Chlan 787 Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 Da li neko od vas mozda slusa Saturnus?Fenomenalna doom metal grupa! Quote
Vucica Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 ja SLUSAM,JA SLUSAM,JA SLUSAM!!!!! Quote
Chlan 787 Posted October 29, 2002 Author Report Posted October 29, 2002 ja SLUSAM,JA SLUSAM,JA SLUSAM!!!!! Slusa i Exorcist(Gde si ,bre,Dusane?Prica se o Saturnusu). Izgleda da smo u manjini.... Quote
Earendil Posted October 29, 2002 Report Posted October 29, 2002 Ja ih slusam dobar bend ali me vokal malo nervira mnogo duboko peva pa me podseca na morbid angel Quote
Thule Posted October 29, 2002 Report Posted October 29, 2002 Ima vec tema Lacrimosa vs Saturnus... Ne treba nam milion tema o istom bendu.... Ostavicu jos malo ovo pa zatvaram, a vi predjite tamo.... Quote
exorcist Posted November 1, 2002 Report Posted November 1, 2002 Ovakav bend zasluzuje zasebnu temu, a ne sa LACRIMOSOM. Dakle: Slusao sam album MARTYRE, i totalno mi sve svidelo. Vokal je jedan od najboljih koje sam ikada cuo. Nije ni cudo sto sam stavio sliku sa tog omota kao svoj avatar. a: Omiljene pesme: Christ goodbye, 7, Inflame my heart, Drown my sorrow, Softly on the path you fade, Poem, Empty handed, Loss... JEBOTE S-V-E!!! Nedavno sam pricao sa Mikicom (Alogia/Psychoparadox), i obojica smo zakljucili da se ovde doom metal tesko slusa. Mnogo mi je zao sto nikad SATURNUS nece doci ovde, bas zbog toga. :ne: Quote
Thule Posted November 2, 2002 Report Posted November 2, 2002 OK, onda vi pricajte ovdje, a ja cu zatvoriti onu drugu, koja nicemu nije ni sluzila... A ima i Lacrimosa zasebna tema, tako da nije problem... Quote
Vucica Posted November 6, 2002 Report Posted November 6, 2002 Izmedju ostalih pravaca ja volim doom najvise na sveeetu a: a: a: Quote
ASKE Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Bas su ih pustili prosli put na gotiku u KStu Quote
Vampyr Poet Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Bas su ih pustili prosli put na gotiku u KStu Da znam. Ma oni njih pushtaju stalno. Quote
Chlan 787 Posted November 8, 2002 Author Report Posted November 8, 2002 Pustaju ih u KSTu? Koje pesme? Quote
[Nocturno] Posted December 26, 2002 Report Posted December 26, 2002 Saturnus je odlichan bend... nazalost slusao sam samo Martyre ali je super album... najbolja je druga pesma Inflame Thy Heart... Quote
Cold Posted December 31, 2002 Report Posted December 31, 2002 Suuuuper bend.Jebe kevu!!!! btw,i ja volim doom Quote
WS Posted January 1, 2003 Report Posted January 1, 2003 OK, onda vi pricajte ovdje, a ja cu zatvoriti onu drugu, koja nicemu nije ni sluzila... A ima i Lacrimosa zasebna tema, tako da nije problem... Ti bi mogao da prestanes da zatvaras sve sto ima veze sa metalom. Znam da ga ne volis, ali ovo je metal forum, svidjalo se to tebi ili ne. Quote
Sentinel Posted January 22, 2003 Report Posted January 22, 2003 Pustaju ih u KSTu?Koje pesme? Samo jednu uvek pustaju...Christ Goodbye Quote
Kveld Posted January 28, 2003 Report Posted January 28, 2003 Pustali su i Empty Handed ranije , odlican band inace , stvarno bedak sto se doom ne slusa previse kod nas . :ne: Quote
Thule Posted January 28, 2003 Report Posted January 28, 2003 OK, onda vi pricajte ovdje, a ja cu zatvoriti onu drugu, koja nicemu nije ni sluzila... A ima i Lacrimosa zasebna tema, tako da nije problem... Ti bi mogao da prestanes da zatvaras sve sto ima veze sa metalom. Znam da ga ne volis, ali ovo je metal forum, svidjalo se to tebi ili ne. Ignorisem Quote
Chlan 787 Posted February 4, 2003 Author Report Posted February 4, 2003 Pustali su i Empty Handed ranije , odlican band inace , stvarno bedak sto se doom ne slusa previse kod nas . :ne: "She's the wind that shatters, neverending tears..." Zasto li ne puste A poem ili Inflame thy heart??Ili For your demons? Quote
[Nocturno] Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 Pustali su i Empty Handed ranije , odlican band inace , stvarno bedak sto se doom ne slusa previse kod nas . :ne: "She's the wind that shatters, neverending tears..." Zasto li ne puste A poem ili Inflame thy heart??Ili For your demons? at last da se neko slaze sa mnom... Inflame thy Heart je fenomenalna pesma... moja prva ljubav... Quote
Kveld Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 Zasto li ne puste A poem ili Inflame thy heart??Ili For your demons? Pa dobro,For your demons je bas spora ,sigurno nece pustiti nesto sto nije za djuskanje ,osim mozda na pocetku.Ja glasam za [/color]Drown my sorrow. Drown my sorrow in the coulors of your aura embalm me with your innocence and save my soul Quote
Chlan 787 Posted February 6, 2003 Author Report Posted February 6, 2003 Zasto li ne puste A poem ili Inflame thy heart??Ili For your demons? Pa dobro,For your demons je bas spora ,sigurno nece pustiti nesto sto nije za djuskanje ,osim mozda na pocetku.Ja glasam za [/color]Drown my sorrow. Drown my sorrow in the coulors of your aura embalm me with your innocence and save my soul Ma sve moze! a: Quote
Sentinel Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 Niko ne pomenu pesmu "Starres" sa " For The Loveless Lonely Nights"... Meni jedna od njihovih omiljenih Quote
Council A Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 Ajd, ajd, momci i djevojke, ja imam samo For The Loveless Lonely Nights, ko ima jos stogod i voljan je da na neki nacin podeli to sa mnom ? Quote
VOJVODA Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 Odlicni su, ali stvarno. Jedino sto imam svega par totalno nesredjenih pesama u stilu 'sam svoj majstor' kompilacija. Quote
Recommended Posts