RNA Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 А што мислиш да Коле залази овде? Од свих чланова бенда, једино се Неша пријавио. Quote
Roadchick Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Evo ja ću da prenesem pozdrave Koletu A da li je mnogo očekivati da me se Sale SMF seća ako smo se poslednji put videli pre nešto manje od 10 godina Maki iz ZMN, on, ja i neka smešna cigara što ide u krug... Quote
Dersu Uzala Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Evo ja ću da prenesem pozdrave Koletu Aj' te zamolim, kad mu vec prenosis pozdrave, reci mu da ga pozdravio i 'Dzaja'. Znace on. Hvala. Quote
Dersu Uzala Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 (edited) 'Ajde! Nije nikakva sala, zajebancija. To je bio moj nadimak pre 15-20 godina. Try it, see what happens . Edited June 24, 2007 by Dersu Uzala Quote
Roadchick Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Kole kaze sledece: "Hvala što si mi javila jer Dzaju nisam video 15ak godina, dobar mi je drugar, a Sale SMF mi je kao burazer!" A ovo sad ja pitam - Pa de si ti Dzaja proteklih 15 godina?? Quote
Dersu Uzala Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 U L.A.-ju. Nego jel ima taj (Kole) neki email? Quote
Roadchick Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Pravo da ti kažem ne znam, pitaću ga pa ću ti proslediti na pm, ali mislim da kući nema net još uvek... Quote
RNA Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Коле одупире новим технологијама колико код може. Quote
Divlji Tigar Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Kad bi se samo tako odupirao modernom metalu? Quote
Dersu Uzala Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Коле одупире новим технологијама колико код може. Provalio sam. On jos uvek svira Brankovu (Branko Radulovic) djitru koju smo, koliko se secam, isli da pazarimo od Vlade iz 'tri-kocke-secera'. Ima tome 20-tak godina. Stavise, oni su se menjali valjda, uz neku doplatu. Quote
RNA Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Kad bi se samo tako odupirao modernom metalu? Ах, па то не може. Скоро сам причао с њим и рече човек да се треба стремити нечем новом и напреднијем. не знам само што онда од реоформљења наовамо све песме звуче као да их је покојна Пантера правила. Edited June 29, 2007 by RNA Quote
Shamandalie Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Bolje da ih je pravio Marco Hietala nego Pantera. Quote
Amphitritê Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ono shto sam chuo na maj spejsu je blago recheno DO YAYA. Energichno ko stari Machine Head i Pantera- goddamn it Znachi ovih dana dobijamo izveshtaj dali su legle pare za fest (Rock On-Pirot metal fest),pa da dodjete i onda You see us comin' And you all together run for cover We're taking over this madafuckin`town! Otom potom Pozz, Slavko (Drop D-ead) Lepo ja kazem da su momci kraljevi... Quote
Secracon Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ljudi, ja se izvinjavam u njeno ime: Bolje da ih je pravio Marco Hietala nego Pantera....evo obećavam da ću je od sada redovno tući! Quote
Shamandalie Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Viditite samo šta ste uradili, uništili ste temu. Sad niko ne sme ništa da piše, jer ko zna šta misle kada pročitaju ovakve komentare. Quote
dr.lecter Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 ...a ona se sve namjesta, satro trava je skakilja... Quote
RNA Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Било би лепо да то чује још неко сем чланова бенда. Quote
Vlaja Buraz Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 ...a ona se sve namjesta, satro trava je skakilja... :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: - "Je li, boga ti, jesi čuo da Milić neće nastupiti sa Stonsima?" - "Pu jebem ti lebac!" Quote
dr.lecter Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Prepali se picici ingliski da ce Mica da im ukrade show,u sta ja i nesujmam,pa ih otkazalo. Moracu nazvati Vukasina da vidim da li on nesto moze pogurati Quote
chovasie Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 i sta bi na kraju sa Rapidom??? da li je ikada izasao taj album? imam 5 stvari svega i to je sve sto sam ikada naso! slao sam im cak i mail jednom prilikom i odgovorili su mi da je snimanje albuma u toku, a to je bilo pre 2 godine mozda :/ zanima me da li je album ikada izasao i sviraju li oni uopste negde?? ns????? slusao sam ih na exitu i u dvoristu jednom prilikom... DO JAJA! nadam se da se nisu razisli i odustali... kako god.. poz svima i sve najbolje! Quote
Man From The Crypton Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Mozda bolje da ih pitas na MySpace-u... Ne vidim razlog sto bi se raspali !!! Kad smo svirali zajedno u Pirotu na Rock On-u, ljudi su stvarno razvalili !!! Od tada sam definitivno siguran koji je NAJ srpski metal bend !! Quote
Recommended Posts