DBrave Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 to mi reci, sto volim kad su bendovi raspolozeni, uvek ispadne dobro!! Quote
Nisko_Se_Mazim Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Covece ne mogu da verujem! Saturnus-ej mislio sam da ih nikada necemo videti a sada..... Quote
Baal Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Sećam se da se svojevremeno ovde dogovaralo da se ide na njihov koncert u Grčku. Quote
forever*autumn Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 rano je za Anathemu za njih je solo koncert slazem se. ali, kako Baal rece, bilo bi sjajno kad bi mogao da se ubaci jos neki doom metal. Mourning Beloveth za februar sprema novi album, posle toga ih, verujem, ocekuje 'ladjenje muda po festivalima. e jebem ti ovaj entuzijazam kad momentalno hocu jos. u svakom slucaju, svaka cast za Saturnus. fenomenalno. Quote
Buddha Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 radice Mourning Beloveth manju turneju po Evropi na prolece, ne brini. sve u svoje vreme Quote
amy_mccoy Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Ama, kakva vise sprdnja... Ostavim link i sve, i opet nista. Inace, Saturnus, je, iskreno, pokazao poprilican entuzijazam oko dolaska u Srbiju. Cini mi se da jedva cekaju koncert. Vidjecemo... Ma hej, to ja onako tipicno zenski sumnjicavo Zapravo jedva cekam, posto su mi oni ubedljivo omiljeni bend. Htela sam letos u Ceskoj da ih slusam, ali nista od toga. Jos kad bi stvarno i Mourning Beloveth svratili u toku turneje malo i u ove krajeve... Ko ce biti srecniji od mene Quote
forever*autumn Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 radice Mourning Beloveth manju turneju po Evropi na prolece, ne brini. sve u svoje vreme da, turneja planirana za mart. sasvim zaboravih na tu mogucnost. Quote
Grobodan Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 (edited) Da nece mozda u neku sredu da nastupe u Living Room-u? Edited December 12, 2007 by Grobodan Quote
Yggdrasil Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Imamo cast da objavimo da je jos jedan bend potvrdio ucesce na Castle Festivalu 2008. U pitanju je danski doom/death metal bend, Saturnus. Vise o njima, kao i o ostalim potvrdjenim bendovima, mozete naci na odeljku ''bendovi''. Holly smoke! Holly fucking smoke! AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! (I ostale kompromitujuce onomatopeje.) Ne budu li dosli, bice meni realni krajstgudbaj. Nevezano za hipoteticki dolazak, i dalje mi se cini da neko cudesno menja reci pesama Saturnusa. Da se txtovi menjaju dok ne gledam. Kao kod Borhesa. Recimo, meni i dalje chika peva: Inflame thy heart reach the void (mesto rejz d vond. neje to hari fuckin poter) raise the dagger Ne menja koncept pesme, koja je i dalje divno intenzivna. Pored toga, dobija se ravnoteza: 'reach' se ponavlja dva puta sa uzlaznom gradacijom, kako se postize zavrsetak jedne celine, a na drugoj strani su 'inflame' i 'reach'. Razgoriti srce, dostici prazinu, podici bodez, uzdici pehar i pojati. Ajoj. Nema (mi) kraja. Inflame thy heart raise the wand raise the dagger raise the cup and praise and chant for this is the night of the raven the might of the raven in the season of night Inflame thy heart raise the wand raise the sword toll the bel and praise and chant the path is for consecration purification Initiation in the incense of nigt Inflame thy heart Odlicna, izvrsna, pesma. Quote
amy_mccoy Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Bas me zanima sta ce svirati I nadam se da ce posle biti meet and greet Quote
forever*autumn Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 uh, presekoh se. kad videh temu pri vrhu pomislih da je nastup iz nekog razloga otkazan. inace, sto se setliste tice, ovo su svirali krajem januara u Grckoj: Paradise Belongs To You, Murky Waters, Rain Wash Me, I Long, Lost My Way, I Love Thee, Inflame Thy Heart, Softly On The Path You Fade, Pretend, Empty Handed, Christ Goodbye, i jos tri pesme cija imena nesrecni recenzent nije uspeo da zapamti. Quote
amy_mccoy Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Mogli bi bar jednu postenu baladu (tipa All Alone, Thou Art Free ili For Your Demons, nesto od toga ) Svakako jedva cekam Quote
amy_mccoy Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Niko tuzniji od mene danas Cak se premisljam da se upustim u pustolovinu zvana "Rumunija", pa da ih slusam zajedno sa Mourning Beloveth. Ali, cemu sve to? Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Cak se premisljam da se upustim u pustolovinu zvana "Rumunija", pa da ih slusam zajedno sa Mourning Beloveth. Ali, cemu sve to? Ako imas mogucnosti, nemoj to propustiti. Quote
forever*autumn Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Niko tuzniji od mene danas sve ti je to doom metal. Quote
ba+a. Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 zna li neko ocel biti novog albuma skoro ? evo danas sam pustio posle dugo vremena i bash mi leglo xD Quote
Rain delay Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Nedostaje mi ovaj bend... Zasto nisu malo aktivniji... Quote
Night`s Dew Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Zato sto su pravi bend i izdaju kvalitetne stvari..za to treba vreme. Quote
Rain delay Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Ma, mislim koncertno aktivniji... Btw. slažem se. Quote
Yggdrasil Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Mislim da je poslednji koncert održan u Atini. Ali im je izbor inostranih zemalja stvarno tanak. I šteta za propuštenu priliku 2008. Quote
amy_mccoy Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Ma da, slabo oni imaju koncerte. A u okolini su svirali u Grckoj, Rumuniji i Ceskoj. Nije da nije moglo da se otputuje, ali bas steta za ispalu prosle godine. Quote
Recommended Posts