ABIGAIL Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Ma Inace vrati mi moj disk Saturnusa, ja tebi treba da vratim lamentations... aj vidimo se ovog vikenda ako si u Bg Da znas samo kako pizdi sto ih gotivim Jedno vreme sam bas intenzivno slusala, sad i ne nesto... Quote
The Eagle Nature Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Posto je ovo ipak tema o Saturnusu... Sta VI mislite, KOJE JE ZNACENJE HORSKE PESME "7", koja otvara Martyre album. Ja mislim da je to vezamo za sedmu Bozju zapovest_ Ne cini preljubu... Quote
forever*autumn Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 da li iko zna sta se desava sa ovim bendom? oficijalan sajt je vec duze vreme bez vesti i obavestenja. pokusao sam da saznam pomocu nekih pretrazivaca,bez uspeha,nazalost... Quote
Chlan 787 Posted January 14, 2005 Author Report Posted January 14, 2005 mislim da to cak ni oni ne znaju... bilo je skoro obavestenje na sajtu da su se kompletirali i da ce snimiti album ove godine, al' to pricaju vec tri godine... Quote
forever*autumn Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 imam osecaj da i pored kompletiranja oni ipak ne mogu da se 'sastave'. kao da su Hansen i Larsen ostavili veliku prazninu za sobom,a posebno ovaj drugi sa svojim talentom. ali ok,necu da komentarisem,bar dok se ne pojavi najavljivani album,ukoliko se uopste i pojavi. a ti Angel takodje neces prerano da im sudis,je li tako? Quote
marcoman Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Ma sajt je poslednji put update-ovan pre 6-7 meseci ako ne i vise. Quote
Buddha Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 mislim da je poslednji apdejt bio negde u avgustu.. kad je na comments&questions gitarista odgovarao na moja smor pitanja.. Quote
Chlan 787 Posted January 14, 2005 Author Report Posted January 14, 2005 ma, ljudi, update je bre bio pre par dana, cini mi se... Quote
forever*autumn Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 nemoj da ih lozis. samo dzabe ce se cimati do sajta. Quote
forever*autumn Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 evo par informacija za fanove benda... Tuesday, January 4, 2005 16:32 -------------------------------------------------------------------------------- Hello everyone.. I know your impatient... But we feel its a little odd to post any news, when there´s no news to post.. Hey, but no news is good news...(no sorry)... So the situation is right now: We still dont have a recorddeal, that meens you still dont have the 4´th album!! aight.. arggh.... we´re dying to release it.!! believe us.. Thats the news right now... Thank you for your true loyalty we appreciate that! Cheerz!! lenny Tuesday, January 4, 2005 17:48 -------------------------------------------------------------------------------- Hello Friends Apart from what Lenny wrote, I will add that we're entering a studio in february to make some pre-recordings of the fresh new doomy-tunes... We're going to check out if all our work this far sounds as good as we think... hehehe... Keep up the spirit... And we'll be back when we got more bla bla to add... hehehe All the best Cheers Peter Erecius, Saturnus Quote
marcoman Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 (edited) I know your impatient... kome bre on to impotentni btw, nacekacemo se mi tog albuma, samo se plasim da na kraju ne ispadne ono po Unas-u - "Govno" Edited January 14, 2005 by marcoman Quote
forever*autumn Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 marcoman, gledam tvoj avatar i ne mogu da verujem dokle seze ljudska kreativnost Quote
marcoman Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Ljudi su uvek nalazili inspiraciju u prirodnim pojavama Quote
forever*autumn Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 samo da ostavim url za pesmu sa Saturnus-ovog dugo iscekivanog albuma. momci iz benda su se izgleda konacno setili da i oni imaju fanove... pa,koga zanima sta su radili vise od 4 godine,link je ispod. http://www.saturnus.dk/index/saturnus_murky_waters.mp3 Quote
Kent Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 tu pesmu slusah pre dobrane 3 godine i na osnovu nje i jos nekih izjavljivah kako se stvari nisu preterano promenile u njihovom kampu odlaskom doticnih fagova u soundtrackove spanskih sapunica Quote
Buddha Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 skinuo pesmu. i preslusao. losa kopija lost my way imo. ali i dalje su to oni jebbiggah.. dokle god sami sebe kopiraju, ok je.. Quote
Dani Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 (edited) "Paradise Belongs To You" kakva gotiva od albuma... zestok trip. vokal jebeno omamljuje koliko je dobar. Edited February 18, 2005 by Dani Quote
Yebiggah Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Bend koji morate razumeti,osetiti,a ne samo divljati kada chujete 'christ goodbye' u KSTu ili Voodoou! Ja ih obozhavam... Quote
Lastsmiler Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Ja sam ih bas pre par godina cuo u KSTu prvi put i to bas Christ Goodbye. Bila je to ljubav na prvi pogled Od tada ih slusam skoro svaki dan i ne mogu da docekam taj novi, iako mislim da ce da bude losiji od prva dva. Quote
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 patetichnoooo Da,patetichno... Do jaaaaaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Quote
lady of rain Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 elem,nevezano za svu ovu patetiku iznad, Saturnus je odlican bend. jedan od omiljenih,posebno zbog cinjenice da je obelezio jedan bitan period mog zivota. iskreno me zanima zvuk i atmosfera novog albuma,pre svega zbog promene clanova,mada sudeci po ovom mp3-u ne verujem da ce pored sastava biti neke drasticne promene i u njihovoj muzici,sto je, bar po meni, naravno dobro. Quote
Agarth Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Mene je mrzelo da skidam mp3, jer znam šta mogu otprilike da očekujem... Ja volim saturnus samo na PBTY. Martyre me nikad nije uspeo da oduševi. Quote
Recommended Posts