Guest HEFEST Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Do jaja. Vreme je da se ode na taj jebeni Wacken. Quote
StarbreakeR Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 I jos Beckera nazad na bas. Tila Hermana na drugu gitaru, i eto vrlo realne, a dobre RW postave. Iako mislim da nikada nije bila zajedno, nisam siguran I da, ako mu budu opet bili kucani bubnjavi dabogda mu papagaj iskljucao oci. Amen to that! Quote
Runner Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 A mozda na bubnjevima opet bude "Angelo Sasso"? :haha: Bilo kako bilo, drago mi je sto cujem ovu vijest, od viska standardnog i stereotipnog Running Wild zvuka glava ne boli, barem ne mene. Koliko me raduje ova vest, toliko se i plašim da će ovaj album biti kao poslednja tri, pogotovo što je Rolf najverovatnije opet sve odradio sam; znači, milion puta ispucane ideje (u domenu R.W.), programirani (kucani) bubnjevi, loša produkcija... The Brotherhood je meni zakon album, od prve do posljednje pjesme. Quote
Angelystor Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Kad pomenusmo Brotherhood, inace meni ubedljivo najslabije RW izdanje, je l' slusao neko Toxic Taste? Nesto se ne secam price o istom ovde, a to mu dodje poslednji Rolfov studijski rad, ako ne gresim... Anyhow, pribavih konacno to, i nista specijal kako i ocekivah. Ima album onaj odvratni vestacki zvuk, dakle Rolf je verovatno jedino ljudsko bice koje je radilo album. Brotherhood ali na neki rock/happy rock nacin, ne znam...iritirajuce je malo cuti Rolfa kako ovako peva iskreno Toxic Taste ima vladajuce dobar glavni riff...i to je to od boljih stvari :] Quote
Talvi Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 (edited) Je l' me zajebavate da su se opet okupili? :haha: Edited October 23, 2011 by Talvi Quote
Sale B.C. Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 The Marooned Mutineers from the Treasure Island are again Riding The Storm Under Jolly Roger. Welcome back - Port Royal Privateers! Quote
Grobodan Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 German power metallers RUNNING WILD have reformed and will release their new album, "Shadowmaker", on April 20, 2012 in Germany and three days later in the rest of Europe via SPV/Steamhammer. Quote
StarbreakeR Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Specijalni gost na albumu : Zivi bubanj!!! "Wow" klicu mase "njega odavno nismo culi" Quote
Runner Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Zna li neko porijeklo one kompilacije "Prisoners of our Time" sa singlovima i neobjavljenim pjesmama? Tek sad vidim da je nema ni na Metal archives, a ni na zvanicnom sajtu benda. Bice da je to nezvanicno izdanje, made-by-fans. Quote
Night Prowler Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 01. Piece Of The Action (4:25) 02. Riding On The Tide (4:18) 03. I Am Who I Am (4:51) 04. Black Shadow (5:13) 05. Locomotive (4:35) 06. Me & The Boys (5:00) 07. Shadowmaker (4:25) 08. Sailing Fire (4:14) 09. Into The Black (4:57) 10. Dracula (7:29) Quote
Angelystor Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 (edited) Ja ne mogu da verujem da ce "ovo" da bude cover albuma benda Running Wild. Sramota. PS. A o tome sto pola pesama 'zvuci' kao da nisu prosle na Toxic Taste album bolje ne komentarisati... No, bar nece da bude predugacak album. Edited January 24, 2012 by Angelystor Quote
Grobodan Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 The cover of "Shadowmaker" is the most unusual in the history of the band, but when you listen to the title track and read the lyrics, you will understand the meaning of it. It was created by Rock N' Rolf and Jens Reinhold (EVERGREY, FREEDROM CALL, VIRGIN STEELE), who also will do the complete artwork for all configurations available. Quote
Talvi Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 http://soundcloud.com/steamhammer-spv/running-wild-riding-on-the Quote
solicitor Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Omot je govno, to smo svi konstatovali, a ni pesma nije Bog zna šta. Recikliranje Jolly Roger motiva do iznemoglosti, sterilan zvuk bez svežine ... ajd videćemo komplet album, ali ovo zvuči kao što sam i očekivao - penzionerski dibiduz! Quote
Berliner Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 ne moz' da valja sa ovakvim zvukom, sve je vec jasno. Quote
solicitor Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 ne moz' da valja sa ovakvim zvukom, sve je vec jasno. POmislih i ja da je možda neka demo promo stream qurton varijanta pa zato zvuči ovako šuplje. Nadam se da će na albumu biti neka krštenija produkcija. Quote
Angelystor Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Mrzi me da pustam te semplove, ali nesto mi zvuci po ovim vasim kukanjima kao da su ovo neki Toxic Taste ostaci.... Quote
Grobodan Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Evo čovek je objasnio:http://www.youtube.com/watch?v=ZkL4eNhjC_8&feature=g-all-u&context=G210ab66FAAAAAAAAAAA Quote
heavyervin Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 (edited) Nahvali coveka na brzinu, hahahaha. Sve sto je rekao dobro je rekao, ali ipak da sacekamo ceo album pa onda da pljujemo. Edited March 11, 2012 by heavyervin Quote
Chicken Little 420 Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 evo ga: http://rghost.net/37547708 Quote
Recommended Posts