dr.lecter Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Поприлично добар. Знам јер сам му ја снимао. Замисли да је са касете на касету! To je meni u osamdesetim bilo normalno a Angel Dust prva dva nisam imao nikad na ploci nego na kasetama,imam samo onaj picture Enlighten The Darkness koji su izdali krajem ´90-tih i album je odlican kao i omot Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Да, доцо, али у 80-им. Сада то није толико нормално, али шта да радим кад неке албуме имам само у винилном формату? Quote
Maniac Force Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Ma oni su se promenili i to zesce....bili su thrash metal ali samo na prvom albumu,posle ode mast u propast Quote
Angelystor Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 E bash super ako su samo na prvom bili bash thrash metal. Quote
Thrashformers Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 To Dust You Will Decay je po meni jedan od najboljih speed metal albuma! Stari Angel Dust i Living Death su ubedljivo najjachi speed metal bendovi! Quote
RNA Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Дефинитивно, немој неко да је њих заборавио. Living Death ми никако не иде у исти кош са овима, а и глас ме смара жешће. Quote
Divlji Tigar Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 (edited) Prva dva albuma su zakon!!! Ove nove jos nisam stigao da preslusam jer sam ih tek danas nabavio. http://www.youtube.com/watch?v=L0TGCjIL-Qo Wings of an Angel Edited November 25, 2007 by Divlji Tigar Quote
Divlji Tigar Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Preslušao sam ove novije albume i nijedan mi se ne sviđa, ali baš ni jedna jedina pesma. Kao što sam već napisao prva dva su zakon, posebno drugi. Stranger Stranger from a foreign land Quote
_powerslave_ Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Hell yeah prva dva su jebeni zakon, posebno drugi kao shto reche, i za mene spada u najbolje albume metala... Quote
Bata Trokrilni Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Svaka čast Bošku što mi je preporučio ovaj bend. Za sada sam skinuo samo Bleed, odličan je, a poskidaću i druge albume. Mogu da kažem da se ovoga puta delimično slažem sa ocenom o pravcu - jesu melodic thrash, ali su donekle i power. Sa pomenutog albuma, pesma Addicted to Serenity je, recimo, čist power. Pesma Bleed ubija koliko je dobra. Quote
RNA Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Ма, други албум је тотални power, а први је тотални мелодични thrash. Истину говорећи, ово из 90-их нисам слушао. Quote
Angelystor Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 (edited) Iskreno..ne znam da li bi ti se uopshte svidelo.. "Bleed" je dobar album, obozavam onaj cover, ali meni ipak iz ovog kasnijeg perioda ostaje "Enlighten The Darkness" vr'. Edited August 2, 2008 by Angelystor Quote
RNA Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Iskreno..ne znam da li bi ti se uopshte svidelo.. Зато се нисам ни трудио да преслушам, мада ћу то вероватно кад тад урадити. Quote
Bata Trokrilni Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Ма, други албум је тотални power, а први је тотални мелодични thrash. Истину говорећи, ово из 90-их нисам слушао. Čuo sam neke pesme sa prva dva albuma. Drugi je izgleda najveći kult, pa ću njega sledećeg skinuti. Quote
RNA Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Први је добар, али је класична немачка треш школа, ништа претерано специјално. Али, други, кад су решили да мало успоре и додају још мелодије... Фантазија од албума. Quote
Angelystor Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Ima Coe solo album, pod imenom "Metal"..heavy/power beshe neki..2000. izbachen, ali ne preterano interesantan. Quote
Bata Trokrilni Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Flight to Russia je dobar instrumental, u rangu Transylvania od Maidena. Quote
Bata Trokrilni Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Kako sam se navukao na pesmu Bleed! Onaj uvod na klaviru premoćno zvuči, osećam se kao kad sam prvi put čuo Savatage - Gutter Ballet. Quote
Bata Trokrilni Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Svaki put se naježim kad čujem Mr. Inferno. A imaju i toliko drugih dobrih pesama. Sjajan bend. Quote
Moody Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Meni Angel Dust izgleda kao chist heavy/power, mozhda malo vuche na trash ali ne bih ja to svrstao u isti zhanr sa bendovima poput Metallice, Megadetha...Kapiram ovo je kao melodic trash, ali svejedno vishe je power!!! Quote
Uruk Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Први је добар, али је класична немачка треш школа, ништа претерано специјално. Али, други, кад су решили да мало успоре и додају још мелодије... Фантазија од албума. Odlican bend, imam demo i drugi album "to dust you will decay"(ako se dobro secam naziva), odavno ga nisam slusao, moracu ga preslusati u nekom od narednih dana da se malo podsetim, posto je album stvarno odlican... I kad kaze moj ortak nista narocito, a ni pevac im nije neki ccc Quote
Recommended Posts