RNA Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Mislis da krije nesto? Шта му га ја знам, само знам да ми то никада није проследио. Са' ћу да га криткујем. Quote
Invictus Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 U pravu si, stidim se. Najgora sam i najodvratnija ljencina. Posalji mi adresu na pp, pa da to ispravim pod hitno. Dobices tu i jos par nasih stvari koji su stari demosi. Inace, skupio sam novu ekipu za Parastos, tako da cemo vjerovatno uskoro udariti u Sili i Slavi. Quote
dr.lecter Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 (edited) Kvalitet na cjeni Klikni gore Edited November 17, 2005 by dr.lecter Quote
WoI Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 hahahha EUR 198,98 Nego bre ljudi ajd malo ozivimo ovu temu. Greota da propadne Quote
RNA Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 (edited) А почетна цена 1 евро. Да се убије човек. Истини за вољу, нисам ни знао да 'Masquerade' уопоште постоји на винилу, али колико сам разумео из аукције оно је фрнацуско издање. Немци то немају. Значи, постоје сви њихови албуми на винилима закључно са "The Rivalry" picture disc EP-јем. А "Black Hand Inn"? Edited November 17, 2005 by RNA Quote
dr.lecter Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Tacno francusko izdanje u nekih 500 primjeraka Black... ne postoji na vinilu na zalost Rolf nema sluha za LP fanove Quote
Invictus Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Kraljevstvo za Ready for Boarding lp. Koliko sam se samo puta napio uz tu kasetu i onda hrabro digao shapu i krenuo u grad... Quote
WoI Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Ma kraljevstvo za Under Jolly Roger i Black Hand Inn original a kamoli LP Ma kraljevstvo za bilo koji original njihov album Quote
RNA Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Kraljevstvo za Ready for Boarding lp. Koliko sam se samo puta napio uz tu kasetu i onda hrabro digao shapu i krenuo u grad... Ха, ја га пре неки дан добио од ортака из Немачке за 5 евра у гланц новом стању. Задовољству никад краја! Quote
dudi Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Kvalitet na cjeni Klikni gore Ma Ebay je zakon Quote
Invictus Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Ха, ја га пре неки дан добио од ортака из Немачке за 5 евра у гланц новом стању. Задовољству никад краја! To nisi trebao reci. Koju plocu ili ploce trazis za to? Dajem bilo sta sto imam osim Accepta u U.D.O.-a Mozda kakav Overkill? Mozda i Victory album original uz to. Mozda cak i kakav Bathory? Aaarrrggghhh!!!!!!!!!! Sinoc sam se ponovo prosvijetlio kasetom i otisao na neki rodjendan gdje Apeiron forsirao rum u litrama. Dr. Lectere, ti pomenu da imas neki Port Royal? Quote
RNA Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Нема шаје! Ако улети још неки примерак у некој комбинацији, сачувам га за тебе. Али, ни ја га немам. Својевремено, кад сам на берзи купио "Port Royal" и "Under Jolly Roger" плоче, била је и ова, али нисам имао пара да узмем све три, а реко' ипак је ово живи албум, па ћу га наћи неког другог пута. Quote
Invictus Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Aj' vidi ima li to negdje ili sta drugo od njih, za nac. Ti bar znas tih ljudi, a ovdje takvih stvari nema. Ako sta nadjes javi pa da ti posaljem pare. A, vi ostali, isto vazi i za vas. ready for Boarding se mora imati. MORA!!! No matter the cost... Rna, sutra ti saljem Parastos. Quote
WoI Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Jel ima neko mozda bilo koji RW album ili plocu koju bi prodavao mozda? zaista bih hteo da posedujem neki njihov original Quote
RNA Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Е, да, Оливере, ако ниси случајно чуо ову песму, нађи Stormwitch албум "The Beauty And The Beast". Прва песма на Б страни 'Tigers Of The Sea' је чист Running Wild, (као да и само име то не говори). Quote
RNA Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Не, баш 'Tigers Of The Sea', сад сам проверио на плочи. Quote
Invictus Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Tigrovi, nego sta! Lavovi su na Maskaradi. Quote
StarbreakeR Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Zakon bend...najaci mi je Under Jolly Roger...mnogo volim Rolf-a kako se oblaci na live nastupima...radi sta zeli a nije ga sramota toga... Quote
Invictus Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ma kapetan je ziva legenda. Najjaci mi je na Broterhood live-u kada na kraju izadje u onoj bijeloj kosulji i sa maramom na glavi te otprase Under Jolly Roger. Mada mu ni one husarske oficirske odore nisu lose. Quote
RNA Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 "Marching band uniform", како рекоше у једној рецензији у Metal Maniacs. Quote
Angelystor Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 E ovaj "Revivalry" je polu-raspad..ne zna se koja je produkcija gora... Najbolja obrada Logars Diarya. Quote
StarbreakeR Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Ali je zato keva kada publika onako peva...mislim kakav li je to osecaj(na RW koncertu)... A zastava jebe kevu!!!Ja sam napravio maramu sa takvim kosturcicem... Jedina zamerka ne cert je sto pricaju na Nemackom Ipak je to svetski DVD... Quote
Angelystor Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Brotherhood? Taj koncert je mnogo bolji da se gleda nego da se slusa..backing vokali i publika su previshe tihi, to mi je najveca zamerka. A i izbor pesama je moga vishe da se koncetrira na starije materijale... Quote
RNA Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Ти ДВД-ови и служе да би се промовисао нови материјал. Мада, ако ураде нови ДВД можда би могли да га саставе од класичног материјала. А има и оних људи који би волели да виде ДВД са песмама само са прва 2 албума. Не мо'ш свима угодити. Quote
Recommended Posts