Jump to content

The Elder Scrolls V: Skyrim


Guest c1k4_ml3kc3

Recommended Posts

Igrao juče i danas kratko, level 9 dark elf, a nemam pojma šta budžim iskreno. Krenuo sam sa idejom da budem destruction caster ali dok igram imam želju da sve nagruvam na maksimum. Za sada mi se sviđa stil igranja leva ruka magija - desna ruka one hander. :haha: Ništa slađe nego prženje protivnika i kad mi se približi zakucavanje maljem enchantovanim frost sranjcem koje ga zamrzne. Nosim heavy armore, želim da budžim smithing dok ne napravim dragonplate, u inventaru sa sobom uvek imam poison bow čisto radi šarolikosti i dobrog pullovanja. I tako, na kraju neću izlevelovati kako treba, igrica me vuče na sve strane.

 

Zabava od pola sata danas mi je bila: save game - juriš na mamuta - pljos - load game. Svakih par levela ima da pokušavam da ga ubijem solo. Takođe sačuvam igricu svaki put pre krađe, čisto ako se zanesem i uhvate me da brzo nastavim.

 

Od kad sam kupio konja pod stresom sam jer moram da silazim da ubijam glodare i krupne predatore, ima da ga vratim u štalu i da peške pređem celu igricu, veće mi uživanje.

 

Na slican fazon igram i ja, pojma nemam sta da buzim pa onda idem redom, najvise sam poboljsao destruction i two-handed/one-handed skill, jedino conjuration nisam dirao. A ovo za konja si upravu, koristim samo one kocije kad treba do nekog grada da idem, kupiti konja je zestok zajeb.

 

@lemmysixx

 

Ne znam dal' ima neki antidot, ne razumem zasto bi hteo da se izlecis? Ovako si jaci, imas vecu staminu i jos si otporan na zaraze, nista ne gubis time sto si vukodlak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jedini nacin da izlecis likantropiju je isti kao u poslednjem questu, kada onog bivseg vodju, tj njegov duh izlecis, ubijes onu njegovu beast stranu. To uradis tako sto bacis glavu jedne od onih vestica u vatru. Na isti nacin mozes i sebi to da izlecis, ako imas jos neku glavu vestice. Samo jednom se mozes izleciti i vise nikad ne mozes biti vukodlak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сад сам на путу за онај манастир у планинама... Међутим, онај Фрост трол ме сваки пут убије ко од шале... Док сам змаја средио без проблема.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do sada nainteresantniji susret:

 

 

TZ2Sn.jpg

 

Inače, je li to neki moj lični dojam, ili su frost zmajevi 5x teži za ubijanje od fire? Kako odmičem sa levelima sve mi teže da ih ubijem. Običnog fire dragona mogu da zergujem kao siroče, dok ovi frost me ili pojedu ako mi priđu, ili ako nemam zaglon operu me frost breathom. Bez zaklona ili neke diverzije nema šanse "na mišiće" da ih opeglam. Maybe I'm doing it wrong.

 

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Combat je opet govno ali hvala bogu najmanje govno do sada.. makar ako igrate sword-and-board. Zapravo, konacno je iole zabavno igrati tako sa shield bash-ovima itd..ali koji je kurac sa 2 handerima opet? Cak i u Holivudskim filmovima su naucili da su dvorucna oruzja uglavnom dovoljno laka da ih neko dovoljno jak bez problema koristi solidnom brzinom.. onaj slow-mo vec sa gs-ovima a kamoli warhammerom je zajebao cak i oblivion. Ali zato su magije fantasticno odradjene, samo smara sto su ukinuli spell-making. Sudeci po par dungeona koje sam obisao..atmosfera je ponovo na nivou morrowinda.. sto je do jaja! Jedino me smara sto i dalje ima level scaling-a sto znaci da je jako malo unikatnog loot-a i boss-ova.. ali to ce vec modovi da srede. Character creator je do jaja.. konacno imam zajebano kul izgledajuceg lika a ne nesto sto bi samo majka mogla da voli (mada, kakav je viking-metalac, nije daleko od toga). Cak mi se i ovaj konzolski interfejs svidja samo me smara sto ne vidimo 3d model lika, to bi bilo vise kul. Sve u svemu videcemo, za sada je igrica prilicno blizu tome da srusi morrowind, samo cujem da su guildovske price jako kratke, ako je tako smoricu se x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...