Jump to content

2012.06.04.-06. *Zadar, Puntamika* Festival: Metalfest Kroatien

Recommended Posts

Posted

Trodnevni METALFEST koji se na dva stage-a održava svake godine krajem 5.i početkom 6. mjeseca u Švicarskoj, Austriji, Češkoj, Njemačkoj i Mađarskoj od iduće godine dobiti će i svoju (ubuduće tradicionalnu)inačicu i u Hrvatskoj, u Zadru na predjelu Puntamika, uz more.

Službena objava bendova ide od 01.09.2012. na:

www.metalfest.eu

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

LOKACIJA METALFESTA:

Metafest1.jpg

Metafest3.jpg

OBAVIJEST ORGANIZATORA:

Kapacitet; ne manje od 5 000 niti više od 10 000.

Kamp će biti u obližnjem autokampu Borik i kamp će biti po super cijenama. Neće biti kao ovi divlji festivalski kampovi, kako to obično biva, već je to jedan moderan kamp s višedesetljetnom tradicijom. Za primjer:

Kratak pravilnik unutar kampa:

Festivalski kamp fizički je odvojen od festivalskog prostora oko 400 metara i nalazi se unutar kompleksa obližnjeg hotelskog kompleksa 'Borik'. U kamp prostor možete unositi svoju hranu i piće. Limenke, plastične boce, kante i tetrapaci dozvoljeni su bez ikakvog ograničenja u kamp prostoru. Zabranjen je unos staklenih boca, na cijeli kamping i festivalski prostor, zbog velikog rizika od potencijalnih nesreća., kao i sva hrana i piće na područje festivala (posljednje se ne odnosi se na kamp prostor) Također, otvorena vatra, vatrometi, pirotehnika, droga i oružje svake vrste strogo su zabranjeni, kako za kamping, tako i za festivalski prostor i okružje. Festivalsko osiguranje promptno će rješavati potencijalne probleme takve prirode. Cijelo područje kampa je Wi Fi zona i obskrbljeno je priključcima za električnu energiju za svaku pojedinu kamp parcelu. KORISTENJE KAMPA JE PO PRAVILNIKU VLASNIKA KAMPA. METALFEST NE PREUZIMA NIKAKVU ODGOVORNOST I OBAVEZU ZA BILO STO U VEZI KAMPIRANJA.

Opće informacije kampa:

Adresa: Majstora Radovana 7, 23000 Zadar, Hrvatska

Tel: + 385 23 332 074 Fax: + 385 23 332 074

E-mail: [email protected]

Web:"http://www.campingborik.com

Sezona: 01.05 - 30.09.

3,5 km udaljen od centra Zadra

Površina kampa: 9.6 ha

50 m udaljen od autobusne stanice

3,5 km udaljen od trajektnog pristanista

U kampingu se nalaze restoran, bar, suvenirnica, supermarket, mesnica

100 m udaljen od apoteke

Popločana, stjenovita i šljunčana plaža

Ležaljke na plaži (uz nadoplatu)

Tuševi

Međunarodno priznanje "Plava zastava"

Uz nadoplatu: sportovi na vodi (parasailing, tube, banana), vodeni skuteri, windsurfing,

iznajmljivanje glisera sa skiperom

WiFi internet pristup

GPS položaj:

44.134937N

15.215796E

Sanitarije kampa

Tuševi sa toplom vodom

Prostori za pranje suđa i za pranje rublja

Umivaonici sa toplom vodom

WC (ne kemijski, već tradicionalni)

WC prilagođeni osobama sa posebnim potrebama

Od 01.09. na www.metalfest.eu kreću prve najave i prodaja promo 'early bird' paketa.

www.metalfest.eu

www.macromanagement.org

www.fullmetalservice.com

Posted

Mene jedino malo brine koliko bi mi Srbi tu bili bezbedni? Znam da na koncertima u Zagrebu nije bilo problema, bar ne da ja znam. Opet, sa druge strane, znam da su nasi turisti tokom letovanja imali problema. Ne bih da mracim i da me neko shvati pogresno, nemam problema sa drugim verama i nacijama, ne opterecujem se uopste time, ali znam da ima budala svugde, pa cisto da prodiskutujemo o tome, ako ima zainteresovanih...

