Routasydän Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Nista to ne vredi ako nemas heklanje na njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ma, Sony nije konkurentan cenovno kako god obrneš. Nisam najsigurniji sta si hteo da napises sa ovim, ali meni se do sada Sony televizori ubedljivo najbolje pokazali. Na primer vidim ovde ljudi hvale Samsung, a meni se dva Samsung televizora pokvarila odma posle isteka garancije od 2 godine. A i po kvalitetu same slike sam najzadovoljniji Sonyem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Hteo sam da kažem da sve ono što Sony ponudi za određene pare možeš kupiti 10-20% jeftinije kod ostalih proizvođača. Sony ne naplaćuje samo kvalitet, već i samo ime, i to je postalo opštepoznata stvar u digitalnoj eri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ovo je bre TV http://www.kupindo.com/TV-Ei-NIS-5672_slika_O_185812.jpg ili ovo Puno drvo sine,lampe,zvucnik ko za pojacalo.Kvalitet bre. moja baba ima isti takav i dan danas radi.posle 2-3 sata rada krene da pisti ali ga ljudi i dalje koriste posle 30 i kusur godina i nece ni da kupe drugi tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Kad baba predje na HD Selo gori a baba se ceslja, pitacu te koji ste LCD kupili na rate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Ja imam Sony televizor koji je star oko 25 godina (ako ne gresim) a i dalje sljaka poprilicno dobro. Ne znam kakvi su sad Edited June 25, 2011 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Kad baba predje na HD Selo gori a baba se ceslja, pitacu te koji ste LCD kupili na rate hahahaha, ovo je ziva istina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Kad baba predje na HD Selo gori a baba se ceslja, pitacu te koji ste LCD kupili na rate i bilo bi vreme da se ponove za novi tv ali dzaba oni nece da kupe novi tv nema teorije.ovaj im je dobar,kazu sta ce im nesto bolje pa da moraju nesto novo da uce Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Moraće da kupe risiver onda, tako da im novo učenje ne gine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) imam samsung plazmu od 50 inca.. video sam na licu mesta razne televizore, lcd, plazme, full hd, bla bla... svi su bili prikljuceni na isti blue ray film. imao sam budzet da uzmem bilo koji (jer nisam ja placao nego kolega koji mi je dugovao pare za neku drugu opremu, a bilo mu je lakse da mi vrati u robi). realno gledano, ja nisam video dovoljno razlike u kvalitetu slike koja bi opravdala da uzmem manji tv samo zato sto je full hd. velicina u ovom slucaju jeste bitna. sad kad dodjem kod nekog, svaki tv mi mali. ovo sto skidam sa neta u dobrom kvalitetu izgleda sjajno. Koji je to model ako nije tajna? Nisam znao da se tako veliki modeli izdaju u HD Ready varijantama... Po meni je sony bravia najbolja! Ko je video zna o cemu pricam Al dzaba kvalitetan tv, kad je to samo pola "uzitka", obavezan je i neki dobar 5.1 - 7.1 sistem da ga upotpuni Edited July 9, 2011 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Dzaba ti sve to ako gledas KDS signal.Dzaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 odlozise uvodjenje digitalne tv za 2013,mozda bude i do 2014. Ne zalecite se,stekajte kintu pa kupujte neko ludilo za godinu dana,ima da padnu cene do tada samo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Još da ima nešto da se gleda na televiziji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Ko jos gleda televiziju? Lepo nabacis dobar Blu-Ray player i cepas originale, kao svi ostali u Evropi PS: SonyPlaystation 3 ne spada u dobar Blu-Ray player Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Još da ima nešto da se gleda na televiziji... Uskoro ce sezona poceti,bez brige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Nije losa plazma, gledao sam neke modele 50" full HD, slika je prirodnija, toplija nego na LED i LCD. Meni zbog velicine sobe treba ili 47" ili 50" nasao sam dobar LG LCD za 700 eur, jos se lomim da li da uzmem njega. Posle vidim imaju i mo=deli sa LAN prikljuckom, primim se, ali onda razmisljam koji ce mi to kurac, hocu da pustim nesto sa sharea a ono nece jer eto fali mu neki kodek, kurac palac. Vazno samo da ima HDMI, povezem ga na komp i monitor od kompa ide na DVI, a TV ide na HDMI i cepaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Kolka ti je soba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 televizori su gej,samo internet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Pa soba mi je nekih 7,5 X 3,5 metara Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 A koliko je to piksela? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 HAha dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Kaže se - piksli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Pa ne znam, moj ortak je na 40 kvadrata uzeo 42 inca tv i skroz mu je ok. Mislim da je na 25 kvadrata 50+ inca overkill, but that's just me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 kako idu stvari za 20 godina ce biti sistem da ti ceo jedan zid bude tv koji ce naravno biti integrisan sa kompom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Od viska glava ne boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts