shanti Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Auu jbt, jseam se i ja navuko, ali da sanjam igricu, to mi se jos nije desilo Jel ste gledali ovog tipa??
Captain Spaulding Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 (edited) Kako se rotira predmet u inventaru ? Inace , mogli su josh malo vise fazona ukrasti iz Fallout 3 ....bzv Edited November 23, 2011 by Captain Spaulding
Captain Spaulding Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Objektivno Denny , objektivno. Znas li kako se rotira predmet u inventaru ?
Denny Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Šta ti znači rotira? Da gledaš item kao 3D model? Mislim da ne postoji ta opcija.
Denny Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 (edited) C ili scroll za zoom, a sam rotate je bagovan. Nekom radi, nekom ne radi. Probaj samo drag, možda ti i bude radilo. Edited November 24, 2011 by Denny
Indorile Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Drzis levi klik na model i mlataras misem, simple as that.
Andrija Smith Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Jebote koji sam ja moron ja sam na ovaj kvest pogodio kombinaciju.
Captain Spaulding Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Zato mi je i trebalo rotiranje , da vidim kojim redosledom idu simboli na kandzi a ne da nagadjam kombinacije.
Sisus Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 (edited) Jebote koji sam ja moron ja sam na ovaj kvest pogodio kombinaciju. Hahahahaha, upravo sam krenuo da pišem isti ovakav post. I ja sam 'ladno probavao sve moguće kombinacije dok ne ubodem pravu. Edited November 24, 2011 by Sisus
lemmy sixx Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Pa jebote,cak i da nemate kandzu,pronadjete na netu resenje i cao.Kakvo crno zajebavanje sa tim,pa tu bi se otelio dok ne nadjes kombinaciju.
Captain Spaulding Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Pa jebote,cak i da nemate kandzu,pronadjete na netu resenje i cao.Kakvo crno zajebavanje sa tim,pa tu bi se otelio dok ne nadjes kombinaciju. Kombinaciju odmah nadjes samo treba da izucis onu zlatnu kandzu
Јарослав Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Ја мислим да је баш то Леми и рекао.
Captain Spaulding Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Znam , tako sam jedino i uspeo da resim zagonetku jer nisam ni znao da mi je kandza u inventaru. Jel neko zna gde idu screenshotovi ?
ShinigamY Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 (edited) Krenuh i ja da igram juce Skyrim, otkazala mi devojka dolazak, i rekoh, now is the time Perverzija. Igram na high podesavanja, na ultra mi krece seckanje. Na high je sve smooth. Nisam izucio bas sve kontrole kako treba, uglavnom sam High Elf, Destruction tree furam, stigao sam do onog trenutka kada zavrsite trening na onoj planini kog Greybeard's. Za kandzu sam takodje googlao, jebes ti one kombinacije, nikad ne bih pogodio Elem, jel ima neki shortcut npr za potione, kada zelim da se hilujem, ili svaki put moram tab pa da izaberem iz invertoria :/? Edited November 25, 2011 by ShinigаmY
Captain Spaulding Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 e da. To zasad vidim kao manu. U Fallout 3 mogao si da selekujes bilo koji predmet i da mu stavi brzo selektovanje preko 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0. Ovde to josh ne mogu da nadjem
tarMi ricMi Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 I ovde možeš. Prvo u inventoriju kad selektuješ predmet staviš ga kao favourite, valdja F beše. Tako selektujte sve predmete koje najčešće koristite. Izađete iz inventorija, pritisnite Q, izađe vam sa strane lista favorita koje ste ranije odabrali, pa mišem pređite na neki od njih, pritisnite 1 ili 2, tako do 9 (pored itema će da se pojavi broj koji ste pritisnuli). Posle toga možete da selektujete tako brzo preko brojeva, ukomplikovali su ga maksimalno, da bi moglo i preko jebenog džstika da se igra. Ja igram 2H i restoration, na expert težini, potione skoro uopšte ne koristim, 20. sam level, glavni ne prelazim, uglvanom sve sporedne cepam
Salvation Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 High elfovi su glavni smradovi, cenim idealan nacin da se predje igra je jednom kao sword-n-board ili 2-hander nord (ja pikam ovo prvo, 36 nivo), drugi neki sneaky thief/assassin imperijalac i konacno totalni smrad mag High Elf. Samo cekam modove i da prodje puno vremena pa da opicim ove druge dve klase, trudim se da ne spoilujem sebi bas sve pri prvom igranju.
Andrija Smith Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Ja sam dark elf i smorim se svaki put kad se sjetim što sam, glupo je u ovoj igrici ne biti Nord, realno.
ShinigamY Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Ja se vec smorio sa magijama :/ High elf sam i sada budzim Archery skill... Oduvek sam voleo ranged. Mada kombinujem sada destruction/archeri, menjam po potrebi. Definitivno je shit ne biti Nord.
Captain Spaulding Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Kako se skilluju spellovi npr u Destruction ? Ja mogu samo perkove
ShinigamY Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Pa sa visim skillom, dobijas veci perk. Ne mogu da se budze spellovi koliko sam ja razumeo. Sto veci skill imas, to su jaci spelovi. Mislim da je taj princip. A sto vec skill takodje, perkovima jacas ostatak magija...
Indorile Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Nadjes nekoga ko prodaje destruction spell knjige.
Recommended Posts