Baal Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Nemate pojma fejkeri. Izdali ste pravi doom. Paradise Belongs to You FTW! Quote
amy_mccoy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ja se opredeljujem za For the loveless lonely nights Quote
forever*autumn Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Paradise Belongs To You, naravno. bez sumnje, s tim sto moram da dodam da je Rise Of Nakkiel nesto najlepse sto sam imao prilike da cujem. gitarske melodije, vokalno izvodjenje, energija koju u jednom delu pesme unosi publika... bez daha sam svaki put dok je slusam. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Fall Of Nakkiel je jednom recju predivna pesma Jbg kada su ljudi umetnici Quote
amy_mccoy Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 izgleda da samo ja preskocim te "umetnicke" delove Quote
freya Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Genijalna je THE FALL OF NAKKIEL,kao i čitav album,mada je meni ipak malo bolji MARTYR Ljudi su stvarno genijalci.E btw,jel ima neko neki link za njihov zadnji VERONICA DECIDES TO DIE?Baš me zanima jer je po konceptu romana Quote
Dr Alex Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Genijalna je THE FALL OF NAKKIEL,kao i čitav album,mada je meni ipak malo bolji MARTYR Ljudi su stvarno genijalci.E btw,jel ima neko neki link za njihov zadnji VERONICA DECIDES TO DIE?Baš me zanima jer je po konceptu romana Kakav link???? Kupi original!!! Album je FANTASTICAN!!!!!! Quote
Baal Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Kakav link???? Kupi original!!! A mi svi verujemo da ti imaš originale svih bendova koje voliš. YuMetal's metalheads strike again. Quote
Dr Alex Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 A mi svi verujemo da ti imaš originale svih bendova koje voliš. YuMetal's metalheads strike again. Nazalost nemam, ali se trudim (uz nadljudske napore) da kupim neke. Prokleta finansijska situacija me sputava u toj misiji da imam na originalu sve sto volim. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 @freya Evo ti linka za Veroniku http://www.bunalti.com/?p=1216 Quote
freya Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 @freya Evo ti linka za Veroniku http://www.bunalti.com/?p=1216 Hvala.Skinula sam ga Quote
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Divno. Mora da se skine. "Christ Goodbye" mi je medju boljima. Growl je nenadmasan. Da nije live, mislila bih da je nasnimavan, ali ovako, respect! A "For Your Demons" text mi visi na zidu sobe! Quote
freya Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Divno. Mora da se skine. "Christ Goodbye" mi je medju boljima. Growl je nenadmasan. Da nije live, mislila bih da je nasnimavan, ali ovako, respect! A "For Your Demons" text mi visi na zidu sobe! Super je i text i pjesma.Uh,jedva čekam da čujem Veronicu Quote
זאבים Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 ja se opredeljujem za For the loveless lonely nights VERONICA nema ONO NESHTO shto su imali stari radowi, werowatno zbog odlaska gitariste. . Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Evo textova http://www.darklyrics.com/s/saturnus.html Ko nema,zna sta mu je ciniti Quote
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Svaka ptica na grani zna gdje se mogu naci tekstovi Metal bendova, pa nije bilo potrebe da ostavljas taj link Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 (edited) Nemoj biti siguran Prosto da se iznenadis koliko ljudi ne zna za ovaj odlican sajt A i za ovo ovde http://www.metal-archives.com/ Poz... Edited June 12, 2007 by Re-Animator Quote
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 To su onda neki totalni degenerici! Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Nemoj tako.... Samo su neobavestena deca No tu je cika Re-Animator da pripomogne Poz... Quote
amy_mccoy Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Svirace u Ceskoj na festivalu Brutal Assault ( 9-11. avgust), zajedno sa bendom Katatonia. Quote
Inuria Malkava Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 (edited) Wow... kako bih volela da odem... Zna li neko da li je moguce izaranzirati odlazak i koliko je karta? Mali offtopic: Na svakoj svakcijatoj temi na koju odem, mora da bude DRAGON FART i doda neki IDIOTSKI komentar, pa i na bendovima koje ne slusa previse. Svi moraju da budu upuceni u njegovu upucenost. "To zna svaka ptica na grani"... njanjanja... njanja... prestani da sabotiras napore da se tema odrzi cinjenicama i novostima o bendu. Imas li ikada nesto korisno da dodas, za promenu? > Edited July 7, 2007 by Inuria Malkava Quote
DragonHeart Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ivanice, zlopitnice, zasto ruzis svoje lijepo lice Quote
Nisko_Se_Mazim Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Brate,gde nestade moj post,kao i svi postovi od juce Nesto zeza gadno ovaj forum Quote
amy_mccoy Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 (edited) Wow... kako bih volela da odem... Zna li neko da li je moguce izaranzirati odlazak i koliko je karta? http://www.brutalassault.cz ovde imas sve u vezi sa festivalom... mislim da je oko 35 evra karta za 3 dana. koliko sam shvatila, imaju kamp. ne verujem da ima nesto organizovano, ali uvek mozes nesto smisliti u privatnom aranzmanu. ja sam htela da idem, ali sam shvatila da mi je jako potreban odmor i more, pa cu pare cuvati za to. Edited July 20, 2007 by amy_mccoy Quote
Recommended Posts