Night Prowler Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 German metallers RUNNING WILD will release their as-yet-untitled new studio album on the following dates: Germany: October 4 Rest of Europe: October 7 U.S./Canada: To be announced Please don't 1 Quote
Angelystor Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 (edited) "Resilient" digipak track listing: 01. Soldiers Of Fortune 02. Resilient 03. Adventure Highway 04. The Drift 05. Desert Rose 06. Fireheart 07. Run Riot 08. Down To The Wire 09. Crystal Gold 10. Bloody Island 11. Payola & Shenanigans (bonus track) 12. Premonition (bonus track) :haha: :haha: :haha: Ja samo ne znam kako ga nije sramota. Edited August 23, 2013 by Angelystor Quote
Angelystor Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Ma je l' vidis ti ovaj cover? Ovo jedva za back cover zasluzuje da stoji. Quote
Demon Seed Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 Nisam ni razmisljao o tome, njima su svi coveri krsina, jedino je Under Jolly Roger lep. Mada ovaj jes posebno usran 2 Quote
Talvi Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 ipak je bolji od prošlog, pa kakav da je Quote
Runner Posted August 25, 2013 Report Posted August 25, 2013 ^ Nemoj tako, Port Royal je dobar omot, a pogotovo Black Hand Inn, pravi gusarski / Komandant Mark fazon. Istina, za ova dva posljednja omota treba dobro namuciti mozak i donijeti odluku koji od ta dva je uradjen sa manje kreativnosti. Quote
Guest HEFEST Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Da nisam video cover Black Hand Inn-a nikada ih mozda ne bih ni slusao. Nego video lep omot kod SKC-a pa reko ajde da kupim CD i nisam se pokajao. Najjaci album. 2 Quote
Demon Seed Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 (edited) Lep omot, kao za neku siromasnu gusarsku video igru sa polovine '90ih Edited August 26, 2013 by Demon Seed 4 Quote
Zlatko Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Bd8T9pDYwRQ http://www.youtube.com/watch?v=WgkoUyJCHTI Mene plasi novi album, radije cu se zadrzati kod ovog benda. Quote
lemmy sixx Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Ma je l' vidis ti ovaj cover? Ovo jedva za back cover zasluzuje da stoji. Koga boli kurac za cover.Oni su muzicari,a ne likovni umetnici. 1 4 Quote
Thrasher Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Resilient: http://www.mediaboom.org/396628-running-wild-resilient-limited-edition-2013.html Quote
Guest HEFEST Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Kriticari hvale album samo tako. Quote
Јарослав Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 албум је миљама испред прошлогодишњег, али је опет некако превише танко бар је слушљиво, ако ништа друго, па ће се извртети још који пут, можда боље легне Quote
Runner Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 "Tobacco and pipes, and the dark candlelights" Solidno ostvarenje, primjetan je taj poletni RW vajb koji prija uhu, jeste da albumu fale prave hit pjesme, ali bitno je da ima prolaznu ocjenu. Quote
Angelystor Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Stvarno se nadam da ce Rolf vec koliko sutra da opet ugasi RW, kako se ni mi ni on vise ne bi mucili sa ovim polu-proizvodima. Ne znam za vas, ali meni je vise dosta ove jeftine produkcije, robot-bubnjara i albuma koji su pola-AOR/uzasni rok/nekakav rok i pola-pokusaji RW pesama. Prosli je bio 85% ovo prvo, 15% drugo, dok je ovaj nekih 60%/40% sa odnosom. Kapiram da je zbog ovog 'boljeg' odnosima uglavnom ovo ljudima manje gore nego Shitmaker, ali meni je jednako izuzetno lose. Samo pustis ovu naslovnu i cujes refren i smuci ti se zivot. Nemoguce da neko ovakve vokale ostavi na zavrsen album, nemoguce. Svetla u tunelu su mi "Drift", odlican refren i "Run Riot" koja istovremeno ima i "heard it somehwere before" smek, ali isto tako te i briga gde si cuo jer zvuci sasvim dobro. A tu je i "Bloody Island", ciji je jedini problem to sto "Treasure Island" vec postoji. Neka tera one svoje Giant X-eve i ostale projekte sa Jordanom, ovoga nek se mane vise. Nije fer. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Ćekaj,jer bi se ti mano foruma sad,da ti neko kaže,aj pikavac,beži s foruma? koj si ti da daješ sud dalće se neko povlaći. Eto,zamisli,izađeš da polažeš ispit neki,i profa ti kaže, o,ne opet ti!aj napusti fakultet. jer bi napustio? I šta kukaš,kad ni dinara nisi dao za album.nije fer TO što TI sereš po njima,a u suštini si ukro album,i sad prosipaš pamet. 6 2 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Aj bre bezi sa foruma PKP 3 Quote
Guest HEFEST Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 (edited) Evo ga jos jedan sto tera ljude sa foruma. Neki upisanko sto pljuje Rolfa instituciju. Kako te nije sramota. Pre bih popio pivo sa Rolfom nego sa tobom delio blago cara Solomona ili vladara pravovernih Haruna Al Rasida. Covek je izgradio svoje carstvo. Pusti ga sad da se pracaka u svom bazenu sa dukatima. Edited December 18, 2013 by HEFEST 3 2 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Evo ga jos jedan sto tera ljude sa foruma. Neki upisanko sto pljuje Rolfa instituciju. Kako te nije sramota. Pre bih popio pivo sa Rolfom nego sa tobom delio blago cara Solomona ili vladara pravovernih Haruna Al Rasida. Covek je izgradio svoje carstvo. Pusti ga sad da se pracaka u svom bazenu sa dukatima. Tako je hefeste!brate. Slinavac,još mu se magle đozle od drkanja,a našo Rokija da pljuje.Usta te bolela pigmejac! Nadam se da mirno spavaš,ali pazi se da te nenavata prowling werewolf,a možda te i pojebe,pa ćeš da se osetiš ko dancing on the minefield,a prkno ti bude uzavrelo ko port royal. 3 2 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Od Brotherhooda pa do Resilienta, ja bik povadio samo ove pesme i stavijo ik kao jedan album,i pići.sve ostalo sa tih albuma,ZABORAVITI! i VICTORy ima drum makinu,al ima i dušu,ova tri, sve neko mućenje.... Running Wild-Albumće koje nikad nisu objavili: 1. Welcome to Hell 2. Brotherhood 3. Detonator 4. Black gold 5. Soul strippers 6. Locomotive 7. I am Who I am 8. Crystal Gold 9. Adventure Highway 10. The Drift Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Ovaj iz Roze Poze izgleda ko srpska verzija Rolfa Kaspareka A podseća malo i na Željka Mitrovića.a i taj naziv benda roze poze...asocira na pink. 3 Quote
Recommended Posts