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 evo pronaso sam taj dvd... menja kostime ^^ Quote
Invictus Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Nabavio sam identicnu kosulju sa vatrama kao sto Rolf ima na tome koncertu. Jes' da sam dao fotelju za nju, ali vredelo je. Da, sinoc sam cak sanjao da sam na koncertu RW. Slavi i Ubij!!!! Quote
Invictus Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Ko? Ja fan Wild-a Ma, jok. To te neko slagao. Quote
Angelystor Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Imate na onom forumu shto ga postavi link kao vaznu temu Invictus nekoliko raritenih koncerata Running Wilda, znachi ja se raspametio Uz to sam uglavnom spremao math ovih dana, heh..a i sad mi pichi jedan butleg. Do jaja 'certi, i neke bash retko svirane pesme se mogu chuti... Najjache kako se u Grchkoj ceeeela publika zajebala i krenula da peva Port Royal refren na pochetku druge strofe, kak'a ispala! Umro sam...ali publika fantastichna, Raise YFist i josh neke pevala maltene ceo tekst.. Ti Grci nisu normalni. U Poljskoj izmedju ostalog, svirashe i Iron Heads, k'o kad bi Kamelot doshao kod nas sad i svirao "Fourth Legacy" Sad mi pichi 'cert iz 95e i razocharava me setlista. Pa oni ladno na BHI turneji nisu svirali "Black Hand Inn" i maestralnu "Phantom Of Black Hand Hill"!!! Pa jesu li oni ikada svirali live te pesme jebote? PS. A shto bi od BttB mogao dobar narodnjak da se napravi bre: OoooOOOOoooooOOO! Ne prichaaaaaj miii laaazzhiii! Ja vidim kroz tvooooje ooochii! Ti si losh do koske! OoooOOOOoooooOOO! Ma, ne prichaaaaaj mii laaazzhiii! Ti ne chujes moooojeee kriiiiike! Jer ti si losh do koske! Quote
_powerslave_ Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Au sad me napali...mora se to shto pre poskidati... Quote
Sale B.C. Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Imate na onom forumu shto ga postavi link kao vaznu temu Invictus nekoliko raritenih koncerata Running Wilda, znachi ja se raspametio Uz to sam uglavnom spremao math ovih dana, heh..a i sad mi pichi jedan butleg. Do jaja 'certi, i neke bash retko svirane pesme se mogu chuti... Najjache kako se u Grchkoj ceeeela publika zajebala i krenula da peva Port Royal refren na pochetku druge strofe, kak'a ispala! Umro sam...ali publika fantastichna, Raise YFist i josh neke pevala maltene ceo tekst.. Ti Grci nisu normalni. U Poljskoj izmedju ostalog, svirashe i Iron Heads, k'o kad bi Kamelot doshao kod nas sad i svirao "Fourth Legacy" Sad mi pichi 'cert iz 95e i razocharava me setlista. Pa oni ladno na BHI turneji nisu svirali "Black Hand Inn" i maestralnu "Phantom Of Black Hand Hill"!!! Pa jesu li oni ikada svirali live te pesme jebote? PS. A shto bi od BttB mogao dobar narodnjak da se napravi bre: OoooOOOOoooooOOO! Ne prichaaaaaj miii laaazzhiii! Ja vidim kroz tvooooje ooochii! Ti si losh do koske! OoooOOOOoooooOOO! Ma, ne prichaaaaaj mii laaazzhiii! Ti ne chujes moooojeee kriiiiike! Jer ti si losh do koske! a može i stvar riblje čorbe - ''kvaran do srži'' Quote
RNA Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 То је већ Overkill 'Rotten To The Core'. Quote
Bata Trokrilni Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Eto bilo mi dosadno pa reshih da ispishem RW albume od omiljenog do najmanje omiljenog hehe, pa ovako: 1. Death Or Glory 2. Port Royal 3. Black Hand Inn 4. Pile Of Skulls 5. Under Jolly Roger 6. Blazon Stone 7. Masquerade 8. Branded And Exiled 9. Gates To Purgatory 10. The Rivalry 11. The Brotherhood 12. Victory 13. Rogues En Vogue Ta četiri što su kod tebe najgori, kod mene su najbolji. Quote
Divlji Tigar Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) O ukusima se ne treba previše raspravljati, ali tvoj je baš čudan, bar u ovom slučaju. Edited April 20, 2008 by Divlji Tigar Quote
Recommended Posts