Earendil Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Odlican bend strava super ....(da sad ne serem mnogo)Imam zadnja tri i od njih je najbolji Bleed inace bene je oformljen sredinom osamdesetih pa se raspao i ponovo oformio 96(mislim). Quote
RNA Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Koliko ja znam, oni su bili thrash samo na prva dva ili tri albuma. Ovo što sada rade je neki power metal. Dosta dobar, ali power metal. Moj ortak iz Amerike ih obožava, mislim tih prvih nekoliko albuma dok su bili thrash. Quote
Fallen Angels Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Gde ste nasli njihove albume??!!? Kad sam ih ja, pre jedno godinu dana, trazila niko nije ni cuo za njih, a ne da je imao album..... cula sam nekoliko pesama i mnogo mi se svidjaju......... nigde da iskopam ni jedno albumce, a vi ovamo pominjete TRI...... where? Quote
Earendil Posted November 8, 2002 Author Report Posted November 8, 2002 Ma power nema sta...i Iced Earth je power :roll: danas je sve sa clean vokalom power metal..jedino sto im je zajednicko sa power metalom je klavijatura i clean vokal ostalo je cist trash btw znao sam da ce neko recida su power Quote
Aleara Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Dobri su ali ovaj poslednji album Of human bondage ili kako vec je bas sranje. Imala sam osecaj kao da slusam neki industrial. Dole elektronika! Quote
Earendil Posted November 8, 2002 Author Report Posted November 8, 2002 Nisam slusao taj album kakv je da ga nabavljam ili ne Quote
Aleara Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 Pa rekoh vec da je album meni sranje. Svaka pesma pocinje kao Rammstein u techno fazonu :x :x . Inace, ima par dobrih stvari, ali nista ne moze da otkloni odvratnu jezu koju osetim posto cujem sinteticki zvuk :x :x :x . Vise volim one starije albume, mada sam s njih cula samo pojedine pesme, pogotovo one dok su jos bili thrash. Jedina dva cela albuma koja imam su ovaj poslednji i Enlighten the darkness. Secam se kako sam odlepila na ovaj Enlighten album, bas mi je bio prosvetljenje, ali vise zato sto su mi pesme znacile nesto, sto sam sebe uspela tada da pronadjem u njima. U afektu sam izvrljala markerom tastaturu i do danas je ostao natpis CROSS OF HATRED. Ili Enjoy - pesma koju sam pevala na sav glas u autobusu, kada su svi pomislili da sam luda, i tako... Za Fallen Angels: kod SKC-a je onaj tip sto prodaje samo metal cd-ove (valjda treca tezga s leve strane) imao sve albume Angel Dusta, a mogu se naci i na berzi nedeljom. Quote
RNA Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 Ehm, valjda druga tezga sa leve strane. Kako god, ja nisam sebe mogao da nakanim da uzmem rezanac kada sam video da je "Enlighten..." obajvljen na picture LP-ju. E, to bi bilo fora nabaviti. Quote
Kai Hansen Posted May 17, 2003 Report Posted May 17, 2003 Neverovatno dobar bend.Imam : "Enlighten the darkness" i slusao sam pola od "Human bondage". Ali, shta ce ova grupa na thrash forumu :? :? :? :? Oni su heavy bend , pa cak u neku ruku i power! Quote
scissors Posted May 18, 2003 Report Posted May 18, 2003 ma elektronika je zanemarljiva na "human bondage", ali interesantan power a: nisam slušao ranije radove :roll: , ali ovo je meni za power forum Quote
RNA Posted May 18, 2003 Report Posted May 18, 2003 Ja sam skoro nabavio na ploči drugi album "To Dust You Will Decay". Čist power/thrash. Otpr. našto kao raniji Iced Earth, samo malo manje mračno. Quote
Kai Hansen Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Ok ..sada sam cuo sve..i moram reci da je bend dobar! Prva albuma tereaju neki speed/thrash,a dalje heavy/thrash ,ma ..sta god,ali mi se svidja! a: Enlighten je po meni dobar album..veoma,a najbolji "Of Human Bondage" Quote
Mr.Torture Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Odlican bend, mislim da ipak spadaju na thrash forum. Imam sve albume, najvise mi se svidjaju Human Bondage i Enlighten the Darkness. Into The Dark Past i To Dust you will decay su takodje dobri, s tim sto je Into The Dark Past malo jednolican. A Border Of Reality nisam jos preslusao. Quote
RNA Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Gde god da spadaju, ja ih neću premeštati. Imali su thrash metala u svojim ranijim radovima i zbog toga zaslužuju mesto na ovom forumu, bar što se mene tiče. Quote
Kai Hansen Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Jebote...ne mogu da verujem da sam tvrdio za ANGEL DUST da su power!!! ..Kill me please :| Anyway...prva dva albuma su defitivno speed/thrash i to odlican a: a dalje..sta znam thrash/heavy ....e sad kako sam ja shvatio...oni su izdali dva albuma ...i raspali se 88-e ...pa se ponovo okupili ..ali BEZ IJEDNOG ORIGINALNOG CLANA!!! Da li je to tacno..ili sam ja pogresio...? Quote
vudun Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Vidi dechko ne mora da znaci da sve sto svira thrash, da je i dobro (mada ruku na srce, malo je slabih thrash bendova) Quote
Kai Hansen Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Navedi neki ? (slabi thrash bend) evo meni pada na pamet Sepultura...ali samo noviji radovi... Quote
vudun Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Upravo Angel Dust......i Nuclear Assault ! Quote
Kai Hansen Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Maniac, you are too fucking metal man! Quote
Kai Hansen Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Maniac, you are too fucking metal man! Too fuckinng metal for your own good! Quote
vudun Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Am I Evil ?? Yeah, I am (my conspiracy with Satan)...hehe Quote
Kai Hansen Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Evo malo da vratimo temu na put... Skoro sam skinuo obradu angel dust-a ...pesma "Easy Livin'" dobar posao su obavili a: a: cuo jos neko ? Quote
Satyr Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Evo vam kompletne diskografije: Marching for Revenge (demo) 1985 Into the Dark Past (LP) 1986 To Dust You will Decay (LP) 1988 Border of Reality 1998 Bleed 1999 Enlighten the Darkness 2000 Of Human Bondage 2002 Inace najbolji album im je "Into the dark past", pa "To dust.." Quote
Recommended Posts