soul wandering Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 celavo>>>neke tamo frizure iz zemuna Quote
BLAGOJE Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 celavo>>>tamo neke frizure iz zemuna fiksd i mrs bre sa ovom pricom sa ove teme 1 Quote
oʞɾoƃ Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 jebo vas otac vidim X novih postova, otvaram temu da vidim šta se dešava, a vi kenjate o frizurama ova tema da se zaključa za sve osim mene i blagoja Quote
oʞɾoƃ Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 ima više od 8 godina, a kao da je juče bilo Quote
Lou Posted March 13, 2014 Author Report Posted March 13, 2014 Nije ni tvoja zurka daleko od Lunarke. Quote
BLAGOJE Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 ova tema da se zaključa za sve osim mene i blagoja molim lijepo Quote
Lou Posted May 20, 2014 Author Report Posted May 20, 2014 SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE SNORE Oslepeo sam. Quote
BLAGOJE Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 znao sam d je danas dobar dan da se vrnem na forum dje mu je celana kurac ga nabijem i dje je album i sto se ukriva da je zgotovio zadnji gejhem i sto su svi u skandinaviji poludjeli za ec1000vb,kao nemaju para za pravi esp ili se i tu stedi pas im mater jeba' i zajebao je tekst satir,ne samo da ne svira zbog tenditisa vec ga je sklepio alchajmer tako mu i treba kad je govno incestuozno 1 1 Quote
Lou Posted May 20, 2014 Author Report Posted May 20, 2014 Ne samo da je zajebao tekst, nego mu je i glas u kurcu, više nego kada su snimali The Age Of Nero. Quote
BLAGOJE Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 boli njega patka,zajebava se sa vinom i u momentima dokolice opici po koju sa drugarima ali bitno je da bivsi celavi konacno nesto radi s'zivotom,pun mi kurac vise da na dvije godine citam da mu je neko bio na stan i da su gustirali vino i ccpk Quote
Towards The Inevitable Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Brojna Snorre worship bratija ce imati sta interesantno da procita ovde: http://towardstheinevitable.com/the-deathtrip-interview-2014/ 1 Quote
Lou Posted November 17, 2014 Author Report Posted November 17, 2014 Snorre Ruch has mixed the album and he really did it superbly. Did he contribute with some riffs or lyrics for the album as well? Also, please be so kind and throw some light on whether or not Thorns are still an active band or not? Does Snorre work on some new songs? Host: No, he didn’t contribute in that way, though he made the intro and also recorded Aldrahn’s vocals so his assistance and support has still been invaluable. And Thorns is still active as far as I know, yes, with lots of new songs. Just needs polishing off and releasing I guess. Svašta novo da pročitamo, ista vest kao u 2008. godini. Quote
Demon Seed Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 na dve godine čitamo da mu je neko bio nastan i da su gustirali vina Quote
Demon Seed Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Nego, pade mi na pamet, što ga ne pita i za Ihsahna u završnom delu intervjua? Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 I jel istina da je Euronymous imo govnjiv dildo sakriven u sobi? 2 Quote
Lou Posted December 18, 2014 Author Report Posted December 18, 2014 I jel istina da je Euronymous imo govnjiv dildo sakriven u sebi? Quote
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 gde je sad onaj faprilov post sa povraćanjem gulaša u šerpu Quote
Miilos Posted May 25, 2016 Report Posted May 25, 2016 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=H0wRpPDvDNs Ovaj u beloj majici je Snorre, pa ako nekoga zanima... Nisam puštao, pojma nemam kako zvuči. Edited May 25, 2016 by Miilos Quote
Lou Posted May 30, 2016 Author Report Posted May 30, 2016 Nije to ništa posebno, Thorns LTD mu služi kao podloga da (uglavnom od semplova svojih pesama) pravi ambijentalne kolaže za izložbe i tako te stvari. Više zezancija i usputna šljaka nego išta drugo, rekao bih. Quote
Recommended Posts