Ranis Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Serija je prilicno jadno ocenjena na IMDB. Jedan komentar je bio da je kao The Walking Dead ali sa Alienima nishta novo u seriji...to stoji...i stalno primecujem detalje koji mi malo smetaju (npr. odakle Tom-u kalashnjikov like pushka u po amerike...pa jel nema neki njihov M4 ili tako neshto ), al je serija bash zanimljiva... pogotovo se zaukalo u drugoj epizodi... Quote
Vitamin K Experience Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Kapiram da je ljudima dosta ove tematike pa lupe lošu ocenu bez bavljenja detaljima. Meni ne smeta. Mislim da će malog crnju ćale morati da upuca. Drama effect pre action plot-a. Quote
Lou Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Ni meni. Možda ljudi očekuju više varijacije, ali nema mnogo prostora za to u survival žanru. Quote
Ranis Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Mislim da će malog crnju ćale morati da upuca. Drama effect pre action plot-a. slazem se...zato je i izabran prvi Quote
Night Prowler Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Pa kad su krenuli u oruzaru, prvi je crnac poginuo Quote
Lou Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Postupci nekih likova počinju da mi idu na kurac, previše su naglašeni. Ko je gledao prethodne dve epizode, shvatiće o čemu pričam, da ne pišem u spojlerima. Quote
Lou Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 (edited) Ja našao na podnapisi. EDIT: A da, ali engleski. Srpski nisam tražio. Edited July 4, 2011 by Lou Quote
Guest Administrator_ressurected Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Kakva je epizoda ? Riknuo mi komp Quote
Night Prowler Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Pa ono, ja ne vidim neku razliku u kvalitetu. Cinjenica je da neki likovi stalno cackaju mecku i idu mi na zivce. Quote
Lou Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Tačno, baš sam to i prokomentarisao. Ćale onog spašenog klinca pravi glupost za glupošću. A ono što se dogodilo sa Poupom je bilo potpuno predvidljivo. Quote
Night Prowler Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Cackaju onog aliena kao da je macka, a ne cudoviste sa osam nogu duplo vece od njih. I cale crnac je debil, umesto da pusti da preko klinca ispitaju aliena, on mu odmah skinuo onu uzdu. Quote
Lou Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Za sada mi on i doktor baš idu na kurac, ostali imaju mana, ali su one uravnotežene drugim stvarima. Quote
Vitamin K Experience Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 (edited) Očekivao sam da se stvar lomi u prethodnoj epizodi u pozitivnom smeru ali sada imam osećaj da će da razvlače šupljine u scenariju u nedogled. Izdali su metal i apokalipsu onim gay sranjima koje ću pomenuti u spojleru. Počeo je da me nervira i akcenat na poštovanju "lanca komande" koji se nameće i u poslednjoj epizodi. U prve dve mi nije smetalo, mislio sam da se zagrevaju ili šta već, ali ako naš glavni akter nije skapirao kako stvari funcionišu već matorac mora da mu objašnjava šta je prioritet u skupljanju resursa onda možda i prestanem da gledam uskoro ovu seriju. Mnogo sam očekivao od onog malog crnje, svašta su mogli sa time da urade. Kada je skitter počeo konačno da komunicira kroz klinju prileće njegov ćale i gasi priču. OMG... šuplje je na sve strane, plus fail suspense. Bukvalno kao da nemaju ništa da kažu u pogedu pozadinske priče i toga se sete kad dođe momenat da alienima daju neku lucidnu ulogu u svemu tome. Sve što znamo o njima je da su tehnološki napredni, udaraju po kavezu kao orangutani kada vide leš svog saborca, i odašiljaju radio talase u radiusu od 50m. Biće to serija "bijemo se protiv dronova do jeseni". Meni bi čak i to bilo ok da su rešili pitanje karaktera i međuljudskih odnosa malo bolje. Edited July 6, 2011 by Vitamin K Experience Quote
Night Prowler Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) Bice druge sezone, takodje sa 10 epizoda. Edited July 8, 2011 by Night Prowler Quote
Мајор Гашпар Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 5. епизода http://www.megaupload.com/?d=N30U220O 1 Quote
Night Prowler Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Dobro je, nije bilo onog caleta crnca da zasere stvari. Drago mi je sto je smaknut onaj doktor, smorio je jako. Nadam se da ce nesto ipak biti deci kad im skinu uzde, da su napredniji ili tako nesto. Quote
Мајор Гашпар Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 6. епизода http://www.wupload.com/file/59874248/Falling.Skies.S01E06.HDTV.XviD-ASAP.avi Quote
Captain Spaulding Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Ne znam , nesto ovoj seriji nedostaje ...... Mozda malo mracnija atmosfera , mozda vise neki industrial , sf oversound , a ne patriotske himne non stop .... 1 1 Quote
Captain Spaulding Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Najbolja epizoda dosad ....NOT. Pocela je da smara serija... Quote
Ranis Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Ma...interesantna je i dalje...samo propusta i bullshita kol'ko 'osh ...profesor je sam jedno 15 puta uperio pushku u ljude van borbe u ovoj epizodi 1 Quote
Recommended Posts