STARSHOOTER_SUPREME Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 PRosto neverovatno,posto je posle fallouta 3 ovo najbagovitija igra koju sam igrao toliko da moram da kucam cheatove da bi resio bag kolko je to debilno
Captain Spaulding Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Meni ova igra nije nista posebno. Stvarno najbagovitija igra ever!
Denny Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Esbern je jedini bag koji sam imao. Serete k'o foke. 1
lemmy sixx Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 (edited) Ajde da se jednom i sa tobom slozim. Edited December 27, 2011 by lemmy sixx
Маузер Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Ko zna sta su momci skinuli. Skinite razorovu verziju i ima sve da mili.
Berliner Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 RPG koji nema prave primarne atribute (koji su zapravo substantiv onog 'role' u 'role playing game') je masenje poente za mene. Kapiram da je igra zabavne i sve ali ne mogu da svarim toliko zaglupljivanje.
Novaliis Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Mislim da Skyrim i ne igra toliko na rpg. Tj. od Obliviona akcenat je više na akciji i zabavi.
ShinigamY Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Jedini RPG za mene je DnD, i tu nema dalje price.
Berliner Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 (edited) oblivion, ima pristojnu mehaniku i pravila, ali to je jedna veoma losa igra sa stanovista sadrzaja sa druge strane, skyrim vidim ima dobar sadrzaj i bio bi solidan rpg da ima normalna, nezaglupljena pravila. morrowind je zlatna sredina, stvarno dobra igra, jedino sto je akcioni deo gameplaya tragicno lose odradjen (u skyrimu je korektan),ali tad jos nisu imali iskustva s tim... znaci ovako. od 1-5 sadrzaj igre (lokacije, likovi, prica): morro - 4 | skyrim - 3 | obl - 1 twitch gameplay: morro - 1 | skyrim - 4 | obl - 2 stat/rule gameplay: morro - 5 | skyrim - nulerda jebena | obl - 3 Edited December 27, 2011 by pravikretenskefacedokdrka
Novaliis Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Mislim da je meni Morrowind, pored svih mana, i dalje na prvom mestu, od sva tri izdanja. Kad bi ga odradili danas, sa novom grafikom i unapredili borbu, bila bi najbolja igra svih vremena. Ali ne vredi fantazirati. Ovako sva tri izdanja imaju pozitivne i negativne strane i predstavljaju jedan od najboljih serijala uopšte u gaming industriji.
Berliner Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 meni isto za morrowind, izeditovao sam post dok si pisao, pogledaj
lemmy sixx Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Ma daj jebote,koga briga za te sitnice.Mi ovde pricamo o ozbiljnim bagovima zbog kojih puca igra ili se ne mogu prelaziti misije,a ne o ovim budalastinama.Mozes misliti,tamo nekom liku sto cepa drva ostane komad drveta na sekiri.Jaka muda u picku materinu. 1
Vitamin K Experience Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 (edited) Jedini ozbiljniji je i meni bio sa Esbernom jer je uticao na main quest chain, ali sam imao kvestove koji se zaglave bez razloga na nekom stage-u i bleje mi u logu (a mene to nervira). Doduše, u jednom slučaju mi je bilo do jaja zabavno da ga rešim: posle preuzimanja Skyrima od strane Stormcloaks-a, imao sam u Solitude quest da pričam sa nekim imperial generalnom u sred Solituda. Naravno, on je bio mrtav. Iskoristio sam komandu da ga spawnujem na sred trga i gledao kako ga ubijaju čuvari (jedno 5x da me želja mine ). Onda sam otišao u kuću i tu ga spawnovao i rešio kvest. On izađe napolje i čuvari ga izlome opet. Edited December 27, 2011 by Vitamin K Experience
lemmy sixx Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 I ja sam to isto radio. Ali to nije bag,vec jednostavno misiju nisi mogao nastaviti posto su Stormcloaksi preuzeli Solitude,i pobili/proterali sve imperiale. E da,za log sam zaboravio.Bilo je par misija koje su mi bile u logu i nakon sto sam ih presao.Sve su bile vezane za bounty.
Маузер Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=phfGb8QYzDQ Kakav saundtrek leb mu jebem!
shanti Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Aj da raspravljamo o najkul itemu (armor-weapon/bilo sta) u igrici, koji se moze koristiti bez ikakvog cita. Sto se armora tice, moj predlog je Ebony Mail. Sto se oruzja tice, ne znam. Najvise mi se dopada Daedric Bow, jer njega i koristim. Ali od nekih 'set' oruzja, ne znam...
serblackbeard Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Ебони Мејл сам узео ал га не користим јер сам прешао на лаки оклоп да би могао да левелујем даље. Сад имам фул ДрагонСкејлс оклоп са штитом и даедрик секирче. Све сам сам енчантовао, не знам напамет шта и како.
lemmy sixx Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 (edited) Najjaci armor definitivno. Edited January 16, 2012 by lemmy sixx
Dead Man Walking Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Ne znam da li je neko pominjao već, al' meni nedostaje borba sa konja. Jako smara kad te napadne neki medved/vuk dok jašeš pa moraš da siđeš sa konja da bi ga utukao. 1
Recommended Posts