Jump to content

Recommended Posts

Posted
Paradise Belongs To You, naravno.

bez sumnje, s tim sto moram da dodam da je Rise Of Nakkiel nesto najlepse sto sam imao prilike da cujem. gitarske melodije, vokalno izvodjenje, energija koju u jednom delu pesme unosi publika... bez daha sam svaki put dok je slusam.

• 2 months later...
Posted
Genijalna je THE FALL OF NAKKIEL,kao i čitav album,mada je meni ipak malo bolji MARTYR :meshuggah: Ljudi su stvarno genijalci.E btw,jel ima neko neki link za njihov zadnji VERONICA DECIDES TO DIE?Baš me zanima jer je po konceptu romana :cool:
Posted
Genijalna je THE FALL OF NAKKIEL,kao i čitav album,mada je meni ipak malo bolji MARTYR :meshuggah: Ljudi su stvarno genijalci.E btw,jel ima neko neki link za njihov zadnji VERONICA DECIDES TO DIE?Baš me zanima jer je po konceptu romana :cool:

Kakav link???? Kupi original!!! Album je FANTASTICAN!!!!!!

Posted
Kakav link???? Kupi original!!!

A mi svi verujemo da ti imaš originale svih bendova koje voliš. :)

YuMetal's metalheads strike again. :rolleyes:

Posted
A mi svi verujemo da ti imaš originale svih bendova koje voliš. :)

YuMetal's metalheads strike again. :rolleyes:

Nazalost nemam, ali se trudim (uz nadljudske napore) da kupim neke.

Prokleta finansijska situacija me sputava u toj misiji da imam na originalu sve sto volim. :(

Posted

Divno. Mora da se skine. "Christ Goodbye" mi je medju boljima. Growl je nenadmasan. Da nije live, mislila bih da je nasnimavan, ali ovako, respect!

A "For Your Demons" text mi visi na zidu sobe! :)

Posted
Divno. Mora da se skine. "Christ Goodbye" mi je medju boljima. Growl je nenadmasan. Da nije live, mislila bih da je nasnimavan, ali ovako, respect!

A "For Your Demons" text mi visi na zidu sobe! :)

Super je i text i pjesma.Uh,jedva čekam da čujem Veronicu :rolleyes:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Wow... kako bih volela da odem... Zna li neko da li je moguce izaranzirati odlazak i koliko je karta?

Mali offtopic:

Na svakoj svakcijatoj temi na koju odem, mora da bude DRAGON FART i doda neki IDIOTSKI komentar, pa i na bendovima koje ne slusa previse. Svi moraju da budu upuceni u njegovu upucenost. "To zna svaka ptica na grani"... njanjanja... njanja... prestani da sabotiras napore da se tema odrzi cinjenicama i novostima o bendu. Imas li ikada nesto korisno da dodas, za promenu? >:(

Edited by Inuria Malkava
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
Wow... kako bih volela da odem... Zna li neko da li je moguce izaranzirati odlazak i koliko je karta?

http://www.brutalassault.cz

ovde imas sve u vezi sa festivalom... mislim da je oko 35 evra karta za 3 dana. koliko sam shvatila, imaju kamp. ne verujem da ima nesto organizovano, ali uvek mozes nesto smisliti u privatnom aranzmanu. ja sam htela da idem, ali sam shvatila da mi je jako potreban odmor i more, pa cu pare cuvati za to.

Edited by amy_mccoy