Bustum Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Bustum je nastao 2001. u Osijeku, svira blackmetal. Tekstovi se bave demonizacijom i demonima. Bend iza sebe ima tri demosnimka i jedan single snimak. Bend stoji za anti-fasisticki i anti-rasistickiblack metal pokret. Trenutno se radi na puno albumu koji cezaokruziti 10 godina postojanja benda. Osnivac i jedini stalni clan jegitarista/vokal, Demoniac. Bend ima i postavu za nastupe koji ce uslijeditiuskoro. Mozete poslusati bend na: http://www.myspace.com/bustum666 Jedna pjesma sa zadnjeg demo snimka"Demonic Awakening": Quote
oʞɾoƃ Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Dobro ovo zvuči, bogme. Nije naročito inovativno, ali u odnosu na ono što se izdaje na ovim prostorima pod black metalom, i više nego pristojno. Quote
Lou Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Sasvim dobar materijal, moram i ja da kažem. "Demonic Awakening" vuče atmosferu devedesetih, baš mi se dopadaju rifovi i lead pri kraju pesme. Quote
Bustum Posted June 23, 2011 Author Report Posted June 23, 2011 Bend punom parom radi oko albuma i njegovog izdavanja... vise novosti uskoro, braco. Quote
Bustum Posted June 23, 2011 Author Report Posted June 23, 2011 Jos jedna pjesma sa demo snimka "Demonic Awakening". NOĆNA MOLITVA Quote
NeChrist Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 (edited) promenite ime benda, demo bendovi koji imaju imena slična imenima poznatijim bendovima svima idu na kurac (mislim na BURZUM - BUSTUM)... A pogotovo ako ste protiv rasizma i fašizma vam ne ide u korist što imate to ime. A postoji i Poljski NSBM bend Bustum iz 1992. godine (izdali nekoliko albuma, u njemu su članovi bendova kao što su Antisemitex, Ohtar, Selbstmord) Edited June 25, 2011 by Burzum1488 1 2 Quote
Bustum Posted June 25, 2011 Author Report Posted June 25, 2011 Znamo za poljski Bustum. Ime benda ce ostati, u svakom slucaju hvala za savjet. Zaplakalo Nebo Suzama Od Krvi Quote
banedeathmetal Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Wow, moram priznati da sam iznenadjen. Slozio bih se sa Gojkom, tako da u svakom slucaju - samo napred. Takodje, lepo je cuti sto ce biti i Live nastupa, jer licno smatram da toga fali, pogotovo na ovim prostorima. Quote
Bustum Posted June 25, 2011 Author Report Posted June 25, 2011 Bice nastupa, clanovi benda dolaze iz tri grada razlicita... ali radi se punom parom da se Bustum vrati na binu. Quote
Bustum Posted July 9, 2011 Author Report Posted July 9, 2011 Ponosni smo da vas sve obavijestimo da je bend sklopio dogovor sa Regimental Records iz Amerike o izdavanju predstojećeg albuma, koji će ujedno biti kruna našeg desetogodišnjeg rada. Za sada je samo poznato da će album u prvom pressu izaći u hiljadu kopija na disku... više informacija uskoro. Bustum će se naći u rosteru sa bendovima kao što su: Occultus, Devastator, Amputator, Nachtmystium, Krieg, Cirith Gorgor, Vinterriket... http://www.regimentalrecords.com/ Quote
рогозуб Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Bustum je nastao 2001. u Osijeku, svira blackmetal. Tekstovi se bave demonizacijom i demonima. Bend iza sebe ima tri demonsnimka Quote
Bustum Posted July 9, 2011 Author Report Posted July 9, 2011 Ja sam lijepo iskucao, ali nesto se zbrkalo prilikom prijavljivanja teme, zaista ne znam o cemu se radi. Quote
рогозуб Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 ma opushteno, to je bio pokushaj fore "Tekstovi se bave demonizacijom i demonima. Bend iza sebe ima tri demoNsnimka" roll Quote
Demon Seed Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Zbunio si coveka, Rogozube, zlotvore. Quote
Bustum Posted July 16, 2011 Author Report Posted July 16, 2011 Naš album prvenac koji će uskoro izaći za američki Regimental Records će nositi naziv "Demonolosophy". 1 Quote
Bustum Posted July 20, 2011 Author Report Posted July 20, 2011 Evo je i druga javno objavljena pjesma sa našeg nadolazećeg albuma. Poslušajte, ostavite vaše komentare. INQUISITOR DEUM Quote
oʞɾoƃ Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Pogrešili ste padež Trebalo je da bude Inquisitor Dei Quote
Lou Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Sada će ispraviti. Elem, ona promena tempa na 02:25 je odlična. Bas se savim lepo čuje, dopada mi se ona deonica sa početka koja se kasnije ponavlja. Quote
Bustum Posted July 21, 2011 Author Report Posted July 21, 2011 @Borko Ispravice se na sledecem albumu. @Lou Snimano, miksano i masterizovano u studiju kod Pipera (bubnajr benda War-Head)... njegovih ruku dijelo. Hvala na pozitivnom komentaru...uskoro album izlazi a samim tim znaci da ce se pojaviti i na metalarea.org vrlo brzo, pa ces moci skinuti i poslusati cijeli. A diskovi ce valjda kroz 30-40 dana biti i kod nas. 1 Quote
Lou Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Lepo, tako valja. @Borko Gojko zvani okrob zvani Borko. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Stvarno dobro ovo zvuči. Moram priznati da mi ova pesma ima neki Gehenna vajb, iako verovatno to nije bilo namerno. Quote
Lou Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Mene ono pri kraju podsetilo, ali samo podsetilo, na stariji Dark Funeral. Uopšte, pesme odišu duhom devedesetih, ali bez kopiranja. Quote
Bustum Posted July 21, 2011 Author Report Posted July 21, 2011 @Lou A realno, ne vrijedi potencirati pricu orginal diskova, ko bude htio moci ce ga naracuti, a vecina ce naci album na blogovima, to je realnost. @Borko Ima svega pomalo pjesme su kreirane u razmaku od par godina, pa se tu moze osjetiti svakakvog uticaja. Ali trudili smo se da najvise ostavimo neku nasu "crtu"... nadam se da smo uspjeli, ali opet o tome kada skinete/kupite album i cijelog ga poslusate. Javili su nam iz Regimental Records da je novac za izradu diskova i omota vec spreman. Bar to necem ocekati dugo. Quote
Bustum Posted July 22, 2011 Author Report Posted July 22, 2011 @Borko Sto se tice naziva Inquisitor Deum... evo link i direktna inspiracija za pjesmu. http://www.subzin.com/quotes/Millennium+522666/Inquisitor+Deum,+Father Quote
Recommended Posts