Dersu Uzala Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Ima l' sta novo, sta rade matore kuke? Quote
RNA Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Spremaju se za WOA Metal Battle... Quote
krchulj Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Kole ja danas bio na pinku sa Sladjanom Milosevic Quote
RNA Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 On je radio s njom kad god je i ona nesto radila po povratku iz Amerike. Quote
Шарки Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Видео сам и ја. СвиЏа ми се та метализација С.М. Quote
RNA Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Ima toma ihaha, samo sto se ne secam da je radila ista jos od 1999/2000. Bio sam na promotivnom koncertu proslog albuma i super je zvucalo. Quote
Шарки Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Знам да има ихаха, и ја сам преслушао Animal Tested или како већ се зове, и не звучи лоше. А она је таква лудача да ја немам речи. Quote
RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 U tim godinama treba imati stvarno ekstra energiju, pa svirati metal. Jes' da je moderni, ali nije lose uopste. Mada, ja se rado secam i nekih njenih pop radova iz 80-ih, npr. pesma 'Za hiljadu i jednu noc'. Quote
enclave Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Vazno! Zamolio bih nekog od clana benda Rapid Force da mi se javi ili preko ovog foruma ili preko ove svirke.Najbolje bi bilo da mi posalje broj telefona na mail [email protected] Zeleo bih da ih pitam nesto u vezi neke svirke krajem marta! Unapred hvala! Quote
Guest Whiskey Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Jel ima negde da se nabavi spot HERO, najbolji spot koji sam gledao, ne pamtim Ako treba da se plati... ne pitam Kamera je extra, a o montazi necu ni da pricam, neprevazidjena. Ja bih vas predlozio za MTV BVA ( best video awards) Cak i ljudi koji ne slusaju metal, nisu mogli da odvoje oci od spota dok su ga gledali (tako mi bar rekose) Takva video produkcija, kreativnost i preciznost, nisu vidjeni na ovim prostorima Nisam video da se neko tako dobro izrazio, da je povezao prvo muziku i text, a potom i sliku uz sve to, SAVRSENO Veliki pozdrav za RAPIDFORCE i za tvorce spota, ma ko oni bili Quote
RNA Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Imam ja taj spot na promo disku, pa ako ti treba samo mi das jedan RW disk, da ti ne arcim ceo CD za jedan spot. Quote
Guest Whiskey Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Imam ja taj spot na promo disku, pa ako ti treba samo mi das jedan RW disk, da ti ne arcim ceo CD za jedan spot. EXTRA, bas ti hvala Quote
Feniks . Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Hoce li oni ikada izdati novi album? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Mozda kada se vrati Doc u bend:)hahahaha. Quote
RNA Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 То би био крај. Сем тога, Роберт је бар 15 пута бољи певач од њега. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Heheehe sto bi bio kraj ?!?! Meni se ne svidja kako Robert peva jebem li ga ne lezi mi taj M.Head/Zetro Souza varijanta. Quote
RNA Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Не лежи ни мени, али боље изгледа, боље звучи. Докторово певање ми је увек било најслабија ствар у старој свирци. Quote
Fetus Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 otkinuli su svirku pred soulfly...hero,keva!!! Quote
Feniks . Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 (edited) I kada ce novi album, 2o12.g.? Edited March 13, 2007 by Strahinja Quote
RNA Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Кад би неко из бенда могао да се појави овде, па да ти каже. Колико је мени познато, да поновим опет, цео албум је снимљен још 2003. кад се појавио онај промо, али зашто га не издају то већ не знам. Quote
Dowla Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Video sam ja bend sada na maidenima, ali me je mrzelo da im prilazim. Glas mi je pukao od pevanja,urlanja i vristanja... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 (edited) Кад би неко из бенда могао да се појави овде, па да ти каже. Колико је мени познато, да поновим опет, цео албум је снимљен још 2003. кад се појавио онај промо, али зашто га не издају то већ не знам. Verovatno sto dolaze sa brdovitog balkana i izdavace bendovi sa ovog prostora bas i ne interesuju preterano... a pretpostavljam da manager ne zeli da izdaje za neku krljomu izdavacku kucu . Mada to je samo teorija ... Edited March 15, 2007 by Frubi666 Quote
RNA Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Увек постоји опција да се изда албум, а за концерта шта буде. Кад долазиш из Србије, мораш да направиш неке уступке. И у крајњој линији, треба циљати на издавачке куће које би то стварно и могло занимати. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 (edited) Pa znam ja to sve , nisam ja ni spominjao koncerte , jebes koncerte ... Generalni problem sa nasim bendovima je da dolaze iz Srbije, a ne kvalitete njihove muzike koju sviraju ( kada bi se po tome sudilo gde bi nam bio kraj...). Cak sta vise dajem ruku da neki nasi bendovi siju 90% zapadno evropskih bendova... da se ne lazemo . Pricao sam sa jednim managerom iz Hrvatske i on je progurao svoj bend sasvim solidno, i dosli su do toga da pregovaraju sa C.Mediom. Medjutim bila je opcija ili oni ili bend iz Norveske , sta mislite koji je bend dobio ugovor? Edited March 15, 2007 by Frubi666 Quote
RNA Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Али зашто одмах пуцати на толике издаваче? Шта фали мањима (а квалитетнима) за почетак? Уосталом, кад издаш први албум негде напољу то је сјајна реклама за будуће веће подухвате. Quote
Recommended Posts