Јарослав Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Није рекао да личе. И где ти паде на памет да поредиш ПЛ и Сатурнус? Ниђе везе. Quote
ZheX Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Nisam ih poredio normalno, nego kazem da su mi dva najbolja albuma ove godine. Kako crno uporedjivanje. Quote
Captain Spaulding Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Ne znam čemu ovoliko hajp oko novog albuma, preslušao sam ga 2 puta i jednostavno mi ne ide, možda 2 pesme koje su dobre, ovo ostalo prosečno....možda Quote
Lou Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Није рекао да личе. И где ти паде на памет да поредиш ПЛ и Сатурнус? Ниђе везе. Nisam ih poredio normalno, nego kazem da su mi dva najbolja albuma ove godine. Kako crno uporedjivanje. Ne ide Jaretu apstraktnije razmišljanje. Meni je poslednji PL bio slab, tako da, ako neko kaže da je ovo album godine uz pomenuti, kontam ukus i kriterijume, te ne vredi truda. Za detaljnije objašnjenje, javiti se na PM radi dijagrama. Quote
Јарослав Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Мени су Оверкил и Асфикс албуми године, а једно са другим ниђе везе нема. Укус? Или критеријуми? Quote
Lou Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Ili loše poređenje? Nemo' da se ljutiš što nisi shvatio. Quote
soul wandering Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 bolje otvorite temu za albume godine, ako nema vec. Quote
Јарослав Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Капирам шта хоћеш да кажеш, не брини ништа. Да је човек рекао да му је Сатурнус албум године уз новог Бају Малог Книнџу, да ли би и то узео у обзир? bolje otvorite temu za albume godine, ako nema vec. Још је рано, биће за неких недељу дана. Quote
Lou Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Uzeo bih u obzir da nije normalan. Tema o albuma tek od 15.12. Mislim da je taka tradicija. Quote
ZheX Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Bre Lou ja nisam upucen u te muzike kao ti, za dalje od Saturnusa, PL-a, Katatonije, Anatheme, Amorphisa i slicnih nisam cuo, tako da nemoj da te cude moji albumi godine. Quote
Grob Bez Dna Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Ne ide Jaretu apstraktnije razmišljanje. Meni je poslednji PL bio slab, tako da, ako neko kaže da je ovo album godine uz pomenuti, kontam ukus i kriterijume, te ne vredi truda. i munspel u top 3 godine. Quote
LotusEater-- Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Alcest, Enslaved... btw, novi album pokidao, vredan cekanja, bas super lego uz ovaj prvi sneg. Quote
Lou Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Bre Lou ja nisam upucen u te muzike kao ti, za dalje od Saturnusa, PL-a, Katatonije, Anatheme, Amorphisa i slicnih nisam cuo, tako da nemoj da te cude moji albumi godine. Nije bitno u šta si upućen, nisam uopšte ciljao na to. Quote
soul wandering Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Sto ne preslusas album pa komentarises. A eno i teme za albume godine. Quote
In The Flesh Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Lou i dalje težinja, Jare se i dalje prima, SW i dalje rijetko stavlja smajlije, Saturnus i dalje izbacuje dobre albume. Sve regularno. Quote
Dr Alex Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Idemo u Budimpestu! Sranje sto Autumnal nece biti tamo sa njima. Quote
Angelystor Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Krenuo od skora da se polaaako upoznajme sas Saturnusa. Na "Paradise Belongs To You" su mi prve dve pesme PREFENOMENALNE, ostatak albuma, 'ajd da diplomatski kažemo da je uredan, drži neki tempo, ali kvalitet i ne toliko. Nije loše, ali me baš ništa nakon prvih 18 minuta ne puca toliko kvalitativno kao naslovna i CG. Quote
Dr Alex Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Krenuo od skora da se polaaako upoznajme sas Saturnusa. Na "Paradise Belongs To You" su mi prve dve pesme PREFENOMENALNE, ostatak albuma, 'ajd da diplomatski kažemo da je uredan, drži neki tempo, ali kvalitet i ne toliko. Nije loše, ali me baš ništa nakon prvih 18 minuta ne puca toliko kvalitativno kao naslovna i CG. A "Astral Dawn" ili "Pilgrimage Of Sorrow" ili maestralna "The Fall Of Nakkiel"?? Quote
Phallusifer Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Meni je ceo prvi genijalan al' to mi je i jedini njihov genijalan album. Quote
Dr Alex Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Meni je sve od njih genijalno ali posebno prvi. Quote
Angelystor Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 A "Astral Dawn" ili "Pilgrimage Of Sorrow" ili maestralna "The Fall Of Nakkiel"?? Yes, those are definitely song titles. 1 Quote
Grobodan Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Nemoj da mislis da dlakojajim ali trebao si prvo mozda Brajde pa Saturnus... ja te onda izjebah sto sam ti dao Line kao prvi Brajd. Naravoucenije, uvek redom ici. Btw prvi Saturnus najbolji. Quote
Angelystor Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Koji Line, šta? Jebiga za preskoke, ovima sam video da nije toliko velika diskografija, a isto poznatije ime, pa mi zato naletelo. Doći će i MBD na red...kad-tad :] Quote
Recommended Posts