ÆSTROPHOBOS Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Vidimo se u cetvrtak Dajte neku Panteru tipa "Becoming" da nam se Jejina malo pomuci hehe Quote
Amphitritê Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Dajte Message in Blood.. moćna stvar... Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ma lozim, jebes obrade bit ce do jaja i bez njih Quote
MunzeMetal Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Ovo sam dobio preko e-mail -a a vidim jos niko nije postavio ovde. ''Ovom prilikom Vas pozivamo da podržite beogradski thrash metal sastav RAPIDFORCE 18 juna tekuće godine u Living Room-u (ex-mala sala SKC-a). Koncert će biti sniman na 16 kanala, sa 3-4 HD kamere, a snimljeni materijal će poslužiti za live DVD koji je u pripremi, kao i video spot.'' Pesmarica izgleda ovako: 1.) Intro / Who Wept For Them 2.) Curb 3.) Worthless 4.) Sky\'s Burnin\' Higher 5./6.) I Will Stand Alone / Shame 7.) Recognition 8.) Breakout 9.) Far From Myself 10.) Blindness 11.) Eyes For An Eye 12.) Hero 13.) Stop On The Edge 14.) Strong Enough 15.) Glamoch 16.) Something To Destroy 17.) A Song For Me Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Ovo sam dobio preko e-mail -a a vidim jos niko nije postavio ovde. ''Ovom prilikom Vas pozivamo da podržite beogradski thrash metal sastav RAPIDFORCE 18 juna tekuće godine u Living Room-u (ex-mala sala SKC-a). Koncert će biti sniman na 16 kanala, sa 3-4 HD kamere, a snimljeni materijal će poslužiti za live DVD koji je u pripremi, kao i video spot.'' Pesmarica izgleda ovako: 1.) Intro / Who Wept For Them 2.) Curb 3.) Worthless 4.) Sky\'s Burnin\' Higher 5./6.) I Will Stand Alone / Shame 7.) Recognition 8.) Breakout 9.) Far From Myself 10.) Blindness 11.) Eyes For An Eye 12.) Hero 13.) Stop On The Edge 14.) Strong Enough 15.) Glamoch 16.) Something To Destroy 17.) A Song For Me Fala Munze, hehehehehehehe Quote
MunzeMetal Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Fala Munze, hehehehehehehe Nema na cemu Quote
metallicus Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Ovo sam dobio preko e-mail -a a vidim jos niko nije postavio ovde. ''Ovom prilikom Vas pozivamo da podržite beogradski thrash metal sastav RAPIDFORCE 18 juna tekuće godine u Living Room-u (ex-mala sala SKC-a). Koncert će biti sniman na 16 kanala, sa 3-4 HD kamere, a snimljeni materijal će poslužiti za live DVD koji je u pripremi, kao i video spot.'' Pesmarica izgleda ovako: 1.) Intro / Who Wept For Them 2.) Curb 3.) Worthless 4.) Sky\'s Burnin\' Higher 5./6.) I Will Stand Alone / Shame 7.) Recognition 8.) Breakout 9.) Far From Myself 10.) Blindness 11.) Eyes For An Eye 12.) Hero 13.) Stop On The Edge 14.) Strong Enough 15.) Glamoch 16.) Something To Destroy 17.) A Song For Me Tako bi volio da prisustvujem ovom događaju.Nažalost ne mogu. Quote
Guest **VaNDaL** Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 7.) Recognition 13.) Stop On The Edge Za ove dve nikad cuo,jel to sa demo albuma?? P.S ajd ako neko zna gde da nadjem demo neka javi Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Ovo se ne propusta, ko ne dodje mala mu kita i riba ce mu automatski udariti sankcije na kex Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Da, bend koji je izdao 1 album i to pre 15 godina i nikada vise nista nije uradio. Ne znam koja je svrha njegovog postojanja. Hahahaahaha, a koja je vasa svrha postojanja mlada damo Quote
Ајлин Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Svrha postojanja Rapid forcea, The Charmed One, je ljubav prema mjetalu. Nije jedino merilo stvaralaštva koliko je ko albuma izdao, znaš. Kao što nije merilo stvaralaštva koliko sam ja ručkova skuvala u životu. Quote
