Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

E, jutros sam video Djuleta u gradskoj guzvi, pa rekoh da podelim. Bio je u istoj onoj roze kosulji kao i sto se pojavio u nekom casopisu nedavno, a kosa mu je izgledala katastrofa, a izgledao je kao da ga je neko istresao iz kreveta posle dva sata spavanja nakon sedmonedeljne turneje po Srbiji, i bio je jedini smiren u toj guzvi koju je napravio neki kreten koji se parkirao.

Inache, death to all plagiators, to sto su oni ucinili EKVu nikako se ne sme zaboraviti...

Posted

Kakvi ste jadnici, ostali ste bez elemenata za raspravu pa ste sve jednostavno okrenuli na raspravku, a niko nista pametno nije rekao...... Prvo, vidim da ovde ima ljudi koji ne shvataju pojam "komercijalno". Nije komercijalno ono sto se menja - npr, progressive je muzika koja se stalno menja, nikad ne stagnira, takva je po prirodi, zato i jeste progressive pa se nikako ne komercijalizuje!!! Komercijalno je ono sto se pravi da bi se prodavalo i sto se medijski, ili na druge nacine eksponira radi uzimanja para, to je onaj trenutak gde muzika ili bilo sta drugo prestaje da bude umetnost, vec samo roba....... Ja savrsenstvo ne vidim nigde na nasim prostorima, a tu najmanje! Sta sada, ako takve muzike ima malo ovde moram da prihvatim to sto mi se nudi? Super, ajde onda da slusamo ono cega ima puno, na istom su nivou, a nudi se mnogo vise....... I trece, zar stvarno mislite da da su se pojavili pre EKV-a da bi tako zvucali?!?!?!?! To je smesno, Dzule je svirao u EKV-u i pokupio je sve odatle, s tim sto jos uvek ne zna da svira. Tako da, da nije bilo Milana, ni on nista ne bi uradio. Ponekad je mozda i ok malo iskopirati pravac, pa nastaviti u svom smeru, ali svi oni isti tripovi na bini, isti nacin pevanja, pisanja stihova, pa DOKLE VISE?!?!?! Nema nista ljigavije!!! Jedino sto gitaru drzi pod nesto manjim uglom........ To vise nije uzor, to je bolest. Osim toga, Milan je bio mnogo gotivniji lik, smiren, bio je muzicar i nisu mu bili potrebni oni tripovi "pogledajte me, ja sam faca"..... HVALA.......

Posted

P.S. Konacno su poceli da sviraju na mestima kakva zasluzuju, i ne treba da se vracaju iz tih sela. I folk muzika se kod nas negada svirala po velikim halama, a sada ti ljudi pevaju po svadbama, to je taj nivo, sve dodje na svoje mesto......

Posted

Obozavam Van gogh,imam novi album i mogu reci samo jedno-stari albumi su mnogo bolji biggrin.gifa: :| Jebiga,sve grupe se vremenom malo pokvare!Uzmimo za primer RHCP ili Metallica-u...!?

Posted

e jesam li ja odgovorio na ovo?

ne bitno... znachi van gogh je onako najjacha grupa za bilo shta... po meni nisu plagijatori... nisu ni neshto originalni ni novi ali su kvalitetni fino nisam nishta manje ni ochekivao ni od koncerta u bg ni nastupa na gitarijadi... toliko... nema se jednostavno vishe shta retji... biggrin.gifa:

Posted
Van Gogh? Nisu nesto kvalitetni muzicari, neoriginalni su i ponekad umeju do jaja da smore ohmy.gif oni su klasican primer za bend koji slusaju samo teenager-i 8)
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Najbolji album Van Gogh-a po mom misljenju je "Opasan ples" iz '99. (cak bih ga svrstala u kategoriju 10 najboljih domacih albuma ever).

Slazem se sa tobom.Mozda je to sto imamo isto godina mada se ovim starijim generacijama svidjaju neke druge stvari od njih.

• 1 year later...
Posted
Први албум бих могао увек да слушам. Све песме ми се свиђају. После кад је Ђуле почео да пева није било лоше, али то није било то, осим, наравно, неколико легендарних песама.
Posted

Ne volim Van Gogha - ima tu naravno nekoliko do yaya pesama....Neko te ima nocas,Klatno,Brodovi od papira,Tragovi proslosti,Opasan ples...ali generalno bezveze....kako je covek smorio na Metallici to je legendarno wallbash.gif

Posted

Jao, to u zivotu necu zaboraviti kako su kao obradili sve pesmice u heavy fazonu i kako su ih jos vise unistili (ako je to moguce).

Od njih gotivim stare pesmice tipa tragovi proslosti, tvoj smeh...

Posted

van gogh je najvece razocarenje nase rock scene! imali su odlicne pesme! ja sam ih slusao! mnogo su mi bili gotivni, i stvarno su bili za postovanje! onda je u njihov (i nas) zivot usao van gogh u techno fazonu, i svim promenjenim riffovima pesama, koje su uprostili do maksimuma i nagruvali distorzije! strasno! ko im je uzor? ramshtajn? ocaj zivi!

Posted

Novi album je ocaj zivi... sve starije moze da prodje. icon_da.gif

Bas sam slusala nedavno "Opasan Ples" malo da se podsetim. icon_cool.gif

Posted
van gogh je najvece razocarenje nase rock scene! imali su odlicne pesme! ja sam ih slusao! mnogo su mi bili gotivni, i stvarno su bili za postovanje! onda je u njihov (i nas) zivot usao van gogh u techno fazonu, i svim promenjenim riffovima pesama, koje su uprostili do maksimuma i nagruvali distorzije! strasno! ko im je uzor? ramshtajn? ocaj zivi!

Ma obicni plagijatori, nikad ih nisam slusao i necu ni poceti pukeface.gif

Posted

evo vetj chitavu proshlu godinu nije bila nikakva van gogh svirka, ne rachunajutji metaliku... kad tje neshto, bilo shta, bilo gde? :((

najbolji domatji bend...

Posted

Bio sam dva puta kada su gostovali u Subotici. (opasan ples i Dr.Under.) Bilo je super. Oba puta sam se polu-mrtav,dehidriran vraćao kući i zvonilo mi je ceo dan posle u ušima. .Neka kaže ko šta hoće ali Van Gogh je naš najbolji rock bend. Onoliko energije sam retko kad doživeo kao ta dva puta. (jes` da napaljene klinke smaraju ali sa lakoćom sam ignorisao...)