Stolet Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Banuju ga uvek u ranked, nema tu šta, dok nekako ne srede taj problem biće uvek banovan. E sad videćemo da li će taj nerf za Devourer biti dovoljan, ali mislim da neće, problem pravi i taj smite kojim ti dobijaš bonus dmg u sledećih nekoliko sekundi, tako da nisam siguran da će kod Warwicka pomoći nerf za tih eto 20 dmg, ali opet ne kontam šta mogu da urade pa da ga poprave, neće menjati puno njegov ult sigurno jer je to ono što ga čini posebnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 :haha: :haha: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 i tako pazarim ja sinoć Ahri, iako znam da brišu DFG sa SR-a, ali mi je ona izuzetno zabavna, pa ko ga jebe prva partija - 8/2/7 gledam šta koji kurac, nije mi jasno kako sam to uspeo, no super malopre druga partija ikada sa njom - 11/2/2 zaključak - Ahri dominira! a i ja malkice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 a zapravo je ovo iznad posledica stvari koja mi se dešava poslednja dva dana, a to je da sam u svakoj partiji imao neverovatan tim poprilično sam zgranut, neverica skroz, ali eto, izgleda da se dešava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Pričaš o rankrd ili normal? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 normal u rankedu mi se jednom desilo da imam kompletno normalan tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Što više ideš, to će lakše biti I ozbiljno vidi da se prebaciš na west, mnogo je teže i bolje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 i jesam ozbiljan u nameri da se prebacim, ne mogu više ovaj East da podnesem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Javi kad se prebaciš, ja nisam odigrala jedan jedini ranked od početka sezone, da se bustujemo kroz onih prvih 10 i već si u silveru 1 najmanje Posle lagano do platine, i onda je stvarno uživanje igrati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 dogovoreno, taman mi treba neko za duo, pošto svi znamo kakav je pakao solo queue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 jedna zanimljivost, ovogodišnje Svetsko prvenstvo se održava u - Poljskoj :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Jaoo, ako pobedim sledeći gejm odoh u promo za platinum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1127951557/206183386?tab=overview upravo uzeh svoju prvu pentu na Summoner's Riftu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 na EUNE se ne računa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 jepse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 KOLIKO JEBEM WTF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 4 weeks later 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 kakvi su ti to buildovi? timovi u season 2 stajlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Full skill build Match history sad, 4 weeks ago, 4 months ago Lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 BT sada ide kao treći (ili četvrti, zavisi koga igraš) item na adc-u, prva dva IE, pa onda PD/Shiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 pređi na euw botino ovamo se skilluje nema definisanog builda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 obrati pažnju malo na profesionalne lige, to je definisani build tamo btw, kakav crni skill na MF, pa nije to Vayne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Bože jaroslave taaaaajming Muuuuvmeeeent Ja znam rejndž a timo je gluuuuup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Pređi na WEST Stevo. Mnogo bolje igre na Westu, dajem reč! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts