amy_mccoy Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 u protivnom nikada vishe do kraja zivota necu ici na letovanje u tu shabansku zemlju... speak for yourself...ja bih ceo fakultet dala za dve nedelje na Tasosu ma samo reci da ides zbog koncerta i nabaci neki smile Quote
Yebiggah Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 (edited) nek' se javi neko ako ima vezu u ambasadi!! chasticu ga viskijem! Ja bih za koncert Satunusa chastio lignjama,kavijarom,jastozima,tompusima... Shkrtice... Edited May 23, 2005 by R i d d l e R Quote
Chlan 787 Posted June 1, 2005 Author Report Posted June 1, 2005 Here's the setlist of Saturnus Saturday show in Athens (ovo mi je poslao jedan Grk koji je bio na certu): Empty Handed I long (new) Inflame thy heart Pain washes me (new) Starres Paradise belongs to U (medley od 20-tak minuta) Lost my way Descending (new) Softly on the path you fade Murky waters (new) In your shining eyes Drown my sorrow Christ goodbye uhh.... zivot je govno. p.s. mozda izvucem video snimak s ovog certa. zainteresovani neka se jave na pp za par dana... Quote
forever*autumn Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 svirali su Softly on the path... vidim da polako krece prezentacija novog albuma. i bio je red... ps. ukoliko i kada dodjes do ovog video materijala obavesti me na pp. Quote
amy_mccoy Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 p.s. mozda izvucem video snimak s ovog certa. zainteresovani neka se jave na pp za par dana... p.p.s. ispamovacu ti mailbox dok mi ne prosledish taj video snimak Quote
Chlan 787 Posted June 1, 2005 Author Report Posted June 1, 2005 svima (koji budu trazili) cu da srezem ako/kada mi stigne disk... sve zavisi od te devojke (Grkinje) koja je valjda i napravila snimak.. dobicu danas/sutra i slike s certa... inace, koncert je (izgleda) bio..... i josh jache: Quote
marcoman Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Molim te da me ne preskocis sa tim snimkom evo javio sam se medju prvima Quote
Rain delay Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 MENI PRVO, JA SAM TI SAPATNIK!!! Uopste nisu smarali sa novim... a ne kao neki tamo PL... Quote
amy_mccoy Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Molim te da me ne preskocis sa tim snimkom evo javio sam se medju prvima ja cu dobiti i slike...utata ladno su svirali Starres......godn damn it! Quote
Chlan 787 Posted June 1, 2005 Author Report Posted June 1, 2005 e ljudi, dobila sam par slika, al' su prevelike, pa me mrzi da vam saljem, al' dobicete ih sa sve video zapisom kad mi stigne from Greece. dakle, lista za disk je: rain delay marcoman amy forever autumn mirko dakle, komada 5... cim stigne disk (kontam za dve nedelje), obavesticu vas sve na pp. Quote
Agarth Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 I meni, nekom prilikom... Ne mora odma'... Quote
marcoman Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 E stvarno si srce (ne ti Agarthe, nego Angel of desire) mrzi me da radim quote ako budes mogla da smanjis neku sliku ti je zakaci ovde na topic, neku najgotivniju, cisto da nas zainteresuje, ako ne, nema ni veze Quote
amy_mccoy Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 (edited) Mirko sreco, pa i ti hoces satMurnus p.s.....vracaj mi diskove p.p.s....poslala sam ti pp za ovaj Tool night u petak, pa mi odgovori/zovi da se dogovorimo Edited June 2, 2005 by amy_mccoy Quote
Chlan 787 Posted June 2, 2005 Author Report Posted June 2, 2005 7 diskova... broj se umnozava iz sekunde u sekundu... rezac me vec tuzno gleda... Quote
nerevarine Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Mirko sreco, pa i ti hoces satMurnus p.s.....vracaj mi diskove p.p.s....poslala sam ti pp za ovaj Tool night u petak, pa mi odgovori/zovi da se dogovorimo ugghhh....hhhmmm... diskove?a kakve diskove? jel kosmo-diskove?ne znam, nemam ja to al mozda ima nele, on i tako stalno kuka da ga bole ledja Quote
amy_mccoy Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 ugghhh....hhhmmm... diskove?a kakve diskove? jel kosmo-diskove?ne znam, nemam ja to al mozda ima nele, on i tako stalno kuka da ga bole ledja dada...glumi amneziju ....videces ti sutra na Akademiji ko je veci Quote
Chlan 787 Posted June 2, 2005 Author Report Posted June 2, 2005 (edited) Edited June 2, 2005 by Angel of desire Quote
Chlan 787 Posted June 2, 2005 Author Report Posted June 2, 2005 pa, zasto nece da prikaze sliku?!? Quote
forever*autumn Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 svima (koji budu trazili) cu da srezem ako/kada mi stigne disk... sve zavisi od te devojke (Grkinje) koja je valjda i napravila snimak.. dobicu danas/sutra i slike s certa... inace, koncert je (izgleda) bio..... i josh jache: sudeci po komentarima sa saturnus-ovog oficijalnog foruma, svirka je zaista bila odlicna. Quote
Buddha Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 meni daj samo ako je i kim larsen sa njima Quote
Chlan 787 Posted June 3, 2005 Author Report Posted June 3, 2005 znaci, ostajem(o) na broju 7... Quote
forever*autumn Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 "Firebox Records proudly announces the signing of celebrated Danish doomsters SATURNUS. The band and label have negotiated a contract for two albums; the much-awaited third full-length Saturnus studio album will be recorded later this year and is currently slated for an early 2006 release." sudeci po desavanjima oko Saturnus-a poslednjih godina, ovo i nije neka vest. Quote
Recommended Posts