StarbreakeR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ne tripujes se i meni je zalicilo...ne mnogo ali u nekim aspektima da...mnogo je jako... Quote
Grobodan Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Jebig,Svabija + zlatno vreme Helloweena - tesko je ne pokupiti nesto od njih...Ali,ipak ima tu originalnosti. Quote
WoI Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Vidim da su svi popalili na ovaj bend pa moram i ja da skinem da cujem Quote
RNA Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Да скинеш, трт. Где ти је олд скул дух? Ја нисам чуо њихове прве албуме док нисам набавио плоче и није ми нимало жао! Quote
Grobodan Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ja imam na kaseti koja je snimana sa ploce,jebiga - nije ni to za bacanje Quote
StarbreakeR Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ma kasete su kvltne...ja ih obozavam i imam podosta... Quote
Grobodan Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 I ja isto gotivim kasete,sa njih sam poceo da slusam metal.Gramofon nazalost nemam,a mogu da pretpostavim da je albume iz 80-ih mnogo bolje slusati sa ploca,jer su u tom formatu i snimane,ali sta da se radi... A na kaseti gde mi je AD imam i Deathrow - Raging Steel,tako da mogu da vam preporucim i taj album,isto fantastican shvapski speed,necete se zajebati ako to nabavite u svakom slucaju. Quote
WoI Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ja imam na kaseti koja je snimana sa ploce,jebiga - nije ni to za bacanje u jebote kakav li to zvuk ima Quote
RNA Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Поприлично добар. Знам јер сам му ја снимао. Замисли да је са касете на касету! Quote
Grobodan Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Dobar zvuk,nema greske,jos moj kasetofon sjeban. Nego,vracajte se na Angel Dust... Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ево ја да се вратим и да је вратим мало напред након скоро годину дана. Елем, уочио сам много занимљиву мајицу "To Dust You Will Decay", па ћу је вероватно узимати у најкраћем периоду. Quote
Angelystor Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ! Ja svaki put kad sam bio u Bugarskoj trazio sam i neku AD maju/duks..al nikad je ne beshe Quote
Grobodan Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Jebo majice...Dajte vi meni To dust you will decay original. Quote
Angelystor Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 (edited) Ak me secanje dobro sluzi preko yuma, na berzi jedan lik prodavao.. edit: Najverovatnije od Whitemana, od njega dosta komada uzimah.. Edited May 20, 2007 by Angelistor Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ја набавио плочу пре 5 година и мени ништа више не треба од тога! Quote
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 German power metallers ANGEL DUST have issued the following update: "The new album will be called 'VII', which is quite obvious. The seventh album will released in 2007. A exact date is not certain yet; the recordings are making very slow progress." ANGEL DUST guitarist Bernd Aufermann (also of RUNNING WILD) previously stated about the material that is slated to appear on the follow-up to 2002's "Of Human Bondage", "I'm VERY satisfied with the way the guitar will approach in the music and the material is, in my opinion, the best we've ever written." "VII" will feature the following tracks: 01. Before My Fall 02. Shoot The Needle 03. Marching – Stampeding 04. Alien Man 05. One More Time 06. Street Of Iron Will 07. Consumed 08. Fear No Evil ANGEL DUST 2007 is: Dirk Assmuth (drums) Bernd Aufermann (guitar) Christian Pohlmann (bass) Steven Banx (keyboard) Carsten Kaiser (vocals) Smilovali se konachno... Quote
Angelystor Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Moja procena 30-40 minuta. Koj ces moj vishe za dobar metal album. Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Нисам мислио на трајање албума, него на појединачно трајање песама. Што се мене тиче, албум ни не треба дуже да траје, али све имам неки осежај да ће да одуже и закомпликују песме, па ће бити то и мало дуже од 40 минута. Quote
Angelystor Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 U poslednje vreme, bendovi to obicno rade sa zadnjom pesmom. Ceo album pesme 3.30 do 5 minuta, i onda roknu zadnju 15 minuta...I ta zadnja obicno smori, ali ako je materijal pre nje dobar, neka je..preskakace se.. More puno pitanja moze oko novog albuma da se postavi, ko zna na sta ce muzicki da lici...kakav je novi pevac..itd.. Ps. slusha se, after a dozen years, "Enlighten The Darkness".. Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Зна се какав музички неће бити, а неће сигурно бити као прва два... нажалост. Quote
Recommended Posts