azal Posted December 4, 2019 Author Report Posted December 4, 2019 jel realno da niko nije preslusao ovo? Quote
azal Posted December 5, 2019 Author Report Posted December 5, 2019 naravno. zanimljiviji power metal album nije izasao ove godine. najbolji power pevac svoje generacije konacno ponovo peva u bendu koji je dostojan njegovog glasa. keyboard-centric prog/power, kazu oni da su spoj Wintersuna, Symphony Xa i Lost Horizona, mada ne cujem mnogo SX, ostalo da. Super pesme, epske, dugacke, neke skroz mozes da zamislis da su demosi sa drugog LH albuma, samo sto su klavijature dominantnije. Daniel nekako idalje isto zvuci, savrseno ocuvan glas. kristalno cisti previsoki vrisci na sve strane. pusti ovu da su uveris Quote
Angelystor Posted December 5, 2019 Report Posted December 5, 2019 4 hours ago, azal said: naravno. zanimljiviji power metal album nije izasao ove godine. najbolji power pevac svoje generacije konacno ponovo peva u bendu koji je dostojan njegovog glasa. Ja sam se već preko Kisketa i milijardu mu gostovanja i projekata, a i dr. pevača, milijardu puta opekao, tako da mi odavno vokal nije neki draw da tek tako skinem album. Zvuči uredno ovo, meni bogami i solidno SyXasto, prvih pola minuta sam samo čekao kad će Allen da uleti. Quote
Grobodan Posted December 6, 2019 Report Posted December 6, 2019 ovde zavrsili na prvom mestu https://yourlastrites.com/2019/12/02/we-have-the-power-the-top-20-power-prog-power-albums-of-2019/ Quote
Angelystor Posted December 6, 2019 Report Posted December 6, 2019 Neozbiljna lista bez Dream Trolla. Quote
Grobodan Posted December 18, 2019 Report Posted December 18, 2019 Ova postavljena pesma najbolja na albumu, mozda zato sto mi vuce malkice na Highlandera. Iskreno usao sam u album ocekujuci novi LH sto nisam dobio pa mi treba malo vremena ali ima stosta da se cuje. Quote
azal Posted December 18, 2019 Author Report Posted December 18, 2019 mislim da je meni The Flame Transcendent najbolja. Najpowerskija svakako pun pogodak od albuma svakako, nadam se da ce da potraju Quote
Angelystor Posted December 22, 2019 Report Posted December 22, 2019 Ne radi mene ovaj Dimhav. Prvi problem mi je što me onaj intro instrumental ubije u pojam. 7-8 prog randomizacije i soliranja i onda nekakva Wintersun završnica. Kada se javlja Heiman na sledećoj, krene na bolje, ali opet dosta nekog prog meanderinga...mislim, lepa, uredna svirka, ali bukvlno solaže iz jednog kroz drugo uvo. A onda naleti "From Southern Shores" i gde skontam kako jeste gre'ota najnepominjanija kako je Heiman jednostavno nestao 15 godina. A i gre'ota što tek tu zasija malo i uspeva da se probije kroz instrumentalije koje ga dave većinu albuma. Quote
Recommended Posts