VoivodBG Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Malo osvezavanje teme: In January 2008 RAPIDFORCE signed a deal with Twilight Zone Records. First album under this label will be out soon. Check in for further updates! www.twilightzonerecords.de www.twilight-vertrieb.de !!!!! RAPIDFORCE - "BURST UNDER PRESSURE" NEW ALBUM OUT IN JUNE 27th, 2008. under TWILIGHTZONERECORDS !!!!!! 1. Who wept for them 2. Strong enough 3. Hero 4. Eyes for an eye 5. Worthless 6. Glamoch 7. I will stand alone 8. Apostol of madness 9. Something to destroy 10. Curb 11. A song for me Quote
gile Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Ajd da vidimoi to!!! Bilo je krajnje vreme!!! Quote
Shamandalie Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Ni meni. Mnogo je saren i ne-metalan. Kad ovako nesto vidim, pre bih pomislila da je neki ozloglaseni hip-hop. Quote
gile Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Bicu zloban- totalno slican fazon jednom Panterinom omotu! Far beyond driven maybe?! Quote
RNA Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Не видим да овде некоме буше лубању или гузицу. Quote
dudi Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Ovaj omot nema nikakvih slicnosti sa Far beyond driven . A jeste za Far beyond driven ima dve vrste omota (ono sa guzicom su valjda zabranili) Quote
VoivodBG Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Omot ima tresh estetike, posto je sve zamuljano, nekako mi najvise odskace crveni logo RF-a, bode oci i mislim da bi morali da mu promene boju. Quote
Жвакић Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 То није толико важно. Важније је да ће најзад албум бити објављен. Quote
RNA Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 A jeste za Far beyond driven ima dve vrste omota (ono sa guzicom su valjda zabranili) Плоча је објављена само са тим забрањеним. Quote
gile Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Omot ima tresh estetike, posto je sve zamuljano Na ovo sam mislio... Quote
Dersu Uzala Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Nego, dokle bre ovaj 'Hero'. To se vuce od '90. Quote
RNA Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Јок, од 1989. а вероватно и раније. Али, та песма сад, осим текста, нема везе с оригиналом. Quote
Dersu Uzala Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 (edited) Nije bend postojao ranije. A i ja spomenuh '90 jerbo mislim da je tada to snimano. Za onu kasetu gistro. Imao sam tu kasetu nedje, poslali mi ovi kad je izasla. Edited April 29, 2008 by Odliveni Mozak Quote
RNA Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Шта гистро? Tо је демо "To Sky And Back", све песме одличне, много боље него на албуму касније. Ако ти не треба та касета, био бих заинтересован за то. Имам цео демо пребачен на ЦД, али нешто ми интро зајебава, а и немам омот. Quote
VoivodBG Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Hajde ako ti nije problem uploaduj taj demo na rapid. Quote
Dersu Uzala Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 (edited) Шта гистро? Tо је демо "To Sky And Back", све песме одличне, много боље него на албуму касније. Ако ти не треба та касета, био бих заинтересован за то. Имам цео демо пребачен на ЦД, али нешто ми интро зајебава, а и немам омот. Drage volje bih ti dao, ali sam nazalost korpu sa kasetama napokon bacio negde tokom neke selidbe. Mozda moj ortak ima u BG-u, kad bude isao nazad zamolicu ga da pogleda. Kazem 'gistro', jer te pesme nisu ni snimane za tu kasetu, ni za album, stavise, nije ih Rapid Force ni snimao u celosti. Pesme sa "To Sky and Back" su u stvari radjene i snimane ranije ('88/'89) od strane benda Aggressor Kasnije je Kole nasnimio ritam gitaru tu i tamo, neke stvari su promenjene ali su sve bazicne ritam gitare i solaze od ovih likova iz Aggressor-a ostale. Textovi su doradjeni i vokal snimljen (originalno je pevao Jaksa). Taj bend se raspao pa su basista i bubnjar usli u semu sa ortakom Koletom koji u tom momentu nije imao angazman a bio je veliki fan rada i dela Aggressor-a. Onda je otisao i bubnjar a dosli su momci sa Rijeke. Edited April 30, 2008 by Odliveni Mozak Quote
RNA Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Аха, значи то је прича. Видиш, видиш... Него, је л' онда вокал на дему Јакшин или Докторов? Мени оно звучи као Доктор. Quote
dr.lecter Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Плоча је објављена само са тим забрањеним. Ploca postoji sa oba omota samo sto je ploca sa guzicom kako vi to nazivate uradjena kao DLP ui jeste li uopste ukapirali sta je tu odslikano pored guze? Quote
RNA Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ја сам видео плочу само с тим омотом, а нисам нешто загледао. Није ме занимало. Quote
dudi Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ploca postoji sa oba omota samo sto je ploca sa guzicom kako vi to nazivate uradjena kao DLP ui jeste li uopste ukapirali sta je tu odslikano pored guze? To sam hteo bas da kazem , Jeste ploca postoji sa oba omota ono sto sam ja video nije bio DLP . Obicna gatefold , sta ima pored guzice ? Burgija i neke kuke Quote
RNA Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Па, и она с гузицом има бургију, само што ту сврдла у гузицу, а на оном другом омоту у чело. Quote
Feniks . Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Sinoc sam pricao sa Koletom...zapreceno mu je da ne smeju vise praviti pauze u radu, shvatio je ozbiljno upozorenje )) Quote
Recommended Posts