Andrija Smith Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Gde tu? па ту http://www.youtube.com/watch?v=yRzXRGQy6U4
Sisus Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Biće ovo do jaja igra, samo imam neki bolan osećaj u grudima da neće raditi na dual core procesoru, jebo me dual core.
Andrija Smith Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Вјерујем да ће радити фино, нови је енџин и чини ми се да није нека издркаванција.
Sisus Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Nadam se. Drugi deo Witchera ne mogu da igram čak ni kad sve smanjim na minimum.
Mita Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 (edited) Ja skupljam pare vec da pojacam masinu Znaci RAM,procesor,graficka i kuler(za svaki slucaj )! Edited June 7, 2011 by Mita
Salvation Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Combat opet deluje retardirano, mada su makar popravili animacije.. ali dobro, sto reche neko ranije, glavna prednost bethesde je sto ima ispomoc nekih 100.000+ moddera koji mogu da poprave sve sto oni zaseru. 1
lemmy sixx Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Nadam se. Drugi deo Witchera ne mogu da igram čak ni kad sve smanjim na minimum. To se moze resiti,i meni je tako kenjalo pa sam resio problem.Ostavio sam link na Witcher temi. Ja skupljam pare vec da pojacam masinu Znaci igraces Skyrim tamo negde 2015.
Andrija Smith Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 (edited) Nadam se. Drugi deo Witchera ne mogu da igram čak ni kad sve smanjim na minimum. Ma to je zato što je Witcher katastrofalno neozbiljno optimizovan, neće ovo biti takvo osim ako ne požure da je izbače na vrijeme. Combat opet deluje retardirano, mada su makar popravili animacije.. ali dobro, sto reche neko ranije, glavna prednost bethesde je sto ima ispomoc nekih 100.000+ moddera koji mogu da poprave sve sto oni zaseru. Šta odje ne valja u combatu? Savršen je, za razliku od 99% smaračkih rpg gluposti. Edited June 7, 2011 by Andrija Smith
Mita Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 znači napajanje si zaboravio Znaci igraces Skyrim tamo negde 2015. Pazi nisam ti ja tamo neki Kuruz ili Fapril
Novaliis Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ja svakako moram da kupim novu masinu ovog leta, taman za Skyrim buhahahHAHAHAAHA Mora se ovo igrati na max high, da se mirisu opojni mirisi sume, da se oseti hladnoca Skyrima i toplina iznutrica mojih neprijatelja dok klize niz moje secivo. 2
Sisus Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 To se moze resiti,i meni je tako kenjalo pa sam resio problem.Ostavio sam link na Witcher temi. Jbm ga ja, sad sam prečešljao temu i nemam pojma na koji link misliš.
lemmy sixx Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Izvinjavam se,ostavio sam ga na temi nove igre.Evo ti ga: http://www.gamefaqs.com/boards/975399-the-witcher-2-assassins-of-kings/59173317 Radi provereno.I ja sam imao isti problem kao i ti.Naravno,problem u igri,ne mislim na fizicke nedostatke...
lemmy sixx Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Pazi nisam ti ja tamo neki Kuruz ili Fapril Nisi tamo neki saban iz Trnave,ili naprimer,Zitista.Ali ima i kod vas u Srednjoj Zemlji izroda,ko zna kakav si zapravo. 1
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 (edited) Вјерујем да ће радити фино, нови је енџин и чини ми се да није нека издркаванција. Енџин је исти као за Обливион, односно Fallout 3. Намерно су га бирали зато што су искусни с њим. Радиће на DualCore 3.2Ghz и с 4GB DDR. Једино GPU да солидно ради. Ко год је оно беше рекао да је combat овде лош, нека иде да игра Vampire the Masquerade. За боље од тога и нису Edited June 7, 2011 by c1k4_ml3kc3 1 2
Andrija Smith Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 (edited) Енџин је исти као за Обливион, односно Fallout 3. Намерно су га бирали зато што су искусни с њим. Зар не рече тод хауард у оном дему да су направили нови енџин "билт спесификли фор дис гејм"? Заборавих већ. А и нема трика да су толко полуђели, онај енџин је смијешан за данашње стандарде. Edited June 7, 2011 by Andrija Smith
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ја мислим да сам чуо у старијем видеу који сам гледао да користе исти енџин као за Fallout, односно неки енџин с којим раде већ пет година. Додуше, мислим да је пре било да неће правити озбиљне измене обзиром да желе да искористе пун потенцијал онога што су до сада научили пре него што потпуно крену од "нуле". А енџин су променили за неких 70%.
Novaliis Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 11 minuta o novom Skyrimu? Odoh prvo po hladno pivo.
BLAGOJE Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 jebote.sad i ja moram da se snadjem za masinu da moze da se igra ovo cudo
Geralt of Rivia Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 (edited) valjda ce moci da se pripitome ovi mamuti, kako bi to bilo do jaja...ali ipak, najjace od svega je sto mozes jebenog zmaja da prizoves u pomoc! kakvi bre withceri,dark souls i sranja ovo ce zajebati sve, igra godine u najavi. nego zna li se kolika ce biti zahtevnost? ovo mora na high detaljima da se igra, nema zajebavanja. edit: nasao sam http://www.elderscrollv.com/skyrim-system-requirements/ ...jebem ti procesor Edited October 21, 2011 by Geralt of Rivia
^Suicide_Pony^ Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 ni grafika nije naivna, kapiram da bez 68xx nema maksimuma :/
BLAGOJE Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 ja ne znam dal da apgrejdujem grafiku i proc ili da uzmem ps3.
lemmy sixx Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Radice mi ovo bez ikakvih problema. Fenomenalno izgleda,sjajne su fore sa dozivanjima zmajeva i ostalim shoutovima.Nema diskusije,bice ovo igra godine.
Recommended Posts