~MaX~ Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Dzabe mu to kad svojim ponashanjem odbija sve druge muzichare da sviraju sa njim... zbog svog ega, LH nije nashao pevacha tri godine a kamoli uradio neshto sa novim albumom.... Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 А још мање су урадили са истим певачем, али док он није био у бенду. Quote
StarbreakeR Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Dzabe mu to kad svojim ponashanjem odbija sve druge muzichare da sviraju sa njim... zbog svog ega, LH nije nashao pevacha tri godine a kamoli uradio neshto sa novim albumom.... Istina...a stvarno je steta da takav bend, posle onakvih remek dela, propadne... Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Istina...a stvarno je steta da takav bend, posle onakvih remek dela, propadne... Nece propasti ili se to ja samo neosnovano nadam. Quote
RNA Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Мислим да је ово друго, али сви који су их икад чули се надају... још увек. Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 2 remek djela su izdali, mada mali minus dajem na broj pjesama, jer su uradili svega po 6 na oba, ne racunajuci one "interlude"-e. Quote
RNA Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Колико су дугачке, кад погледаш комплет албуме ни не треба више. Обично људи кад почну да трпају више песама него што треба само сјебу ствар. Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Jeste, ali je zbilja 6 pjesama ispod prosjeka. Quote
RNA Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Није, ако један албум траје 42, а други 52 минута. Разумеш? Quote
ProgressiveR Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Mislim da dužina albuma i broj pesama nemaju nikakve veze sa kvalitetom albuma: naslušao sam se "epskih" albuma od po 80 ili više minuta u koje su bendovi ubacili dve pesme koje vrede i gomilu bljuvotina da bi se popunio prostor. Više volim album od 40 minuta sa 5-6 opakih pesama nego neki od 80 na kome poslušam svaku petu pesmu Quote
~MaX~ Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 I to je tachno.... Again will the fire buuuuuuuurnnnnnn!!!!! Quote
RNA Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Više volim album od 40 minuta sa 5-6 opakih pesama nego neki od 80 na kome poslušam svaku petu pesmu Управо о томе причам! Quote
rhapsoad Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 ne mogu daverujem da ovde nisam postovao ovaj bend mi je u 5 omiljenih iako ima samo 2 albuma koliko je heimanov glas dobar... u svakom slucaju velika steta za njegovo napustanje benda, nije ni heed los, ali je daleko od LH-a cuo sam pre 2 godine da se sprema novi album i da se trazi novi pevac, i od tad nista vise, sajt im nije update-ovan odavno Quote
RNA Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Мајку му јебем, последња два дана на послу евоцирам успомене на два албума овог бенда и плаче ми се што нису потрајали дуже и нису доживели успех какав им припада, а не да том сценом владају свирања курца типа Dragonforce и сличних. Quote
Telcontar Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Ja sam se skoro shokirao kad je na nekom metal najtu u KSTu DJ pustio "Welcome Back" prvo sam se zabagovao onako u trenutku, kao jbt ne seri, naravno vecina ljudi pojma nije imala shta je u pitanju... Quote
Eternal Flame Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Мајку му јебем, последња два дана на послу евоцирам успомене на два албума овог бенда и плаче ми се што нису потрајали дуже и нису доживели успех какав им припада, а не да том сценом владају свирања курца типа Dragonforce и сличних. Takođe u nedostatku dobrog naslova u poslednje vreme bacio sam se na stare proverene stvari i par dana brstim po A Flame To The Ground Beneath. Na sajtu imaju ponovo ponudu majica ovog benda pa razmišljam kako bi bilo cool da se zbave nekako. Quote
RNA Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Што је најгоре, Данијел их је знатно обогаљио. ОД његовог одласка све време су у стању хибернације. Нешто не верујем да ће имати снаге да направе достојан повратак, иако мислим да Војтек још има штошта музички да каже на ту тему. Quote
Stormlord Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Citao sam intervju gde Wojtek pominje moguci povratak Daniela na vokale. Quote
ErliK Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Pa s obzirom i da Danielov bend Heed nije za živeo (a baš sam se nadao novom albumu posle onog "Demo"-a)... Quote
RNA Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Citao sam intervju gde Wojtek pominje moguci povratak Daniela na vokale. То би била најбоља солуција, мада су изгубили доста времена и замајац. Quote
Stormlord Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ko zna, mozda im bas to i treba jer u moru ovih power bendova koji se medjusobno kopiraju oni bi bili veliko osvezenje! Quote
Recommended Posts