Jump to content

Recommended Posts

Posted

pa esu oni normalni?! pa prosli put kad su svirali sa downstroyem je bilo 200 din. pa nas je u publici bilo 10 ili tako nesto... a jce bio slipknot, svi su izlomljeni i umorni... ja sam mis'io da je ulaz djaba posto im je u cilju da dodje sto vise ljudi zbog snimka, i nisam video nogde da pise cena ulaznice...

sta sad da radim, koga da opljackam?..

Posted

prejupi=pre+jupi

znas kako je sad postalo modeno da se govori prejako, preludo, pre-sta god, bar kod mene u selu... a "jupi" je nesto kao super, znas kad je dete radosTno pa vikne "jupiiii!"

a sproveo=proveo... ovo je sigurno samo iz mog sela, ima jedan covek, inace tast mog drugara, koji kaze "lepo se Sprovedi" kada nekom pozeli dobar provod

eto...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
e lazo, mogao bi da mi poneseš kajš, pošt ću da dodjem da vas gledam, ili javi strahinji da mi ponese ako dolazi ;)

bole me patka, nek ti spadaju pantalone, a te gej fore sa Strasnim me ne zanimaju :P

Posted
kaze se "at" beer fest, ne "on"

Ako je to jedina zamerka , onda do jaja... at balls...hahahahah... Znamo Lazo da si bio u Ameriki, ali sada stvarno preterujes... Sledeci put cu na cirilici sve da pisem, ili cak na Glagoljici...

Posted

Jbt umesto da mu kažeš "hvala" što čoveka ne mrzi da te ispravlja i što mu je stalo da srpska scena ne deluje nepismena pred ostalom ne-srpskom publikom, ti ga nacrni.

Evo i ja da imam jutrjub na poslu i da sam pogledala, sigurno bih ti rekla. Iz najbolje namere :pivopije: naravno.