Vlaja Buraz Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Iz biografije: "Felix Robinson was replaced with Dan Spitz, Anthrax’s Dave Spitz’s brother, at which time the album was released in Japan under the Grand Slam label" U Anthraxu je svirao Dan. Quote
VEPAR Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Mozda ti ne razumes, ali da se razumemo, jesu A sta si ti preslusala od njih pa si dosla do takvog zakljucka ? Quote
michelle Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Fight To Survive, Pride i best Of White Lion Quote
LazaGNR Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 (edited) Mozda ti ne razumes, ali da se razumemo, jesu Meni nisu Edit:E,da otkud ova tema ovde Zar nije bila na 'Rock & Hard Rock'-u? Edited April 22, 2005 by LazaGNR Quote
VEPAR Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Fight To Survive, Pride i best Of White Lion Fight to survive ti je ljigav !!!!!!!!!!! Pa to je cista heavy metal ploca sa pravim hard n heavy rifovovima . Bas przi. Pride jeste ljigav ali nije preljigav. Uostalom Lady of the valley i When the children cry su pesme koje prevazilaze sve te kategorije (ljigavo,nije ljigavo...). Big game je dosta atmosferican i pomalo progresivan a Mane atraction je skroz iskren i posten melodicni hard rock album (verovatno njihov najbolji). Mislim da ovaj bend uprkos odredjenoj dozi ljigavstine ne zasluzuje da se kategorizuje na taj nacin. 1 Quote
LazaGNR Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Mane atraction je skroz iskren i posten melodicni hard rock album (verovatno njihov najbolji). Nego sta To je prvi album koji sam cuo od njih (jos dok su kasete bile aktuelne)... Quote
NeSa Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 ODLICAN BEND...VITO JE JOS BOLJI GITARISTA,JEBE MAMU SVIMA!!!!!!!!!! Quote
Марија П : Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Sta ce ovo na heavy forumu?!?Sweet metal ljigavstina. Sweet metal ne postoji. Inace ne mogu da ih smislim! Nekako su mi dosadni... Quote
lemmy sixx Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Pa naravno da ne postoji...ali je dobar izraz. White Lion...strava gitarista,dobra muzika ali ljigavo do bola.Koliko sluzi curi sa njihovih albuma... Quote
NeSa Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 PA NIJE BAS SVE LJIGAVO KAO STO VI GOVORITE...IPAK,IMAJU ONI NEKI ZNACAJ...IMALI SU FINE I ROMANTICNE HITOVE Quote
Divlji Tigar Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Jedan od najboljih sweet metal bendova. najbolji je prvi album. Quote
Divlji Tigar Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Nabavio sam dva bootlega retkih snimaka White Lion-a. "Unreleased '83. - '85" ima mnogo dobrih pesama, neke su cak bolje od pojedimih sa albuma. Posebno izdvajam pesmu "Evil Angels" "Danish Lion" su snimci iz vremena pre nego sto Mike osnovao grupu odlican bootleg. Quote
abraxas Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Interesuje me da li je iko ovde cuo za White Lion? Ako jeste, kakvo misljenje imate o bendu? Da li gitaristi na ovom forumu znaju ko je Vito Bratta ?? Vec evo 6 godina drzim sajt o njima i ako neko zeli da sazna vise o njima ili da se podseti sta je prava svirka, navratite slobodno. I na kraju, svim gitaristima koji nikada nisu culi kako Vito Bratta svira preporucujem da to sto pre ucine. Necete se garantovano pokajati. http://www.ptt.yu/korisnici/w/h/whitelion/ _________________________________ There's nowhere to set my aim so I'm everywhere Imam sve njihove albume.Kanadski band. Nazvao bi to soft metal. Posebno njihove balade ulaze pod kozu! Quote
Wicked Heart Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Samo da im pevach nema onako njanjav glas bili bi OK. Imaju dobrih pesama. Inache,rekla bih da oni spadaju pod hair metal... Quote
Wicked Heart Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 'Cause I'm hungry Yes, I'm hungry Oh so hungry Hungry for your love Quote
_NeSa_ Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Samo da im pevach nema onako njanjav glas bili bi OK. Imaju dobrih pesama. Inache,rekla bih da oni spadaju pod hair metal... Bili bi ok?Pa,to je jedan od naj,naj bendova tog pravca...kome je ljigavo i kome se ne svidja(posto svi slusaju superiornu muziku ovde),ne mora da slusa. Quote
Vick Tim Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Bili bi ok?Pa,to je jedan od naj,naj bendova tog pravca...kome je ljigavo i kome se ne svidja(posto svi slusaju superiornu muziku ovde),ne mora da slusa. pa nemo' da se ljutis odma' mico.:* ne vole svi kao ti. jeste malo vise utanjen glas i jesu malo vise ljigavi ali meni su skrooooz ok. spadaju pod muziku,to je najbitnije. Quote
Wicked Heart Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Bili bi ok?Pa,to je jedan od naj,naj bendova tog pravca...kome je ljigavo i kome se ne svidja(posto svi slusaju superiornu muziku ovde),ne mora da slusa. Jaaaaaaaaoooooooo, srecice , sto si se naljutio? Pa, volim ja White Lion...ne bas preterano,al'... A to da Mike ima njanjav glas je cinjenica i nema rasprave! Respect my authoritEy!!! Quote
_NeSa_ Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Jedite govna,svi!!! Nije ljigav!Nego veseo! Ne treba svi da budu mracni,mora neko i veseo da bude! Quote
VEPAR Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Ima njanjnav glas, ali nista manje od bon jovija. A WL su po meni bolji bend. Quote
Wicked Heart Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Jedite govna,svi!!! Dobro,dobro,Neso... ...dobro,dobro... Nije ljigav!Nego veseo! Jeste gay, nisam ni rekla da nije. Ima njanjnav glas, ali nista manje od bon jovija. A WL su po meni bolji bend. Jon can kick Mike's ass!!! Zna se who's ridin' the steel horse!!! Quote
~Arna~ Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Pokazite malo respect-a prema ovom bendu!!! Definitivno izdvajam Fight to survive i Pride (ovaj je najljigaviji jel da ) I steta sto ne sviraju vise, bilo bi ok cuti ih. Naravno da je bolji od Bon Jovi-a Quote
Divlji Tigar Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Koliko ja znam bend opet radi samo u novoj postavi, osim pevaca svi su novi clanovi. Quote
Recommended Posts