Angelystor Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Hm, iz inata cu da preskochim BHI, poshto vidim da se dalji rad benda ovde i ne ceni mnogo. Kao prvo "Masquerade" je meni 'rame' uz BHI, naravno rame nize, ali ODLICHAN album. Ritam sekcija je totalno ludachka a pesme su super i sveze. Omiljena mi je of course "Masquerade" i cool "Metalhead"...dobar main riff "Rivalry" je IMHO bolji i od "Branded" i od "Blazon" npr. Title track pesma ima super feeling i odlichan glavni lead. Firebreather i REturn Of The Dragon isto odlichne, standardne RW pesmice, "Adventure Galley" mi takodje jedna od boljih... E sad.."Victory". Jeste tezak za svarivanje majku mu..U stvari ja prvih 5 pesama na albumu josh nisam svario Dosadno...Ali od Final WAltz pa na dalje..album jebe keve! Tsar je mnogo dobar 'epic' a Hussar je NAJVESELIJA! pesma koju sam u zivotu chuo!!! Pa josh sa ritam mashinom..argh majko Najbolju su dodushe "Return Of The Gods" i "Victory" A shto se tiche BHI... The Phantom pesma rula sve redom...ma album nema losheg sekunda! Quote
darkod Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Ne veslajte. RW je jedan od najboljih jer sviraju ka ljudi a ne ka pederi. Znaju ljudi sta je muzika. Quote
Wendigo Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Iako nije jedan od najboljih RW albuma , mislim da Masquerade ipak zasluzuje paznju i to pre svega zbog vremena kada je izasao ('95). Setite se samo kakvo je bilo stanje metal scene u to vreme - najgore godine! RW je ipak izdao jedan od svojih zescih albuma (mada Branded & Exiled nikad nece prevazici po tom pitanju ). Album zaista przi, produkcija jebe keve a naslovna numera jedna medju najbrzim u repertoaru ovog benda! Inace uvek su mi se svidjali RW Introi, ali najbolji mi je na Port Royal-u! Quote
Invictus Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Da, da, introi bas imaju duha. Licno bih istakao The Curse i Chamber of Lies. Quote
lemmy sixx Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Eto,preslusah novi album.Nije los,cak naprotiv.Svidjaju mi se pesme "Draw The Line" i "Skeleton Dance".U globalu,veoma dobar album.Ali produkcija...ocaj zivi!Ja neznam da li je neko obavestio gospodu da se nalaze u 21.veku,i da je proslo vreme plovidbe po neistrazenim morima u potrazi za avanturom i blagom.Ok,mozda su to uradili zbog atmosfere,ali u svakom slucaju...takav ocajan bubanj nisam cuo jako dugo.Reverb na dobosu je bio u modi pocetkom 80-ih...uzas. Quote
RNA Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 За продукцију си 100% у праву, али мени се ни албум не свиђа претерано. Не очекујеш ваљда од Ролфа да прави песме о свемиру? То не би било нимало забавно. Ко кад би Леми писао о пиратима. Quote
lemmy sixx Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Pa nisam govorio o tematici pesama,vec je taj komentar bio upucen produkciji... Meni se album svidja...dobar je...ali takvu ocajnu produkciju nemogu razumeti. Quote
Angelystor Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 E ovih dana slusham "Brootherhood". Odlichan album! "Siberian Winter" me podsetila na "DaG" album... Quote
Angelystor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Rogues..definitivno najslabiji RW rad do sada. Jedini plus mu je shto ima najbolji cover za album do sada, heh. Inache najbolje sa albuma su bonus pesme, "Cannonball Tongue" i mocna "Libertalia" tako da ako nemate te dve nabavljajte, sam album je ok, ali tezi ka smoru...prvi RW album koji sam morao da slusham par puta a da mi se barem malo svidi I shta je bre ovo sa produkcijom?! Slushao sam demoe iz 80tih sa boljom produkcijom od ove! Quote
darkod Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Rogues..definitivno najslabiji RW rad do sada. Jedini plus mu je shto ima najbolji cover za album do sada, heh. Inache najbolje sa albuma su bonus pesme, "Cannonball Tongue" i mocna "Libertalia" tako da ako nemate te dve nabavljajte, sam album je ok, ali tezi ka smoru...prvi RW album koji sam morao da slusham par puta a da mi se barem malo svidi I shta je bre ovo sa produkcijom?! Slushao sam demoe iz 80tih sa boljom produkcijom od ove! Slazem se. Quote
Wendigo Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Vidim da su misljenja razlicita o novom albumu. Na zalost ja ga jos uvek nisam slusao, mada su u recenziji u Hammeru izrecito nahvalili pesme a produkciju ispljuvali. Omot je stvarno dobar, na neki nacin me podseca na Death or Glory. Quote
RNA Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Продукција је стварно крш, али су и песме екстра досадне. Нема ни трунке узбудљивости. Quote
Angelystor Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 U principu vecina pesama sa albuma se moze nazvati B-side-om "Brotherhood"a, tako da ko ne voli Bhood, ne treba da se trudi da ovo nabavlja.. Ako nemash, nabavi one dve bonues pesme One su najbolje shto se tiche albuma.. Quote
RNA Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Немам, али након оног што сам чуо на основној верзији, не дају ми се паре за две песме. Quote
Angelystor Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Gledah jutros "Death Or Glory Live". Kako je mocna Tortuga Bay Quote
Tatyannahhh Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Продукција је стварно крш, али су и песме екстра досадне. Нема ни трунке узбудљивости. sad nemam ni zelju da preslusam... Quote
Invictus Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Kao zakleti fan RW-a mrzim i prezirem sto jos uvijek nemam novi album! RAT!!! Nego, Death or Glory Live...krajnja iskrenost... Quote
RNA Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 sad nemam ni zelju da preslusam... Па, није да је толико страшно, ако не знаш њихове раније албуме. Ако си чула "Death Or Glory", онда нема помоћи. Тај албум је врх врхова и после њега све изгледа бледо. Quote
Tatyannahhh Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 pa cula sam ga naravno ali bih svejedno odslusala novi...Olivere ni ja ga nemam nisi jedini kad nabavim reci cu kako sam ga ja skapirala Quote
Vlaja Buraz Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Продукција је стварно крш, али су и песме екстра досадне. Нема ни трунке узбудљивости. Након свих ових година, ништа се није, промијенило. Quote
Tatyannahhh Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 prokletinjo sto me isece sa slike????????? Quote
Vlaja Buraz Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Ne mogu svoju ljubav na sto strana da dijelim pa sam išao na sigurniju varijantu. Quote
RNA Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Након свих ових година, ништа се није, промијенило. Нажалост, Боро, све се променило. Види се да никад ниси слушао Ролфа и банду. Какав је то бенд некада био! Quote
Vlaja Buraz Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Što je najgore, i jesam slušao. Sva sreća pa nisam dovoljno da bih mogao uporediti stanje. Quote
Recommended Posts