Dead Man Walking Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Imao sam nedavno bag da ne mogu da se oženim. Pojavi se u crkvi samo leš mog prethodnog mrtvog kompanjona i mlada mi pobegne i bude mission failed. Izguglo sam da to mora da se desi prvi put, samo odvučeš tog mrtvaka negde u drugu sobu i kad se sledeći put budeš ženio sve će da bude kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Jos dokaza po cemu mislim da je igra veliki fail 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Pa tvoje misljenje bas i nije toliko vazno, ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Da li je samo moje misljenje proceni sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ne blasfemisi! Dobices bitchslap! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Da li je samo moje misljenje proceni sam Dokle god je moje drugacije,zabole me i za tvoje misljenje i za misljenje tvojih istomisljenika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Prvo ...igra nista posebnu pricu ......jako je sve monotono sve je isto ( pecine , tvrdjave , kule ) grafika je zaostala kao da je igra iz 2000. godine i najveci ADUT igre je sto je uzasno bagovita .... Ali dzabe vama sve to kada ste paljevine koje se loze na Metal i Nord pa se osecate prozvanim , haha 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Igra je pohvatala sve moguce nagrade i maksimalno pozitivne kritike bas zato sto je sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) Ne znam, ja nisam imao nikakvih problema sa bagovima, ustvari bio jedan kad treba da pricas sa onim tipom iz kanalizacije pa vrata nisu htela da se otvore, ali to lako se namesti. Slazem se sa ovim da igra postaje monotona, svaki put kada udjem u neku pecinu mi se posteno prikenja, jer je uglavnom sve predvidivo i znas da ce te smarati isti protivnici, kakve zamke ce biti i da te nakraju ceka neki nabudzeni mac ili onaj saban sa fensi maskom... tu si potpuno u pravu. Ali, s'obzirom da je igra poprilicno dugacka, normalno je da nisu uspeli svaki aspekt igre da ucine unikatnim. Jedno je sigurno, a to je da je igra nevidjena zaraza. Poslednji put kad sam ovoliko vremena provodio igrajuci neku igru je bilo kad sam kao klinac kidao Donkey Kong i Killer Instinct na Nitendu, ceo jebeni dan igram jedan nivo fazon Jel ima nekih vesti u vezi ekspanzija?Pricalo se nesto da ce ubaciti Morrowind(valjda) i jos jednu oblast. Edited January 31, 2012 by Geralt of Rivia Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Jao dao bih bulju da igram ovu igricu, ali mi je komp stari dreš zentam se da pokušam pa da se smorim ako ne budem mogao da igram...znači Elder Scrolls for life Link to comment Share on other sites More sharing options...
shanti Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Dajte bre neke linkove za Morrowind? Imao sam spreman torent, dok nisu ugasili sajt smaraci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 http://thepiratebay.se/torrent/3843282/Morrowind_Game_of_the_Year_Edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Hvala na GOTY-u!!! Jel zna neko da li ima negde torrent Skyrima da valja? Probao sam nekoliko ne sljakaju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ima li neko spisak update-a i patcheva koje sve treba instalirati zbog bagova? Juce sam odlepio jer mi je zbog baga sa Esbern-om onemoguceno da dalje igram main quest u igri. (zabode se na mostu u questu s Alduin's Wall-om) Tako da ako ikada vise odlucim da ispocetka igram 28 levela, bilo bi dobro da to bude koliko-toliko istestirana platforma. Naravno, dobrodosli su i saveti ukoliko je iko uspeo da sjebe ovaj bag. Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Procunjaj po temi,mislim da je neko od nas ostavio link za resenje problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Gledao sam vec, resenja za ovaj moj problem nema na temi, a ni guglu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Elder Scrolls MMO to be unveiled in may. Sta sam rekao bio nekoliko strana unazad ES MMO... Logican korak za ubiranje profita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Loše, loše... Ne mogu da dočekaju da uzmu još koju kintu na ovu rastuću popularnost Elder Scrollsa, a takvi potezi uglavnom vuku na promašaj i neuspeh. Umesto da lepo rade na novoj igri par godina i pripoje sve provincije, oni žure ovako i prave MMO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Gledao sam vec, resenja za ovaj moj problem nema na temi, a ni guglu. E jbg kasno sam video ovo al' ja kad sam googlo prvih 5 strana je bilo rešenje problema sa Esbernom, čak i google predlaže odma' Esbern Skyrim kad kreneš da kucaš po defaultu, tol'ko ga ima. edit: A sad, sam skontao da je drugi bag u pitanju. Elem, sećam se i toga, al' se ne sećam kako sam rešio, znam da sam našao relativno lako. Edited March 31, 2012 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 ne znam druze, ja sam na kraju odustao od tog lika (ionako ga nisam izlevelovao kako sam zeleo), pa sam krenuo ispocetka wood elfa (archery, sneak, heavy armor, smithing, enchanting) i napucao mu 33 levela, tako da mi je taj lik passe ionako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 kolko sam ja puko s ovom igricom. imam je samo par dana, al ne prestajem da igram. sad sam krenuo da odradim storyline, kao legionar sa ork warriorom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Jesi li igrao Oblivion i Morrowind? Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 jok mada sam video na neku da su te dve normalni rpgovi, dobijesh level, onda budzhish skillove i slichno, a ovde mi se svidja shto je sistem kao u danzhn sidzhu- ono shto koristish, to si se budzhi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ne, mehanika dobijanja levela je ista, bar taj deo - sta koristis, to ti se budzi. Meni se taj deo najvise i svideo u morrowindu Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 neam pojma, ja ovo prochito na netu "Training skills until the necessary required experience is met results in the player's character leveling-up. Previous Elder Scrolls games made use of a class system to determine which skills would contribute to the character's leveling, but its removal in Skyrim allows for a preferred play-style to be developed naturally." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts