Apeiron Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 To je jednostavno kombinacija koja mora da se desi. Daniel je rodjen za Lost Horizon. Taj bend bez njega nije nista, a on bez LH je takodje nista. Uzalud sav kvalitet vokalni, videlo se u Heedu da ne moze to da funkcionise, a videlo se i u Crystal Eyes. Zivi bili, pa to docekali. Quote
RNA Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 (edited) Јуче читах тему од почетка. Шта би са оним трбијут бендом који си намеравао правити? Edited February 12, 2009 by RNA Quote
Eternal Flame Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Citao sam intervju gde Wojtek pominje moguci povratak Daniela na vokale. Daj link za taj info! Ako nisu našli vokal za 5godina onda neće nikad ili da spuste kriterijum pa da ubace mene. Daniel da se vrati pa da opletu nov album jedino rešenje. Quote
Elderane Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E, kad bi... Naspram njih, ostali power bendovi vecinom zvuce kao djecije pjesmice. (Uz casan izuzetak Domine-a ) Quote
Eternal Flame Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E, kad bi... Naspram njih, ostali power bendovi vecinom zvuce kao djecije pjesmice. (Uz casan izuzetak Domine-a ) Daj ne zezaj Morby ima shit vokal. Quote
Prisoner of Dreams Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Domine су кева! Мало ко то разуме, сем Elderane и мене Quote
Apeiron Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Јуче читах тему од почетка. Шта би са оним трбијут бендом који си намеравао правити? Ja? Ne secam se te izjave, mora da sam p'jan bio Quote
RNA Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Прошарај мало првим двема страницама, па ћеш налетети. Quote
Eternal Flame Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 (edited) Nov vox haha ili ovo Ovi razbijaju Hearts Of Storm Edited February 13, 2009 by Eternal Flame Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 PA i nije bash tolko dobar:P Quote
Apeiron Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Tacno razmisljam da napravim LH Tribute webpage... Kad vec nece niko drugi, a kad mogu hrvati... @ RNA - Na ovo mislis? WEBPAGE, a ne bend tribute, kakav crni bend, ko bi ono svirao, a kamoli pevao Quote
azal Posted February 13, 2009 Author Report Posted February 13, 2009 haha aj sad starac, nemoj izdati, obecao si Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 (edited) I will help you remember by kicking your ass And the will shall return And again hearts shall burn All the horns now will sing Leading you back to the metal winds Edited February 13, 2009 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Stormlord Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Meni je Highlander definitivno najbolja njihova pesma kao i jedna od najkompletnijij koji sam ikada cuo u ovom zanru! Quote
Eternal Flame Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 (edited) @ RNA - Na ovo mislis? WEBPAGE, a ne bend tribute, kakav crni bend, ko bi ono svirao, a kamoli pevao E i ja sam imao ideju da se napravi neki fanklub za Srpsko područje ali nikad nisam imao vremena. Verovatno bih nas bilo 9ipo koji su čuli za LH. PS: Slušaj ovog magarca Edited February 13, 2009 by Eternal Flame Quote
RNA Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Људи које видиш овде на теми + можда још толико који су преко нас упознати са бендом. Quote
Apeiron Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 PS: Slušaj ovog magarca Hahah, izvristao covek milion pesama i to u autu Quote
Eternal Flame Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Hahah, izvristao covek milion pesama i to u autu Evo nešto za tvoju dušu http://www.youtube.com/watch?v=3Zs0x7x7_V4...feature=related Quote
Eternal Flame Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Daniel peva u nu metal bendu ccc http://www.myspace.com/lavettband Quote
Apeiron Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Daniel peva u nu metal bendu ccc http://www.myspace.com/lavettband Jaoj... Dacu mu par slusanja, cisto respecta radi... ali slika benda uopste ne obecava Quote
ProgressiveR Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) Odo' u špajz da uzmem štranjku da se ovešam .... Edited February 24, 2009 by ProgressiveR Quote
azal Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 tu je basista celavi iz Dark Tranquility takodje. jes malo gej, ali nije strasno. Quote
ProgressiveR Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) Ma daaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!! Koliko me bilo sramota .... jbt! Ovo je blagi užas! Gej gej gej gej gej gej! Ovaj čovek je nekada pevao "Welcome back, to the days of thunder! " a sad peva kako ga dečko jeb'o u dupe pa ga šutno i sad je jako tužan! Pu! Pu! Uaaa! Crk'o majci na petak! Moja dilema kao velikog fana Lost Horizona je: da li ej tada bio nesikren ili sada? Ne znam koji je gori od ta dva slučaja .... pu! Edited February 24, 2009 by ProgressiveR Quote
Apeiron Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Crk'o majci na petak! Iskren da budem, muzika i nije toliko nepodnosljiva, koliko jeste cinjenica da je to Daniel Highlander, svi znamo ko je i sta moze. Ovde ni 2% njegovih glasovnih mogucnosti nije iskoristeno... Quote
Recommended Posts