Sale B.C. Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 wacken, nova pesma, novi album??? http://www.metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=26685 Quote
StarbreakeR Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 Sledeći album slušam tek kada mi ga neko od srca preporuči :/ Quote
Angelystor Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 Nakon ona prošla dva, stvarno se nadam da se taj eventualni novi nikad neće desiti. Nek napravi jednu turneju BAREM JEDNOM U JEBENOM ŽIVOTU kao čovek, pa nek je i sa ovim Jordanom i ostalom trupom anonimusa. 1 Quote
Angelystor Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 (edited) Ajoj kako luda lista na Wackenu :rockdevil: Pored onoliko pikanterija čak mi ni nove nisu smetale elem: Chamber of Lies @Tape[with intro snippets of "Riding the Storm" and "Blazon Stone"] Under Jolly Roger Jennings' Revenge Genghis Khan Locomotive @Info[Live debut] Riding the Storm Into the West @Info[World premiere] Raw Ride Drum Solo White Masque Riding on the Tide @Info[Live debut] Diamonds of the Black Chest Soldiers of Fortune @Info[Live debut] Bad to the Bone Bloody Island @Info[Live debut] Little Big Horn Edited August 1, 2015 by Angelystor 2 Quote
Сале Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Па онај рог ен вог нисам ни слушао а братство ми је на некој граници иизмеђу подношљивог и безвезног. Quote
Angelystor Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 I "Rogues En Vogue" i "The Brotherhood" nisu sjajni albumi ni blizu, ali su svakako bog, batina i raspeće za ona da govneta posle toga. Npr: Užasan zvuk, ali ćale pesma. Ovom novom se naravno ič ne radujem, iako ima najkulji cover još od Maskarade. Ima i tracklist i imena pesama mi ulivaju nadu što je najgore Quote
Sreta Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 Ovo brat svira dok vi mislite da je pijan... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted June 26, 2016 Report Posted June 26, 2016 Kad bi ih neko ovde dovukao... Quote
Angelystor Posted August 19, 2016 Report Posted August 19, 2016 Povratak ReV produkcije Prijatno sam iznenađen pesmom, ovo će da bude za nas manijake koji volimo i Rivalry-ReV period. 1 Quote
Hail Metal Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Klasičan Running Wild,može da prodje. Quote
Kumodraski Vo Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 I nije nesto, vise je za fanove album, mada je blejacki.. Quote
StarbreakeR Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Nisam poželeo da prekinem na pola preslušavanja, to je odličan znak! Party like it's 1989!! Quote
Сале Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Осредњи албум. Бољи него прошли али опет танак некако. Нема више те енергије јбг. Quote
Recommended Posts