Jump to content

The Elder Scrolls V: Skyrim

Recommended Posts

Posted

Jaoj, koji ispizd. Ja štekao tonu dragon bones i scales sa ciljem da napravim dragonplate kao krajnji armor. Doveo sam smithing do 100, i vidim da je Daedric armor jači i 5x lepši! :haha: Totalno je blek metal a ja sam se skenjao jer ne mogu da odlučim kji je ružniji armor: dragonplate ili dragonscale. Valjda ću da pravim dragonplate i prodajem blacksmithima širom Sykrima da čisto manje suza ronim tokom noći.

Battlemage i kuja mi u Daedric armoru (nije full atm):

ofhEw.jpg

Posted

Ako cenis heavy armor, da.

Jedna stvar zbog koje mi je jaaako krivo, je sto 'Robe of Destruction, Illusion, Alteration..." i slicno ne daju ni jedan jedini armor point...

Bilo bi mnogo bolje (makar za mene) ako bi se vodili kao neki tip light armora...

Posted

Uradi ono sto i ja sada radim. Uzmem neki Steel armor, enchantujem ga sa nekim Destruction enchant tipom :) I teras. Smorilo me da me udare 3 puta i da padnem. Ocu da budem battle mage sto i jesam xD

Posted

Generalno kada bih igrao sve detaljno, citao sve knjige redom, pregledao svaki cosak, zavrsio svaki quest, odradio sve, nabudzio sve skillove, trebalo bi mi minimum mesec dana svakodnevnog igranja (4 - 8 sati dnevno).

Posted

U tome i jeste fora, zato ja igram sve delove prakticno godinama. Malo po malo, mora se sve preci, mora se svaka knjiga procitati i svaki cosak istraziti. Takodje volim da skupljam retke vrste biljaka i predmeta i cuvam ih u kuci.

Upravo ta dubina u prici me privlaci i tera na neprospavane noci.

Posted

Apsolutna istina. Bar sto se mene tice.

Moja zena provodi u proseku 2-3 sata svaki put kad kupuje neku odecu i sl. :haha: Mada prilicno dobro igra Elder Scrolls i provodi dosta vremena u istrazivanju, ne koliko i ja naravno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...