Feniks . Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Imaju album Apotheosis of War, izdat mislim 93.g. Meni je to jako dobar album. Quote
Wild Child Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Moj cale je odsvirao taj album! Blindness je najjaca stvar. Quote
Feniks . Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Blindness je najjaca stvar. Jeste, ta stvar ubija! Thrash przacina! Mada, ima na albumu jos odlicnih stvari, sve su dobre! Quote
Amphitritê Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Moj cale je odsvirao taj album! Blindness je najjaca stvar. Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Jaksa je valjda u skorije vreme dobio decu, ne verujem da mu je dete toliko. Quote
Feniks . Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ne verujem ni ja, to je neka zajebancija, nema veze. Cekamo album i dalje... Quote
Tetragrammaton Cleric Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Dosta tih 'starih' stvari od 'Rapid Force' su jos starije nego sto mnogi misle i datiraju iz kasnih osamdesetih, iz Jaksinog ranijeg benda 'Aggressor' koji je i zapoceo celu pricu. Istina, bio sam prisutan na prvom koncertu Aggressora na Masincu i svirali su te bas, bas stare stvari. Jedna od vecih nepravdi koja je ucinjena Rapidu jeste sto nisu bili predgrupa Metallici na koncertu u BGD.To bi im mnogo pomoglo u karijeri.Ali za predgrupu su ionako glasali ljudi koji nisu ni dosli na koncert, inace ne bi onoliko flasa letelo na van gog... Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ne znam za Rapid Force, sto da ne. Svakako bi bili bolja predgrupa od sugavog Van Gogha. To glasanje je bilo jedna od najglupljih stvari ikad vidjenih. Kao kad bi ljudi izglasali Kraljevski Apartman kao predgrupu Sinanu Sakicu. Quote
Feniks . Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Jedna od vecih nepravdi koja je ucinjena Rapidu jeste sto nisu bili predgrupa Metallici na koncertu u BGD.To bi im mnogo pomoglo u karijeri.Ali za predgrupu su ionako glasali ljudi koji nisu ni dosli na koncert, inace ne bi onoliko flasa letelo na van gog... Slazem se. Rapid Force bi sigurno naisao na odobravanje publike i dobro zagrejao i prodrmao masu za razliku od onih , da im ni ime ne spominjem... Quote
Vuk Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Kao kad bi ljudi izglasali Kraljevski Apartman kao predgrupu Sinanu Sakicu. shto uopshte nije iskljucheno Quote
Amphitritê Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 E, da, momci sviraju 28.10. u Indjiji, raspitah se mozda cu da odem ako poslovne obaveze dozvole Quote
Wild Child Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 hehe, nije mi cale Jaksa,nego Sile bubnjar sada svira u Plutoniji! poz Quote
Dersu Uzala Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Istina, bio sam prisutan na prvom koncertu Aggressora na Masincu i svirali su te bas, bas stare stvari. Cek, kad bi to bilo, taj koncert? Koja je to postava Aggressor-a? Nesto mi stade mozak . Quote
Zaki Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Neko je trazio spisak pesama, pa evo: Rapid Force – “Apotheosis of War” A strana 1. Shame 2. Far From Myself 3. Blindness 4. Breakout 5. Union B strana 1. Sky’s Burning Higher 2. Legacy Of Pain 3. Real N.M.E. 4. Hero Produkcija: Kosta Bogdanovic, Ljubomir “Superman” Pejic i Rapid Force Rapid Force: Doctor – glavni vokal Kole – solo i ritam gitara, vokal Yaksha – bas, vokal Victor – bubnjevi, vokal Kasetu je izdao “Silver Cross Records” 1993. godine, pod brojem 014. Quote
RNA Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Plocu je izdao Carlo Records pod brojem 010. Quote
Dersu Uzala Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Rapid Force: Doctor – glavni vokal Kole – solo i ritam gitara, vokal Yaksha – bas, vokal Victor – bubnjevi, vokal Cek bre, tu fali drugi djitrista, zaboravih mu ime. Victor-ov drugar iz kraja, sa Rijeke valjda. Njih dvojica su zajedno izbegli u Bg sa porodicama za vreme rata, jer su im matorci vojna lica. Ne mogu da se setim imena doduse. Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 On na albumu nije naveden, niti ga ima na fotkama iz tog perioda. Quote
Dersu Uzala Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 (edited) Kapiram ali to ne znaci da ga nije bilo. Stavise, snimao je album sa njima. Ruku na srce, dosta tog materijala je snimio Aggressor a ne Rapid Force, par godina ranije. I svirao live. Neke stvari su samo remasterizovane. Vokali su ponovo odradjeni. Kole nije imao bend, Victor, i ovaj drugi baja djitrista, nisu ni bili u Bg. Za bubnjevima su bili Adolf i Bruno. Sa Jaksom na basu i vokalu. Leo i Dzaja na gitarama (uredno se svima zahvalise na sleeve-u). Edited December 24, 2006 by Dersu Uzala Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Znaci, postoje sniumci Aggressora? Ima li to neko, ocu da cujem! Quote
Dersu Uzala Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 (edited) Postojali su, i audio i video. Ako ih iko ima, onda je to verovatno Jaksa. Leo ih je isto imao ali je pitanje gde su sada. Imao ih je i Dzaja ali ih je izgubio, zaturio. Postojao je li 'live footage' sa koncerta na Beogradskom Sajmu, sa Heller-om i Bloodbath-om. Tamo neke recimo 1988 ili 89. Edited December 24, 2006 by Dersu Uzala Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 U, do jaja, moracu da cimam Jaksu da mi da da to presnimim! Quote
Dersu Uzala Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Sta radi matori Jaksa ovih dana, cime se bavi? Quote
RNA Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Nemam pojma, s vremena na vreme naletim na njega na berzi. Odatle ga i znam. Quote
Recommended Posts