krchulj Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 cekaj bre, kako samo 1 album, pa letos im je izasao album i to za nemacku kucu, sad spremju novi, a iz 90ih ima i onaj demo... Quote
Divlji Tigar Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Pa citirani post je iz 2006. godine. Quote
Baal Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 (edited) I posle je ona moderator na domaćoj sceni... Jebo sliku svoju. Inače, to je Shamandalie, samo što joj je to stari nick. Inače, verovatno se vidimo na svirci, ako ne budem preumoran. Edited June 16, 2009 by BaalBehrit Quote
krchulj Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 a i ovaj laza nasao da size frku oko posta iz 2006. Quote
Grobodan Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Glupost ne podleže tako prostim dimenzijama kao što je vreme, ona je večna. Quote
Ајлин Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Pa do tog datuma koji je tamo na komentaru je i bio taj jedan album. Ali opet nije mi jasno, kakve veze ima ko je koliko albuma izdao. I da su nula albuma izdali šta to ima veze, ako ljudi vole da sviraju nek' sviraju, dok ima ko da im dolazi Svašta Quote
Uruk Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Inače, verovatno se vidimo na svirci, ako ne budem preumoran. +1 imam ispit tad, tako da cu navratiti najverovatnije posle ispita taman, samo ako ne pocne kasno Quote
Ајлин Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Šta? Pa valjda neće iza 22h da počne, sve mu... radni dan je... Quote
Baal Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Ma neće, nego ja konkretno ne spavam ovih dana jer učim nonstop zbog ispita koji imam u četvrtak, pa kapiram da ću, kada dođem sa ispita, da zabodem da spavam i ko zna kada ću ustati, a gleda mi se koncert. Imam svirku u petak pa zbog toga mislim da neću stići da se odmorim, nažalost. Quote
Ајлин Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Ah, spavanje, večita tema... Sviraće oni još, imam utisak da je ovo tek početak serijala RF svirki... Jopet mjetal! Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Pa do tog datuma koji je tamo na komentaru je i bio taj jedan album. Ali opet nije mi jasno, kakve veze ima ko je koliko albuma izdao. I da su nula albuma izdali šta to ima veze, ako ljudi vole da sviraju nek' sviraju, dok ima ko da im dolazi Svašta Cini mi se da su neki ne sredjkeni emotivni racuni, posto doticna mlada dama bas hejtuje RF i to ne samo na ovom usranom forumu... Quote
Dersu Uzala Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 U sustini iz tog benda originalno ne ostade niko sem Koleta. A bili su vrlo bitni momci. I komponovase stvari. Jaksa je tu imao tonu materijala u startu, ostali su manje vise malcice aranzirali i ponajvise odsvirali. Otuda se onaj demo i slicni radovi s pocetka devedesetih razlikuju od danasnjeg materijala. Al' dobar je i ovaj skoriji materijal, pustim si s vremena na vreme. Moracu da pazarim 'gotov' album preko neta da cujem finalnu produkciju, ja imam onaj neki mix pre masteringa. Ili cak finalnog mixa. Quote
Amphitritê Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 - -- EH, POKIDALI SU U CETVRTAK U SKCu KOD ZLATKA - -- BILO JE LEPO OPET ChUTI "FAR FROM MYSELF" POSLE 14 GODINA - -- NISAM SIGURAN ALI MISLIM DA JE BILO I PAR STRANACA U PUBLICI, CjELAVIH, BRKATIH I SL... - -- NADRKANO... - -- URBANO... - -- ISKRENO - -- - - Nemam šta da dodam... Quote
Recommended Posts