• Upvote 4
Posted

Mene jedino malo brine koliko bi mi Srbi tu bili bezbedni? Znam da na koncertima u Zagrebu nije bilo problema, bar ne da ja znam. Opet, sa druge strane, znam da su nasi turisti tokom letovanja imali problema. Ne bih da mracim i da me neko shvati pogresno, nemam problema sa drugim verama i nacijama, ne opterecujem se uopste time, ali znam da ima budala svugde, pa cisto da prodiskutujemo o tome, ako ima zainteresovanih...

Nema tu mnogo da se diskutuje ako naidjes na pogresnu osobu naisao si,ako ne onda je sve ok,isti rizik imas kao da si otisao np u Madjarsku,budala imas svuda,ja sam najvise imao problema sa Italijanima,teska gamad od ljudi,sto se tice komsija Hrvata nikad nisam imao problema sa njima i nadam se da ce tako biti i u buducnosti.

Posted

Sjajno! Jedva čekam da vidim koji će line-up biti. :D

Biće Kreator i Paradise Lost,tako nam je u Tolminu rekao čovjek iz organizacije festa.Pominjao je još neka imena,ali nisam zapamtio.Uglavnom biće velikih bendova.

• 2 weeks later...
Posted

Po obavijesti organizatora:

1. Ulaznice krecu u prodaju 01.09. ...isto tako i informacije o prvim potvrdjenim bendovima.

2. U prodaju ide samo 6000 ulaznica.

3. Prvih 2000 festivalskih ulaznica ce se prodavat po cjeni od 299KN + prodajna usluga a poslje toga ce cjena svaki mjesec rast do 636KN za festivalsku kartu kupljenu na festivalu.

4. 1dnevne ulaznice ce (mozda) bit u prodaji od 01.05.2012

www.metalfest.eu

Posted

Cuo sam iz pouzdanih izvora da je organizator muvator i da par puta zajebao neke ljude

Ono što je Frubi u Srbiji to je Stipe Juras u Hrvatskoj.

Sa SJ smo pričali u Tolminu.Govorio kako će biti veliki bendovi i jeftine ulaznice.

Stipe%20Juras2.JPG

• Upvote 2
Posted

Organizator one kataklizme od Metal Melting Summit-a prije nekoliko godina, sjecate se... Znam da je tada bukvalno svaki muzicki sajt u evropi objavio tekst o tome, a i svi ispaljeni bendovi na svojim. Naravno, sve se to raspalo i srusilo na sami dan festivala, kad su vec svi dosli, i bendovi i publika.

Tako da kako sad stvari stoje, vrlo je rizicno organizovati put u Zadar zbog ovoga.

Naravno, mozda ovaj put sve bude drugacije i ozbiljnije, ali kako to znati unaprijed?

• Upvote 1
Posted

Gluposti sve odreda.

Kog zanima i tko je zainteresiran--sav službeni info i obavijesti organizatora i prve official potvrde bendova na www.metalfest.eu

A "Metalfest" je franšiza u 4 zemale Europske unije (+ Švicarska) i koja baš i ne dolazi tako lako bilo gdje.

Do sada u 5 zemalja, a od 2012. u 7 zemalja.

Sav info ide za 30 dana, dakle od 01.09. (kako je rečeno još u prvom postu).

• Downvote 6
Posted

A lipanj bi bio? :confused:

Kontam da je u ovakvoj situaciji najbolje sacekati neku ozbiljniju potvrdu da ce sve biti organizovano kako treba, ili jednostavno otici u Budimpestu... :pivopije:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...