RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Ništa gore nego kad je bendu najbolji album prvi, a svi ostali pokušavaju da ponove njegovu slavu. meni je ipak omiljeni "To Dust You Will Decay". Quote
The Return Of The Kai Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 PRAY! To dust you will decay Definitivno najbolji. Doduse ovaj zadnji(Of Human Bondage) je takodje mnooogo dobar a: Konacno sam nabavio i "Bleed" solidan album....odlicna pocetak..pa sredina malo smara..i par dobrih pesmica na kraju.... Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Za ove novije albume ne smem ništa da tvrdim, poštio nijedan od njih nisam čuo, ali učiniću to u skorije vreme, pa ćemo videti mogu li da se nose sa legendarnim stvarima. Quote
solicitor Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Baš je velika razlika između prvih i zadnjih albuma. Od klasičnog thrasha do powera ... nije ni toliko loše ali nema nikakvu upečatljivost. Ima još uvek pomalo zapržavanja, ali vokal je totalno poweraški, sve je maksimalno ublaženo klavijaturama. Lepo je za slušanje ali malo se rastuži čovek kad uporedi ono što su radili na prvim albumima i ovo sad. :ne: . Na "Of Human Bondage" nije ostao ni najmanji trag thrash metala, kao da ga nikad nisu ni svirali ... još kad se doda ona gej obradica "Killer" .... onog disko hitića :ne: Quote
RNA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Pogrešna promena je napravljena. pravi pravac evolucije bi bio od powera ka thrashu, a ne obrnuto, osim ako nije u pitanju američki POWER power (nisam stavio jednu reč više za džabe). Quote
vudun Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Hmm...ovde je obrisano nekoliko postova! Bash chudno... Quote
RNA Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 I nije toliko čudno. Prilkom prelaska na novi forum došlo je do brisanja nekih poruka, uglavnom poslednjih. Ja nisam ništa brisao. Quote
Angelystor Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Imaju novu postavu i sprema se novi album. Quote
AGGRESSOR55 Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Ja imam samo Border Of Reality. Kakvi su ostali albumi? Quote
Angelystor Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Hm..to je sasvim fin album. Prva dva su thrash/speed oni su mi omiljeni! Povratnichki "Bleed" je neki heavy. A dalje su thrash/power/heavy...stha vec.. Quote
RNA Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Ја има прва два албума и могу само да ти кажем да их једино они и држе донекле на овом форуму. Први "Into The Dark Past" је права швапска спидачина без пардона, а "To Dust You Will Decay" је опет прави немачки пауер уз доста брз звук и пуно мелодија. Ове новије нисам слушао, мада сам чуо да су много мрачнији и да готово немају везе са старим звуком. Quote
AGGRESSOR55 Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Upravo sam preslusao Enlighten the Drakness. Onako, nije lose Quote
.alex. Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 ja sam samochula Nightmare i bash mi se dopala pesma! ...zanimljiv uvod,nisam znala da su thrash... Quote
RNA Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Прва два, прва два нађите, не ове нове глупости. Та два су МЕТАЛ, онако све написано великим словима. Quote
Angelystor Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ta dva su speed majka. Ali ja volem i nove radove. Quote
ZmYchE Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 da budem iskrena, cula sam neke 3-4 pesme od njih, bas mi se svidjaju, i sve te "3-4" pesme su mi bile nekako razlicitog zanra, jedna mi je delovala kao speed metal, 2 kao thrash, 3 kao power... sve u svemu nije ni bitno, dok god je "muzikalno" i razumljivo za slusanje i pre svega prijatno. p.s. JEL IMA NEKO MOZDA MP3??? :]] ako ima nek mi pise na [email protected] Quote
AGGRESSOR55 Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Ta dva su speed majka. Ali ja volem i nove radove. Preslusao sam konacno sve albume i pravo da vam kazem najvise mi se svidja Border Of Reality Quote
RNA Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 "To Dust You Will Decay" и немој да сте безобразни! Quote
Angelystor Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 PRAY! Nadam se da ce da izdaju novi do kraja godine..rekoshe da ce novi materijal da bude u stilu "Enlighten"....jebiga Quote
Tatyannahhh Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 pa dobro nije strasno..meni se taj album bas svidja Quote
Angelystor Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 German power metallers ANGEL DUST have recruited ex-EVERFLOW vocalist Carsten Kaiser as the replacement for the band's previous singer, Dirk Thurisch. As a result of this lineup change, the recordings for the group's new album have been pushed back to March 2006. According to guitarist Bernd Aufermann (RUNNING WILD), the new material will be a return to the sound on ANGEL DUST's "Enlighten the Darkness" album (released in 2000). "I'm VERY satisfied with the way the guitar will approach in the music and the material is, in my opinion, the best we'd ever written," Bernd wrote in a recent online posting. A tentative late summer 2006 release is expected. Jeeebote Bog pa kad ovaj stig'o da ode..pre mesec dana sam jebote bio na sajtu i nista..a sad vidim nashli vec novog pevacha..shteta bre...ajmo Assmuthe i Aufermanne da vidimo ima li leba od vas.. Quote
dudi Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Ma sve ovo ponovno okupljanje je ispalo sasvim nešto drugo Ja ne znam koliko puta sam preslušao u mom zivotu album INTO THE DARK PAST ali je mnogo dobar naročito Pesma Legion of Destruction ..lomoli smo vrtaove nekada na to Quote
RNA Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Они су већ на другом албуму имали подоста друкчији звук, али је албум генерално бољи. А ово ново... Quote
StarbreakeR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ja imam samo To Dust you will Decay i trenutno ga slusam...album je fenomenalan...cuo sam i Rainbow obradu Temple of the King i fenomenalno je...moram da nabavim jos neki album definitivno... Quote
Grobodan Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Jesi nabavio? Lepo,lepo...Vrh je to albumchic.Speedaja do jaja,vuce malo na prvi 'Ween,ili ja tripujem.Slusao sam jos Into the Dark Past,koji je mnogo isthrashiraniji. Quote
Recommended Posts