Јарослав Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Još dve pesme su izbacili, verovatno su u related videos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 videh pre neki dan, ali nisam poslušao valja li, u kom je fazonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ima već nedelju dana kako su najavili ovo, ali neverica da RTS objavi vest: http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/1880/%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98a/1619543/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%BE%D1%98+%D0%BC%D0%B0%D0%BF%D0%B8+%22League+of+Legends%22.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Danas drugi pentakill sa Lucianom, i izgubimo, i to u promo seriji Sprdnja je kad jedan igrač dominira pa ostali misle odjednom da i oni mogu da rokaju 1v2 i onda tako krenu i izgubi se partija. Sreća druge dve sam dobio i prošao promo. Jare jesi igrao Fizza? On mi je baš simpatičan champ. Danas me ukenjalo 16/1/5 s njim, quadra kill + triple kill + triple kill xD A realno skoro nikad ne igram mid, jer jelte uvek ima gomila ljudi koji hoće mid, ali eto bili neki premade bot pa rekoh neka bude riba. Orianna bila protivnik, ali iz nekoh razloga lik dosta loše igrao, mada je mogao lako da me zajebe i da me konstantno drži na pola healtha. Ima li neko nekakve preporuke kako igrati melee champione (a da nisu jungle ili supp)? To mi dosta fali, verovatno zato nikad ne igram top npr., a i ovog Fizza eto retko, tj. volim ga igrati i često mi dobro ide, ali imam problema sa farmom, ako doguram do 100 za 20 minuta to mi je super, mada mi deluje da je zbog toga i Fizz dosta op, pošto se može izgaziti protivnik i bez prednosti u farmu i itemima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 igrao sam ga pre par nedelja kad je bio u free rotaciji, super je, ali nije nešto jak u ranoj fazi. zato posle bude prebolestan, tamo negde od šestog-sedmog levela, bukvalno možeš da one shotuješ ljude bez problema. inače, nisam preterani ljubitelj melee čempiona na midu, možda zato što lako mogu da me smaraju i poukuju, a ja njih ne mogu a što se takvih tiče, pa nemam pojma, ja sam ranije igrao uglavnom top (sada se najviše po šumi krećem ili idem na mid) i bitno je da budeš tanky (mada ja volim i malo mekše da igram, poput Riven, Irelie, Talona..., ali to su uglavnom high mobility likovi), moraš i dosta farmati i upotrebljavati magije ako je potrebno da odradiš last hit na minionima. e da, počeo sam da igram LeBlanc i jasno mi je zašto je toliko predrkana bitno je kod nje samo mehaniku izvežbati i onda nenormalno burstuješ protivnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 svaka preporuka da se pogleda video, lik je fenomenalno odigrao i sjajno komentarisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 42 min zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 (edited) Bukvalno igra kakvu sam ja furao sa Kasadinom prve dve sezone Manje vise se nista nije promenilo osim sto su sklonili silence :/ Najbolja stvar u igrici definitivno Edited July 3, 2014 by ShinigаmY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Igram Fizza poslednjih dana, baš sam juče igrao protiv Kassadina, jeste da nema silence više, ali OK je i dalje. Sada ga ljudi igraju dosta tanky i naravno sa gomilom mane, a smanjen je cd na R. Dosta mu je fini štit na Q, pa ga nije baš lako ubiti na početku. U suštini nije zver kao ranije, sad je normalniji heroj. Fizza su ukakili tako što su ukakili Lich Bane, ali je dobio buff na ap ratio magija, pa je OK. Zhonya + Guardian Angel i maksimalna iritantnost za neprijatelja, eno juče quadra kill 1v4 kekeke, jeste da su svi bili na pola hp, ali opet baš me briga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 menjaju izgled patchera i samog klijenta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 uzeh Kassadina prošle nedelje i toliko mi se sviđa, da samo njega igram inače, opet su ga nerfovali u jučerašnjem peču, ali i dalje je u stanju da dominira samo tako sledeći na šoping listi je Yorick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Komentarisite potcenjene game kultove, vi, konzumenti masovne kulture! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 krv ti jebem stvarno se nadam da imaju u planu neki dugometražni film a da, Yorick je totalni OP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 napravii smo tim, zovemo se Viljamovci izdominirali prvu provisional partiju, predali nam u dvadesetom ja furam šumu sa Lee Sinom dogodine u LCS-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Nadji se sa Havockom, i ona ce dogodine u LCS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 http://www.b92.net/tehnopolis/gejming.php?yyyy=2014&mm=08&nav_id=890543 Damn Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 eto novog materijala za flejmovanje "armless girls play better than you" nego, je l' oće neka pička odavde 1v1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 (edited) čekaj do sutra da uzmem Dianu, pa može onda nego, ozbiljno razmišljam da skupim IP i prebacim se na EUW, da mogu da igram k'o čovek previše degenerika u istočnoj Evropi Edited August 23, 2014 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 KURWA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 EUW je tek nešto bolji sinoć uzmem da igram ranked, iako to nikad ne radim prva igra, tim ima dva supporta druga igra, blitzcrank top od sad samo draft pick i ćao a ne da imam skor 16:4 sa Nidalee i gubim partije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 gubio sam ja ranked sa skorom 17/3 neverovatno je kakvi idioti tu mogu da ti zapadnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Ovu igricu jos neko igra? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Ovu igricu neko igra? fixx0red 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Diana OP totalni, u prvoj partiji ikada sa njom imao 19/4/10 i više mi se sviđa kao šumar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts