Eternal Flame Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Mogu li da dobijem autogram? Čekaj bre tek sam ušo u bend kad naučim da pišem dobijaš autogram. Quote
Apeiron Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Odvratno!!! Mislim da je ovo bila jedina prilika da ih vidim uzivo... BRAINSTORM umesto njih valjda. Nije lose uopste, ali Horizon je Horizon. Quote
Protagonist Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Ma biće druže još prilika, samo da oni nađu pevača. Izgleda da u Hrvatsku neko hoće uvek da ih dovete, tako da nikad nije kasno. Inače, Wojtek je totalno opušten ali ga mnogo zajebava komp svaki čas je morao da restartuje. Navratite na ta chat okupljanja, on dođe takođe. Quote
Elderane Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Psovao bih na sav glas...Pa Zbog Lost Horizon mi se najvise islo u Zadar.Ostaje Therion...I more... Quote
Protagonist Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Malo lepih novosti! Wojtek ipak radi! Delić nove pesme: http://www.oncelosthorizon.com/downloads/L...ng-ensuring.mp3 HAIL! Quote
Black Knight Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Bucko javi se ponekad, jos mi dugujes vidjanje. BTW posto nisam bio skoro na njihovom sajtu a i lenj sam , sta se dogadja u globalu, jer nasao pevaca, il valja ista taj pevac??? Quote
DragonHeart Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Eh, kako bi bilo dobro da se vrati Daniel u bend, a nesto mi govori da ce tako i biti Quote
Coyote Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 nema od toga nista gej je zaglavio u Heed-u kao fulltime member inche album im je dosta dobar a za njega inache kazu da je bolji uzhivo i izvlachi neverovatno visoke tonove.. defnitivno najbolji vokal takve muzike.. nema mu ravnog .. uz njega bih dodao joe lynn turnera,dickinsona i lande-a i svet je njihov.. nema im ravnim.. a vi bre mnogo kenjate i jedete govna sa tim tr00 i gej fazonima.. muzika je fenomenalna i glas je savrshen.. neka ostane na tome ,a ono iskrenost i te munje fore okachite babi o sisu.. Quote
~MaX~ Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Tek od skora sam pocheo bash aktivno da slusham ovaj bend i pevach me je ostavio bez daha.....kakvu glaschinu covek ima.......chuo sam da nije vishe u bendu..... Quote
~MaX~ Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 inache Lost Horizon je i dalje bez pevacha.......aktivno trazhe i mozhe da se prijavi ko god hotje.......ima na njihovom sajtu da se skine instrumentalna verzija Perfect Wariora.....snimish se uz pesmu i ako im se svidi pozovu te na neq vetju audiciju.......do jajeta.......mislim se da poqsham..... Quote
Apeiron Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 inache Lost Horizon je i dalje bez pevacha.......aktivno trazhe i mozhe da se prijavi ko god hotje... Ma da, moze da se prijavi ko hoce, ali ko je lud da pokusa? Nema tog coveka na planeti koji ce ponoviti Danielove vokale. Obavezno poslusajte HEED - The Call se album zove... Odlicno pevanje, mnogo bolje zvuci od onog jeftinog Crystal Eyes-a... a vi bre mnogo kenjate i jedete govna sa tim tr00 i gej fazonima.. muzika je fenomenalna i glas je savrshen.. neka ostane na tome ,a ono iskrenost i te munje fore okachite babi o sisu.. Total respect za ovo prijatelju! Quote
~MaX~ Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Ma da, moze da se prijavi ko hoce, ali ko je lud da pokusa? Nema tog coveka na planeti koji ce ponoviti Danielove vokale. Obavezno poslusajte HEED - The Call se album zove... Odlicno pevanje, mnogo bolje zvuci od onog jeftinog Crystal Eyes-a... jebi ga....oni tje morati da odaberu nekoga.......prvo se prichalo o Tim Ripperu ali je gitarista odmah rekao da nema shanse da ga zovu.....prvo zato shto je pevao u najusranijem bendu na svetu Iced Earth (?!!!) a drugo shto se kao osoba ne bi uklopio u filozofiju benda... A taj HEED su mi prichali da je do jajeta......moram to da nabavim...... Quote
Apeiron Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Ma da, Heed je dobar, ali jedan je Lost Horizon, tako da ne ocekujes nesto bolje od toga. A ovo za Ripper-a i Iced Earth - no comment. Quote
~MaX~ Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 jebi ga.....i meni je nejasno ali pretpostavljam da ima dobre razloge zashto tako misli........ A ne ocheqjem nishta bolje od LH-a sigurno..... Quote
Apeiron Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Hah, mozda ima srpske korene, pa ga nervira forsiranje americkog patriotizma od strane Iced Earth i one bruke od spota za When the Eagle Cries 1 Quote
Cosmic Antagonist Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Meni je Daniel bio najjaci vokal dok nisam poslusao koncert Lost Horizona i totalno se razocarao (u Daniela samo). Amateri bi bolje pevali od njega, a da ne spominjem sto mu je nastup krajnje inbecilski... Uopste mi nije zao sto je napustio bend Quote
~MaX~ Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 jao sam chuo da bash i jebe kevu uzhivo........mora da si odgledao neki krsh cert.......svako mora da ima jedan takav...... Quote
Apeiron Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Uopste mi nije zao sto je napustio bend To je to. Bolje je godinama nemati pevaca, nego imati Daniela u bendu. Dobro je da su ga se resili... Kakva glupost! Covek razbija vokalom! Daj mi jednoga koji ce otpevati Highlandera! Onaj Gates of Metal je sasvim jasno pokazao da on dobar deo toga moze uzivo izvesti. A ako mislis da je lako pevati kao on sto peva, zasto onda nema hiljade takvih vokala u okolini? Quote
Cosmic Antagonist Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Onako kako je on otpevao koncert mogu i ja da pevam. Quote
~MaX~ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 au jebote....zar je toliko bilo loshe? shalim se.......... ja to moram da vidim..... Quote
Elderane Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 jao sam chuo da bash i jebe kevu uzhivo........mora da si odgledao neki krsh cert.......svako mora da ima jedan takav...... To sto si ti gledao je jedan najobicniji koncertic sniman kamerom nekog pijanog fana.Nista posebno,slazem se,ali nema sanse da bi na osnovu toga izvodio zakljucke... Quote
Cosmic Antagonist Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ma dobro, nije ni bitno, vazno da on vise nije u bendu... Nadam se da ce naci nekog koji ima IQ bar preko 85 Quote
Recommended Posts