Jump to content

Falling Skies (2011-2015)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

To je to,i poslednja dva lika su ubili.Viver je odvratan postao,ljigaviji je od polovine Mejsonovih sinova.Cak je i jebeni Poup u poslednje 2-3 epizode iritantan.Uspeli su,napravili su seriju sa najiritantnijim,najodvratnijim i najljigavijim likovima ikada.Cak mi je i onaj vanzemaljac Kociz nepodnosljivo iritantan.Ocajna je sezona...gluma katastrofa,zaplet krsina,scenario u kompletu los...iskreno se nadam da je ona njihova cerka crkla i da se vise nece pojavljivati,ali kurca baba vecerala,garant ce oziveti krmacu u sledecoj sezoni.Ova serija je toliko nelogicna da to naprosto boli.No dobro,elf je o svemu tome lepo pisao,ne bih tu nista dodavao.Da je neka druga tematika u pitanju,batalio bih gledanje,prsli su nacisto.Ali nastavicu...vanzemaljci,karakondzule,rat svetova,picke materine...tematika drzi.

I da...iskreno se nadam da ce onaj najmladji Mejsonov sin crknuti i skapati u najgorim mukama.A decaku koji ga glumi zelim da u buducnosti promeni profesiju...gluma definitivno nije za njega.

• Upvote 1
  • 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

I da...iskreno se nadam da ce onaj najmladji Mejsonov sin crknuti i skapati u najgorim mukama.A decaku koji ga glumi zelim da u buducnosti promeni profesiju...gluma definitivno nije za njega.

Hahahahahaha

Istina za sve napisano, scenario je kurchina, blago je reci, iritantnih likova i dece ratnika koliko hocesh, al opet, nekako navikao sam se da gledam ovu seriju kad dodje leto, malo ce mi i nedostajati sad kad prodje...

odmah sam skontao vec u prvoj sezoni da je teshki pulp, samo je loshe to shto je scenario sve gori i gori iz sezone u sezonu