Jump to content

The Elder Scrolls V: Skyrim

Recommended Posts

Posted

Sledeci deo bi trebalo da bude ili kod High Elfova (Summerset Isles) ili da to bude za neku ekspanziju a kompletno novi deo da bude kod Redguardova u Hammerfellu.. tako ima, pored Morrowinda, najvise Dwemerskih ruina, mogla bi da bude neka gotivna prica kako se Dwemeri vracaju ponovo. Inace, jel jos neko zakljucio u Skyrimu da su Nordovi pravljeni da izgledom i ratnom vestinom lice na vikinge a mentalitetom na Srbe?

Posted

Džinovi te prvo upozore, mlataraju toljagom da se skloniš sa njihove teritorije. Meni bilo žao da ih ubijam, podsećaju me na mog pokojnog dedu sa onom građom.

Naravno da sam napravio pozerski odjavni screenshot:

hgPQg.jpg

To mesto sam odabrao jer poslednja stvar koju sam uradio unutra je putovanje kroz vreme kada stavite drvenu masku, i poređate ostalih 8 od dragonpriest-ova da biste dobili poslednju zvanu Konahrik (screenshot).

• Upvote 3
Posted

@Salvation: Mislim da bi bilo bolje da upletu Akavir u sve to, dosta ludji i bolesniji setting bi mogli da naprave.

Inace jel to samo do mene ili je Sheogorath i onaj Pelagiusov um dizajnerski ocaj u poredjenju sa Shivering Isles-om...

Posted

Meni bilo žao da ih ubijam, podsećaju me na mog pokojnog dedu sa onom građom.

:lol:

Isto mi bilo nekako bezveze da ih koljem, pogotovo mamute. Nadao sam se da ce moci da se pripitome nekako, ili fazon da se uortacis sa dzinom, to bi isto bilo kul :)

Posted

@Indorile - nisam igrao, jbg. Nisam cak ni glavni kvest poceo kako treba a igrao sam 80+ sati.. odlucio sam da onda i ne igram i cekam neke modove, i cuda, pa opicim za jedno pola godine opet, vidim Sheogoratha, Thieves Guild i DB i main quest.

A za ovo heavy armor @ shanti - ti mora da nisi igrao nijedan ES do sada? Oklop i oprema izgleda jedno 20x bolje nego bilo sta do sada, to je najveci napredak Skyrima.

Posted

Sledeci deo bi trebalo da bude ili kod High Elfova (Summerset Isles) ili da to bude za neku ekspanziju a kompletno novi deo da bude kod Redguardova u Hammerfellu..

Hammerfell ili Black Marsh definitivno.Hammerfell u nekom severna Afrika/pustinja fazonu,ili Black Marsh sa dzuglama,mocvarama i ogromnim aligatorima.

Posted

Ja cekam da odradim A night to remember, ime me samo vuce :D Al prvo da odradim Dark Brotherhood kvestove, cine mi se najzanimljivijim.

Taj quest nije nista posebno...mislim,ima zanimljivih i smesnih stvari koje saznas,ali sam quest nije nista posebno.Dark Brotherhood je do jaja,presao sam komplet.U principu,ostali su mi samo main quest i college of winterhold.

Posted

Ma da,nista se nije desilo sem sto si spasavao Cyrodiil od najezde.

:haha:

Pa morali su neku radnju da stave, zar ne?

Najezda demona iz pakla, originalno :D

Posted

Kad smo vec kod zmajeva, razocarao sam se malo i kad sam cuo da se u Skyrim-u pojavljuju zmajevi, zato sto je oko njih gradjena mnogo veca misterija i mnogo su vecu tezinu imali nego u ostalim epsko-fantasticnim univerzumima.

Btw:

normal_Z-StuartHarris-Gangpair.jpg

Daedra Parrot :D

Posted

Ne vidim da iko pljuje Oblivion, to je jedna od najboljih igara ikad, i tu se svi slazemo, ali u poredjenju sa Morrowindom, po pitanju price, igrivosti, kvestova i ukupne atmosfere, stoji malo losije.

Kao mali primer, uporedite samo bestijarijum izmedju ove dve igre - U Morrowindu sve same originalne kreature i monstrumi, dok su u Oblivionu uglavnom medvedi, vukovi, a nesto originalnije dolazi tek na naprednijim levelima. Da Morrowind ima grafiku Obliviona, pojeo bi ga ko malog zeca u svim aspektima.

Skyrim je takodje bolji od Obliviona, i po meni deli istu poziciju sa Morowindom. Koliko sam odusevljen Skyrimom toliko sam takodje bio odusevljen Morrowindom. Oblivion me je u pocetku malo razocarao, mada on ima neke izuzetne elemente koji su me odusevili, poput zavrsnice u Kamoranovom raju, arhitekture gradova i ''izlasci'' u Oblivion dimenziju. Da ne spominjem grafiku koja me je bacila sa stolice, posebno one prve sekunde kada izadjete iz kanalizacije tokom bekstva iz zatvora.

Sinoc sanjao one nesrecne dzinove iz Skyrima btw. It was awesome. :haha:

• Upvote 1
Posted

Pominjaste vise puta igrivost, ne znam na sta tacno mislis, ali borba kao mozda najbitniji element "igrivosti" je mnogo bolja u Oblivionu nego u Morrowindu...

Posted

Kao mali primer, uporedite samo bestijarijum izmedju ove dve igre - U Morrowindu sve same originalne kreature i monstrumi, dok su u Oblivionu uglavnom medvedi, vukovi, a nesto originalnije dolazi tek na naprednijim levelima.

Isti slucaj je i sa Skyrimom.Cak je situacija i losija.Poprilicno je siromasan divlji svet.

Posted (edited)

Ma koga bre zabole za epsko-fantasticne univerzume,bitno da je zabavno.

@tetka sarma

Jebiga,Denny pametnjakovic zna najbolje.

Kako samo čekaš da neko nešto napiše, pa da udariš po meni. I ti, i tvoj dečko Kapetan. Sjašite, ljudi. Ni u jednom trenutku nisam pljuvao Oblivion, samo sam ga poredio sa Morrowindom i pričom iz istog. Nauči da čitaš.

Novaliis wins.

Edited by Denny
Posted

Kako samo čekaš da neko nešto napiše, pa da udariš po meni. I ti, i tvoj dečko Kapetan. Sjašite, ljudi. Ni u jednom trenutku nisam pljuvao Oblivion, samo sam ga poredio sa Morrowindom i pričom iz istog. Nauči da čitaš.

Novaliis wins.

Sta mene sad petljas ?

Posted

Nemam ja preterano znanje, samo mišljenje. Mišljenje koje iznesem sa što više argumenata upravo iz razloga da ne ispadne kao samo suvo proseravanje. I uvek se držim materije i ne nazivam vas pametnjakovićima, sveznalicama ili seratorima. Što vi, priznaćeš, radite.

Tako da sad molim Lemija, a i tebe jer imaš istoriju takvih oslovljavanja, da se uzdržite dodeljivanja raznih atributa. Držite se teme. Ko i šta sam ja nije vaša briga. Ako se ne slažete sa mnom, jednostavno tako napišite. Dajte i koji argument, neće vam škoditi.

Kako se ophodite prema drugima više govori o vama, bar su mene tako učili.

Što se teme tiče, 'ajmo redom: Stormcloak ili Imperial? :bigblue:

Stormcloak :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...